Aniversatii de nov-dec 04 (134)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alex si Vladutz, sa fitzi sanatosi si fericitzi, sa aducetzi multe bucurii in viatza parintzilor!

Si mie mi-a lipsit forumul, dependenta !
Fulguletzule, ai grija de tine, vezi ce faci cu hernia sa nu te prinda bb2 nepregatita . Te cred ca nu esti asa entuziamata pe de o parte tu bolnava dar si Davidutzu cu alergie.
Cici, ce-s vorbele astea, auzi "grasuta" la nici 2 luni de la nastere. Pai eu ce sa mai zic care am greutatea ta si au trecut 23 de luni de cand am nascut, sunt in toata regula.
Felis, eram convinsa ca asa decurge ziua ta . Ma bucur mult de tot ca ai reusit cu apartamentul, inteleg ca ati gasit un apartament asa cum va doreatzi.

Am luat Omega3, are un gust , Ana l-a inghitit ca i-am spus ca este Calciu , si a tinut azi figura.
Ana este bine, am iesit la magazin in seara aceasta. Sa va spun si cum a plecat aseara din pat tiptil crezand ca eu am adormit, s-a dus la "cacator" (calculator), i-a dat drumul si pentru ca a apasat o tasta de nerabdatoare ce era, cat buta Windowsul, laptopul a tipat la eroare si s-a inchis iar ea a venit smerita in pat la nani, s-a cuibarit si a adormit repede, a sarit si peste foitul de rigoare. Iar mie imi venea sa de cum s-a speriat.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Felis... fara cuvinte... Imi ramane doar sa-ti mai urez multa putere!

Miria Damianei, viitoare actrita.

Cici, am vazut si eu mandri parinti de 2 printese. Sa fie intr-un ceas bun botezul Adei!

Fetelor mai, nu mai vorbiti de dureri ca parca ma apuca si pe mine.... si doar vreau si eu pe lista pt. bb 2008....

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la multi ani! alex si vladutzsa cresteti mari si sanatosi, sa va dea Dumnezeu numai bine si tot ce va doriti

fetelormi-am revenit, sunt bine...feliseu nu stiu daca as rezista in locul tau...numai cand am citit cum decurge o zi de-a ta am obosit...lui mihaitza si sanatate multa
va pup pe toate si pe copilashi

ps.cici...iti sta f bine asa, nu esti grasutza delocprintesele

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Multumesc mult dragelor pentru urari! Am tot vrut sa intru ieri sa-i spun La Multi Ani lui Vladut dar nu mergea forumul..
E incredibil cum au trecut doi ani :-)
Multumesc mult Felis pentru topicul dedicat si mai ales pentru telefon . A fost o surpriza fantastica :-)
Imi pare rau ca nu reusesc sa intru mai des.. Adevarul e ca ma impart in asa de multe lucruri incat abia am timp sa respir.. Sunt si mama si tata, la birou stau cate 12 ore pe zi, mai fac si un curs si tot asa. Dar nu ma plang, e o perioada foarte fericita iar Alex ma surprinde in fiecare zi.. Repeta ca un papagal tot ce ii spun eu si isi da drumul din ce in ce mai bine la vorbit :-) Ii place foarte mult sa se joace cu mingea si bine ca am gasit un balon cu care jucam fotbal in fiecare seara ca altfel probabil nu prea as mai fi avut lucruri casabile prin casa :-)
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS am citit prin ce ai trecut in ultimele luni tare mi-e frica sa nu patesti ceva! cat sa mai rezisti? tot e bine ca iei calciu cu magneziu! ai un copil tare bun, face la olita, bravo MIhaita!! papa foarte bine, are o greutate excelenta!!!! ...ma bucur ca vi s-a aprobat dosarul si speram sa reusiti cu actele care trebuie facute urgent! mare-mare grija cu sanatatea! mananca mai mult ca sa poti sa rezisti, incearca sa dormi cateva nopti ca sa te refaci! ne gandim la voi! si mai asteptam vesti!

LA MULTI ANI VLAD SI ALEX!!! sanatate, fericire, implinire!

OTILIA am visat azi-noapte ca mi-ai lasat-o pe Ana in grija o noapte si ma chinuiam sa o culc, stateam cu ea in brate si reusise sa adoarma mititica, cand dupa 10 min au inceput vecinii sa dea gauri sa au trezit-o!!! a inceput sa planga , se speriase si atunci ai sunat tu sa vezi ce face. Vazand Ana ca vorbesc cu tine , spuse ea tare: MAMI M-E DOR!!!!!! (Mami mi-e dor de tine) imi venea sa o mananc!!!! draga de ea!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

OCTOMBRIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Cici draga, am stat de dimineatza si m-am uitat la papusile tale si la petrecerea de botez.. sunt tare frumoase pozele!
mi-a placut mult una in care ai un imens buchet de flori in brate!
Am remarcat ca Alexia a stat cumintzica la botezul in sine...si ma intrebam daca era calda apa din vasul de alama cand a scufundat-o pe micutza Ada... cred ca da!
Poza asta mi-a placut tare tare mult... http://new.photos.yahoo.com/cas_cici/album/576460762340433364/photo/294928803587607069/29
este un mic ingeras!..
si e asa de frumos imbracata. E asortata cu Alexia... amandoua in rochitze roz-fres

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTI ANI VLADUT SI ALEX!sa cresteti mari si sanatosi!

Otilia cazul tau nu poate fi comparat cu situatia de la mine.Ana a fost obisnuita sa fie lasata intr-o perioada cand era mai mica si nu prea intelegea ce se intampla,in plus i-a avut pe parintii tai langa ea iar despartirea nu a fost atat de tragica.Ken in schimb nu a mai stat cu nimeni pana acum(doar pt 2 ore cat il lasam la cresa clubului sportiv dar asta acum 1 an)si introducerea intr-un grup cu persoane straine total pentru el poate avea repercursiuni destul de grave in comportamentul lui,mai ales ca la varsta de 2-3 ani intervine "frica de a nu fi parasit".

astazi l-am dus din nou doar pt 2 ore si cand m-am dus sa-l iau avea dare de sare lasate de lacrimile varsate,oricum am vazut o schimbare destul de acceptabila a situatiei:dupa ce l-am luat de acolo imi repeta intruna ca "mami a venit""Kenzo peaca acacasa cu mami" iar apoi s-a comportat normal,a ras,ne-am jucat.

Cecilia ,Try cum s-au acomodat ai vostri la day care?acomodarea a fost rapida?

30,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

LA MULTI ANI, Vladut si Alexandru, sa cresteti mari si sanatosi!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LA MULTI ANI VLADUTZsiALEXANDRU , SA VA FIE VIATA PLINA DE IMPLINIRI, SA CRESTETI MARI SI SANATOSI, SA FITI IUBITI SI SA-I RESPECTATI PE CEI CE VA IUBESC!

Cu drag,

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Felis pe masura ce citeam cum decurge o zi a ta, nu puteam decat sa te respect si mai mult si sa ma rog sa-ti dea Dumnezeu putere in continuare....si sa vi se indeplineasca dorinta cu apartamentul cat mai repede...

Am reusit sa vad si eu in sfarsit pozele lui Cici si Miria...foarte frumosi copilasi aveti, sa va traiasca!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput