Aniversatii de nov-dec 04 (134)
Raspunsuri - Pagina 11
miria_cristina spune:
AIME - Felicitari! Ai un baiat mare, esti o mamica frumoasa! Toate motivele sa fii fericita!
Cum ai facut florile pe cel de-al doilea tort? Sau le-ai luat de-a gata?
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Otiliav spune:
Aime, ce entuziasmata ai fost, mi s-a parut din poze ca aveai lacrimi de fericire. Tare frumoasa surpriza baietzilor, ce tatic atent.
Daca as stii ca ar face si al meu asa, zau ca as face si cinci copii
. La restul pozelor nici nu le-am analizat ca am inchis repede din cauza torturilor la care
, asa ca scriu mesajul si ma duc sa bag cioco.
Cici, am admirat-o pe Alexia mascata, ma bucur ca stat imbracata, eu atat am reusit sa-i fac Anei o poza cu palaria de Haloween. Tare bine de voi ca avetzi biserica si preot acolo, eu chiar simt lipsa aici. Si Ada are niste falcutze, cred ca a luat bine in greutate.
Casandra, l-am admirat pe Dragos, mie imi place ce omuletz hotarat este el aici.
Trinity, bine ai revenit. Ai inceput serviciul? Pe unde vedem si noi poze cu Selina?
Carmen si bumbacel, sanatate multa puisorilor, sa venitzi cu vesti bune!
Bits, sunt convinsa ca si Ana a suferit mult, dar nu a putut sa se exprime in vorbe. Se uita pe strada la toate fetele blonde se oprea si se uita la ele. Dar experientza asta m-a calit si pe mine. Ma rog, a trecut si sper sa nu mai fiu nevoita sa ma despart de ea. Nu potzi sa ramai si tu cu el o perioada la gradinitza, pana la masa de pranz de exemplu.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
miria_cristina spune:
CICI - Ce printzesa frumoasa ai!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
try spune:
Cici, fi-ta in costumasul de H. parca e adevarata figura regala, e atat de seriaosa in pozele cand e singura ca juri ca e de pe la curtea reginei Andliei ![]()
![]()
Pupici de la mine.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
Cecilia C spune:
Try, Miria, Otilia 

de printesa, ma bucur ca v-au placut pozele.
Try am facut la un restaurant numit Bellagio in Vaughn recomandat de o tipa de aici de pe forum pe care sigur o stii Denisa ( Denisam)..am intrebat acolo la sezatoarea canadiana daca stie cineve de ceva restaurant si ea mi-a raspuns si a fost super acolo, acuma depinde si cati bani vrei sa cheltui...daca vrei mai multe detalii scrie-mi pe adresa de-acasa.Si nasa noastra a fost din nou graviduta, ea naste la inceputul lui februarie. Pupici
Otilia mie imi plac falcutele lui Ada de mor si sa stii ca in prima luna a luat in greutate 1,4kg, exact si Alexia.
Aime superba poza cu buchetul de flori. Pupici la Vladut si mamica lui.
Mai fetelor, am si eu o intrebare, voi le faceti in fiecare seara baie la puiuti????? ca pe mine cateodata Alexia ma inebuneste cu plansul ei ca nu vrea la baie...ca nu vrea in apa, de spalat pe par ce sa mai zic...si la ce ora le faceti baie si la ce ora se culca ei??? Alexia se culca pe la 10 dar dimineata cam plange cand o trezesc la 7....eu ma gandesc sa-i fac la Alexia baie doar la 2 zile de-acuma.
pupici la toate si noapte buna.
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
ionela roxana spune:
Buna ziua la toata lumea!!!
Fetelor imi este si rusine, sa mai intru, ptr. ca am tras chiulul fffff. mult, dar sa stiti ca v-am citit mereu, am admirat toti puii si mi-au dat mii si mii de lacrimi ca parca fiecare zi ce trece as dori sa stea pe loc, as vrea nush cum sa fie, puii sa creasca dar sa ramana pe loi pui mici, iar noi sa nu imbatranim
; voi ma intelege-ti ca yo una ba!!!
; intr-un cuv. sunt ffff. "cazuta" in groapa cu melancolie!;
Va multumesc ptr. urarile adresate de ziua Arisei!!!; vai de mine ce mult a trecut 5ani!!!
, am imbatranit ce mai, dar cum imi zice fii-mea "lasa mami si ce daca te faci baba, cand oi avea tu 119 ani, o te plimb cu caruciorul!!!

, de unde chestia asta cu nr-ul respectiv nu stiu, dar uneori scoate cate-o perla de ma unfla si rasul si plansul; nu-i buna melancolia asta nici cum, nici mie si nici puiulor, dar zau daca stiu cum sa evadez din mrejele ei care m-au cuprins precum o caracatita!
; am serbat-o si noi pe Arisa doar intre noi 4, ca deh la mentalitatea soatei mele nu se fac party la copii, ce-i aia!!!

; tortul pe care i l-am pregatit, nu a fost asa cum mi l-am dorit eu si nici ambianta![]()
, dar ea a ramas ffff. impresionata de ce i-am facut si acum asteapta nerabdatoare tortul lui Emily!!!
Bitsiti multumesc mult
"La Multi Ani!!!" urez tuturor puiulor care si-au serbat ziua de pana acum, cei care au implinit deja 2anisori; sunt si mari dar in mintea mea inca sunt mici, abia acum vor din ce in ce mai mult alintati, acum incep sa inteleaga si sa-i manifeste semnele de gelozie, de teama, dar sunt niste scumpi de-ti vine s-ai mananci cu fulgi cu tot;
despre noi ar fi un roman sa scriu dar ma abtin; de vre-o 3 luni, calcam din balti in balti, ca sa nu le spun altceva, dar asta este suportam ca altfel nu-i de ales; ne calim!!!
in momentul de fata Arisa este bolnava, aseara a vomat de la 19pm pana dimineata, inclusiv, am fost la medic, ne-a consultat, unde a trebuit sa asteptam 2 ore sa intram, n-a contat ca fii-mea voma in punga la usa
, iar Emily era cand in brate, cand pe sosea
, intr-un cuv. ia-o de unde nui, dar totusi a fost ascultatoare si m-a induiosat fff. tare faza, cand Arisa voma, ea o mangaia pe spate sii spunea "Aia, Aia, Aia!!!"; mai ca imi dadeau lacrimile
, dar imi muscam limba sa ma abtin; acum Arisa este trecuta pe tratament si inca doarme, nemancata de aseara, de fapt are o zi intreaga, 24 ore de cand n-a mancat nik!!!

;

Bianca, sa fii cuminte, sa-i asculti pe mami si tati, mult noroc in viata si multa sanatate!!!
acum fug ca s-a trezit Arisa!!!; va pup dulce si va promit ca mi intru.
ionela-roxana
http://photos.yahoo.com/nlroxana
danette spune:
Aime, emotionanta poza cu buchetul de flori, cred ca momentul in sine a fost mult mai emotionant. Ai un sotz de nota 10.
In afara de faptul ca iti face asa surprize frumoase, este un ex. extraordinar pentru micul Vlad...
Foarte frumos si tortuletul nr. 2.
Cici, pupici printesei Alexia.. i-am remarcat si sceptrul princiar
!
Eu ii fac baie doar o data la 2 zile sau uneori chiar la 3... acum in sezonul asta nu mai transpira asa ca vara si parca parca in ultima vreme s-a mai calmat cu tipetele cand o spalam pe cap. Oricum, pe cap o spal doar 1 data pe sapt. fiindca e poveste lunga... trebuie s-o usc cu 'foen'=ul ca e si des si lung. Cand e ud si deci necarliontzat este lung pana al mijlocul spatelui.
..Am mari retineri s-o tund...desi e mai greu asa, mai rezist.
De culcat se culca pe la 21.30 - 22, mai repede nu. Se trezeste pe la ora 8 in ultima vreme. Iar la pranz doarme cca. 2 ore (intre 13-15 sau 14-16).
Carmen, multa sanatate Catalinei. Ma gandesc ca e f. bien ca te-ai dus la Bucuresti.. nici eu nu stau in Baia Mare cand sunt probleme mai serioase. Si in general nu am nici eu incredere deplina in analize sau consultatii facute in Baia Mare. Asa ca plec la Cluj. De fiecare data apar diferentze la rezultate.
Ionela, multa sanatate si Arisei! Ma bucur mult ca te-am mai citit...
onitza spune:
LA MULTI ANI CORINA MARIA!!!!
sa fii sanatoasa, sa te bucuri de parinti, sa ai noroc in viata si multe cadouri la petrecereeeee!!!!
Eu am intrat in curatenie generala
...e balamuc la mine, dar mai arunc un ochi si pe aici! 
CORINA cu desenul o continuam wee asta!!!!multam de intrebare! sper sa iasa ceva, e mult de lucru!
CICI am vazut si pozele de la botez, ai doua printeze adorabile, trebuie sa fiii tare mandra de ele!!!! iar pozele de H. cu Alexia sunt minunate! chiar i-am aratat sotului ce frumaosa este si ca pare mai mare in aceste poze, poate din cauza ca e asa cumintica! eu pe Paul acum iarna il spal o data la 2 zile. Lui ii place apa si la baie, dar pe par nici el nu e incantat sa il spal! 
AIMEfrumoasa surpriza! sa-ti traisca baietii, si eu m-as fi emotionat!!!!
mie mi se pare ca Vladut este un baietel tare sensibil si iubitor! sa va bucurati de el si sa va aduca numai bucurii!!!
FELIS, PAXELA voi cum mai sunteti? Silviu , MIhaita, bebitu mic din burtica de mami Paxela???

OTILIA, cum mai e Ana? ai citit ce am visat cu ea?

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
cassandra spune:
La multi ani Corina Maria! sa cresti mare si frumoasa!
Otilia, multumim pt aprecieri
. Ana e o dragalasa de fetita pe acre imi vine sa o pap de drag din poze.
Uneori Dragos afiseaza niste figurite de om mare care ma distreaza la culme.
E ciudat sa ii vezi atat de mici si de inocenti si totusi uneori atat de seriosi .
roserb spune:
Cici, ai doua fetite frumoase foc. Alexia e mortala in rochia de printesa, si foarte patrunsa de importanta evenimentului:))
Aime, ce sotz ai draga, asa da surpriza, cred ca te-a dat gata!
Cum e la munci?
Camys, imi pare rau ca aveti necazuri, multa sanatate Catalinei!
Ionela, ce bine ca ma dai cate un semn de viata, imi er ador de tine. Insanatosire grabnica Arisei si pupici!
Casandra, v-am admirat pozele, ce baiat mare si frumos ai!
Bumbacel, urmatorul vaccin e la 2 ani jumatate, asa ca mai avem ...
La noi ieri s-a lasat cu "drame" mari cand i-am dat Biancai cadoul de ziua ei. Bineinteles ca Mihnea avea bucurii la niste chestii pe care le putea distruge f usor, si, pentru ca nu i-am dat voie sa umble la ele (si i-am dat si lui o masinuta cadou, drept copensatie
), nu s-a oprit din urlat toata dupa amiaza, a fost extrem de nervos. Cum il refuzam cu ceva, cum se punea pe tremurat si urlat
. A reusit sa ma scoata din sarite in ultimul hal si sa-i strice bucuria Biancai. Sunt curioasa cum se comporta diseara la petrecere!
Roxana&Co
POZE CU PITICII