Aniversatii de nov-dec 04 (134)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Din pacate nu am putut sa urez de ieri(din motive tehnice) "La multi ani" celor 2 baieti frumosi,Alex si Vladut!Sa traiti multi ani fericiti,sa cresteti mari,sanatosi si voiosi!
Cici,ce mandra esti tu de fetele tale...sunteti frumosi cu totii!
Paxela..mai,imi vine sa mooor de ras!pana la urma,ce este?baiat..fetita..da' macar esti sigura ca nu-s 2?
Felis,ce sa mai zic..eu una am ametit numai citind ce program ai tu...felicitari ptr.olita,ptr.cele 800g..la cat mai multe!
Bits,offf..imi pare rau ca nu se acomodeaza ken..ce faci in continuare?Incerci cu gradi?Nu exista posibilitatea sa-i iei o bona?
Noi suntem bine,incepe incet-incet sa accepte noua bona,asta e un stres major ptr.mine,ca de luni pleaca mama si ramane singura cu bona..sper sa nu ma sune la 11 ca urla fata sa plec acasa..
In rest,e bine,vorbareata,spune poezii si cel mai mult imi place cum face cand spune"vai,vai ce pacat,a piticu' a necat" si duce manute la fata...e asa haioasa!

POZE
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare si in graba intru sa spun "La multi ani" piticilor Dragos-Andrei, Alexandru si Vladimir-Andrei!
luminitaB- de cateva zile, Matei care declarase razboi olitei in primavara , s-a gandit sa incerce sa faca pipi la wc, ca mami. Am vazut ca se si sterge, ca mami . Am achizitionat ieri celebrul colacel adaptor pt wc si azi, surpriza: afacut la wc, nu mai vrea pampers si dupa multe negocieri am reusit sa i-l pun. Ma bucur ca totul a fost initiativa lui desi ma cam plictisisem sa fac pipi de mana cu copilul!
andreeap-multumim de .
onitza-subscriu problemelor la nani. Unde pana acum nu iesea singur din tarc (ii spusesem ca o sa cada si face buba), acum l-am incurajat sa intre si sa iasa singur ca sa nu-l mai ridic in brate din cauza sarcinii. Rezultatul? Noi il pregatim de nani si el vine singur dupa noi, iese singur chiar si din sacul de dormit! Apropos de rutina: il schimbam,imbracam si ii citeam la cerere doar o poveste si parea de ajuns! Simt ca voi avea de furca dar rezultatul conteaza.
bits - suntem gravide cu acelasi termen! Mi se parea mie ca te cunosc de undeva! Fetele de la ian-febr 2007 intreaba de tine si te saluta, in caz ca nu le mai citesti! Indraznesc sa-ti recomand din semnatura mea cartea "Totul se intampla inainte de 6 ani", gasesti acolo metode despre dusul la gradi.
In alta ordine de idei trebuie sa ma retrag, caci fiu-miu mi-a pregatit un culcus grozav: intre pernele de la canapeaua stransa . Va dati seama cum arat gravida in 7 luni ghemuita intre pernele de la canapea?

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 30+ (32 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

LA MULTI ANI tuturor aniversatilor.

Felis .

Bits, Mariutza a plins 1 luna cind o duceam la cresa, apoi s-a obisnuit, trebuie sa ai putere, se va obisnui.

Ce mai stiti de ionela si cucuiete, dar de gandacica?

Amina a invatat sa faca pipi la olita, am scapat de pampers ziua.

Vroiam sa mai spun ceva, dar am uitat

Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Felis,felicitari lui Mihaitza ca papa asa bine.Auzi,a luat 800g intr-o luna!Asta se intampla de obicei cand e bebe mic de tot.Bravo si pt olita,noi n-am reusit nici acum.

E minunat ca ti s-a aprobat creditul.Altfel o sa fie in 2 camere.Cat despre ritmul tau de viata…no comment.Nu stiu cum poti sa le faci pe toate.Chiar daca sunt toate gramada in capul tau trebuie sa te mai si odihnesti,sa mai faci si ceva numai pt tine,sa mai respire,sa mai privesti peisajul asta frumos de toamna…..

Danette,nici eu nu mi-as fi facut analizele dar m-au obligat astia de la serviciu cu medicina muncii.Nu cred ca o sa incep sa iau suplimente de Ca,mai degraba incerc sa mananc mai multe lactate.

LA MULTI ANI Vladut si Alex,sa fiti sanatosi si sa va fie viata o sarbatoare.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Ieri nu a mers forumul.....asa ca n-am putut intra sa uram aniversatilor
Ne revansam acum, deci LA MULTI ANI! si pupici multi dragalasilor Vladimir si Alexandru sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii!!!!

Otilia, ma bucur ca Ana e bine acum...
Felis, , vai de capul tau ce agitatie!! Macar te bucuri de ai tai si acum o sa aveti si apartament!!! Bravo, felicitari...dureaza ceva cu actele (stiu din proprie exp) si pe urma platesti de-ti vine rau, dar e al tau!!!!

Onitza, stiu ca te enervez, dar ti-a iesit, mama, desenul ????

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
andreapmariutza vorbareatza...noi ne chinuim sa invatam o poezioara scuuurta de tot si tot nu reusim...dar speram pana vine moshul sa o invatamtica tica tica...doar asta spune singurica...eu zic m-a si ea zice batut mamica(si radeee)...apoi din toata poezioara zicea singura doar burtica
va pup pe toate
numai bine

monica

Mergi la inceput

Ia uitati ce ajutor are mama
aici

Si ce smeker.... aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Cecilia sa fie intr-un ceas bun si cu noroc botezul micutei Ada~!mey mai poti de atata grasime?unde te vezi tu grasa?

Corina gata ai scapat la ajutor!tare-i simpatic!

offf Bobitzo mi se rupe inima cand il las dar asta e trebuie sa se obisnuiasca!mai avem luna decembrie la dispozitie si dupa aia cred ca fortzat o sa trebuiasca sa stea acolo caci eu am spitalizare de 10 zile!

Andreea cu bona e cam cu cantec caci preturile sunt undeva intre 20-25 dolari pe ora.iti dai seama de dimineata de la 8 si pana seara la 18 cand se intoarce sotul de la munca cati bani ar trebui sa platesc.si asa dau enorm de mult la camin(500 euro pe luna indiferent cate zile pe luna il duc) si cum familia se va mai mari cu un membru nu prea ma lasa buzunarul sa-mi iau bona.

Ylilimic da o sa nastem in aceeasi perioada(eu poate mai devreme ca-s cu cezariana)si tot baieti.merci de info chiar voi face download la carticica ta.

30,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

La multi ani! pentru Alexandru si Vladut! sa cresteti mari si frumosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!
Multumim mult tuturor pt urarile de pe 14 nov si Jasmine, ne insusim critica si mai intram si noi sa va mai povestim despre ce flacau mandru mama.
Am tot sarbatorit de duminica pana marti dar din pacate chiar de ziua lui Dragos a fost super mofturos incat nici in lumanarica din tort (care era al doilea deja) nu a mai vrut sa sufle . Probabil se acumulase oboseala si agitatia din zilele precedente. Dar am trecut noi peste toate momentele mai delicate si ne-am simtit bine cu prieteni si bunici.
Vo pune si cateva pozici ca sa ne mai vedeti la ochisori.

Alexandra, mami lui Dragos (14 noiembrie)

Mergi la inceput

Casy, scuze, si piticutului tau, sa va traiasca!!!!!

Bits, multumim, pupici la Kenzolino si burticii.....
Am si eu o prietena din Hunedoara care asteapta sa nasca saptamana viitoare si e tare emotionata...si eu ptr ea...baietel, Andrei....

Eveline, ce mai face Biuta-dragutza iubita??? Ce mai vorbeste?? ne mai iubiti?

Mergi la inceput