Aniversatii de nov-dec 04 (134)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Buna fetelor! Ne mai tineti minte?
Ne reprimiti si pe noi?

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor si din partea noastra!

Nu am mai scris de multa vreme pe forum, ce e drept, v-am mai urmarit din cand in cand, dar am revenit si pot sa spun ca mi-a fost dor de voi! Si sper sa reusesc sa intru mai des, sa stam de vorba!

Pupici

-------------
Cristina & Selina (19.11.2004)

Mos Craciun in...pantaloni scurti http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87368&whichpage=1
Craciun de vis pentru batranii nostri http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Buna si LA MULTI ANI tuturor cu intarziere. Nu am mai avut timp sa intru sa va citesc,ic eu sunt cu Catalina mereu bolnava. Dupa ultima tura de 7 zile de antibiotic a facut din nou temperatura, luni, am fost pe la doctori, in cele din urma ieri i-am facut si analizele la sange, care nu au iesit delok delok bine, la mine in oras. Nu detaliez valori, in momentul asta sunt in Bucuresti si astept rezultatul unor alte analize, facute la MedLife.

Azi, dis de dimineata, am ajuns la spitalul de urgenta ptr copii Grigore Alexandrescu, si ma asteptam ca medicul de acolo sa nu-mi accepte analizele facute intr-un oras de provincie. Dar consultatia a fost scurta , urmata de o lista lunga de medicamente. In sinea mea nu am fost linistita. Ideea de baza este ca a aparut un virus nou, si chiar cu injectii pot avea temperatura 5 zile.

Am avut insa sansa sa merg si la clinica asta particulara, unde a fost consultata cum nu a mai fost vreodata. Mi-a spus din priviri ce probleme generale, de aspect si piele are, probleme pe care eu le stiam .

Acum sunt destul de ingrijorata pana diseara, cand o sa o consulte si un orelist, si maine ii fac o ecografie abdominala.
Nu am putut sa dorm acum, dupa amiaza si m-am gandit sa va povestesc si voua despre racelile noastre.
Va pup si o sa revin cu rezultate

Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)

FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb

http://photos.yahoo.com/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Bits, alex s-a acomodat destu lde repede la gradi. Acolo primele 3 ziel au fost critice, in sensul ca dupa zile a inceput sa doarma, sa faca kk si sa manance relativ bine. La el manifestarea de stres la aceasta schimbare era acasa cand nu reuseam sa ne mai intelegem cu el. Era f. pretentios, plangacios si tipa in disperare. Dar dupa prima sapt. s-a dat pe brazda si acasa. Insa eu l-am dus la gradi doar 2 sapt. (nu consecutiv, ci adunate zilele in total). Aici marturisesc ca educatoarele sunt foarte bune si sensibile, au cunostinte destul de solide de psihologia copilului si metodologie destul de buna.
Dar acomodarea la gradi depinde de fiecare copil in parte conjugat cu cum il ajutati si voi si educatoarele sa treaca etapa asta. Noi intotdeauna i-am vorbit de copii de acolo ca de cea mai mare bucurie (e adevarat ca alex iubeste foarte mult sa fie in preajma copiilor), Discutam cu educatoarea (vorba vine,e e prietena mea) zilnic si-o intrebam cu mse comporta el acolo ca sa stiu ce ii ma ispun si eu acasa, cum il incurajez, il corectez etc.

Cici, reteta de tort diplomat o gasesti in cartea de bucate (vezi in stanga ecranului la topicuri) a forumului. Au vreo 5 variante de retete. Cu blat sau cu piscoturi, cu mti-e mai simplu. De acolo am luat-o si eu ca nu mai tineam minte din primavara cum se face.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Iaca si eu, om al muncii , poposesc pe-aici sa urez celor sarbatoriti viata lunga, fericire si un car de noroc!

PS un special de la Sabinuta pentru Vladutu' Frumosu' Carliontzu' si o pentru cuscra mea cea talentata la bucatareala!
Ti-am vazut tortu' ala periculos ...inseamna ca eu tre' sa produc unul cu Noddy(asta-i preferatul copilei mele)

Vreau sa va spun ca eu azi am rezervat un loc de joaca pentru ziua Sabinei, n-am riscat sa fie cumva ocupat in Ajun de Craciun, cu Mosi, serbari si toate alea...si am avut asa o emotie...mey, am deja fata mare!!!
Isi spune pe nume (o cheama ANINA), se urca pe biblioteca foarte sus, si mai nou, imi arata cum se ineaca Alba-ca-Zapada cu marul si cum o strange pe ea cingatoarea si face buf! Ne stricam de ras...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Avem si noi cateva pozici de la ziua lui Dragos si acteva chiar de azi!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sirghialex/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Multumim de urari cu ocazia botezuluilui Ada si nu-mi vine sa cred ca a trecut si asta asa de repede...maine Ada are 2 luni si zboara timpul ca gandul si adio bebelusi...ca v-am spus ca eu iubesc bebelusii si imi plac la nebunie dar nu pot sa-i tin tot la stadiul de bebelusi.
Dana si sa stii ca apa a fost calduta, normal, chiar parintele m-a rugat sa bag mana in apa sa vad daca e buna ca el a zis ca reclamatii ulterioare nu primeste, ha ha ...era foarte buna apa si chiar i-a placut lui Ada Pupici la frumoasa Iris..pe cand o sa aveti voi bebelusi fetele mele or sa fie maricele si o sa-mi faceti din nou pofta, ha h

Corina Andrei smecherasul si vad ca de-acum ai ajutor nu gluma

Bits sa stii ca Alexia s-a acomodat foarte repede, a plans in cateva zile dimineata, nici macar o saptamana nu cred ca a tinut-o si apoi a fost ok.Sper si Kenzo sa se obisnuiasca repede...de tine e mai greu ca o duci tu, la mine a dus-o sotul meu asa ca nu am vazut-o cum plange.....si ei ii place tare mult la gradi..avea zile in care mergeam dupa ea si era in toiul jocului si plangea ca nu vrea sa vina acasa..asa ca e super la gradinita asta.
Ia uita-ti printesa mea de Halloween aici , aici , aici si aici , ha ha

Felis pupam pe Mihaita si felicitari pentru apartament.

Try mersic, o sa caut reteta...ce mai face Adrian??? il pupam dulce si pe el si pe Alex si pe mamica lui

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

la multi ani!!! sarbatoritilor

am vazut pozici cu copilasi frumusei si dulcei

Alexa22+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara fetele!

In primul rand tre' sa va multumesc ptr urari, speciali ptr Irisina si mami Dana care ne-au urat si la telefon, ptr fetele care mi-au facut asa o surpriza de mare si ne-au trimis mailuri de felicitare, ptr toate si . Sunteti niste dragute, ne-ati aratat atata prietenie si v-am simtit aproape, in ciuda faptului ca forumul nu a mers, dar si a faptului ca de la servici nu pot intra pe net, fiind mereu monitorizati .
si Sabinutei si mamicii ei , si multumim de complimente.
Am reusit sa va citesc, intru si-mi salvez pagina si apoi citesc, dar se simte dependenta de forum...acu sunt in perioada de "acomodare" si abia astept sa intru normal in "paine" ca sa treaca ziua mai repede.
Vladut s-a adaptat f bine, nici n-a intrebat de mine, ba chiar cand vin acasa ma pupa, zice mamiiii...si apoi la joaca. Ieri am avut parte de o surpriza speciala, ptr ca am primit cel mai frumos buchet de trandafiri de la baiatul meu, ziua lui fiind si o zi speciala ptr mine, ca ptr toate mamicile de ziua copiilor lor...si ca sa nu mai lungesc vorba priviti pozele si vedeti si singure emotia.
si ptr ca nu ma pricep sa ordonez pozele in noul format yahoo, de aici mai sunt poze de la celelalte "zile" a lui Vladut, si cel de-al doilea tortulet.
Va pup pe toate si sper ca macar seara sa gasesc energia sa va scriu, ca de citit...nu-mi scapa nimic.
Roserbitzo, nu ma dai disparuta, plizzzzz

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor din ultima vreme.
Fetelor, cand le mai facem copilasilor vaccin (ma refer la cele obligatorii).Eu am pierdut cu totul sirul lor.Voi le faceti vaccin antigripal?
I-am facut lui Tudor analize de sange, primele de altfel, exceptandu-le pe cele de la nastere.Maine luam rezultatele,sa vedem cum au iesit...
Mai stiti ceva de Gandacica?

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Cici, abia acum ti-am vazut pozele de la botez. Sa-i fie de bine Adei. Mai nu-mi pot scoate din cap... Ada zici ca e copia fidela a Alexiei cand era mica, parca zici ca-mi arati poze de acum 2 ani, asa am un sentiment cand ma uit la pozele voastre.
He, he, tot la preotul Ioan Pop... noi nici n-am vorbit de botez, in sensul noi doi, nu sa aranjam. Probabil ca-n ian. o sa-l facem sa creasca puiul mai maricel. La ce local ati facut? Ca localul lu' Maria superntendenta nu mai exista, s-a desfiintat.
Noi cred ca o sa trebuiasca sa schimbam si nasii pt. ca nasica lui Alex e gravida si naste prin cezariana pe 25 ian.

Bits, si la noi, cand se ducea sotul sa-l lase pe alex la gradi si eu ramaneam in masina era mai simplu pt. alex, punea doar botic, dar nu mai plangea. Daca ma vedea pe mine acolo cand ramanea era mai tragic.

Mai, gandacica, din cate-am inteles eu de la fete nu mai scrie pe forum, a dezertat. Apoi cu 3 copii, revista pe cap si alte zeci de proiecte in care se antreneaza ea, nu stiu cum ar mai fi avut timp.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput