cat va costa femeia pentru curatenie

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

fetelor dragi, daca mai aveti pe cineva SI EU VREAU!!!!
pls,pls, odata pe sapt.stau in Lacul tei, si am un apart. de 3 camere.
a mea a luat drumul Italiei, si m-a lasat cu ochii in soare in oct. si de atunci am gasit pe cineva, a venit de 2 ori dupa care mi-a zis ca ea cu miinele in apa nu sta! i-am luat si manusi (Vileda- ca asta a vrut) dar a zis ca nici asa nu mai vine, ca tot ii intra apa si cu minusi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Fetelor v-am trimis mesaje. Le-ati primit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Eu am o doamna super la curatenie , insa nu o chem decit la curatenie mare cam la 3 luni - in rest eu sunt si menajera-, 1 milion la 3 camere de 87 m....insa face tot : balcoane , flori, geamuri , tocuri , bai din colt in colt , holuri , aspirat si dupa toate cele din casa - le trage pe toate - , nu vrea de mincare , cel mult un pahar cu apa , are firma de curatenie cu sotul si baiatul , vine cu aspiratorul , detergenti , cirpe ale ei , pot pleca linistita de acasa ca sunt super - au si studii sunt ingineri amindoi- placuti si cu bun simt. Chiar simbata vine la curatenie generala de sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

fetelor eu am chemat o femeie si mi-a spalat doar geamurile, adica 8 geamuri si i-am dat 300 000 lei. este ok?

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali2000 spune:

absoluta am primit mesajul tau.Vreau sa vorbesc cu doamna sa vad daca poate sa inceapa acum inainte de craciun.Te rog frumos da-mi un nr. de telefon de al tau sau al ei ca sa putem vorbi.

Daca poti sa imi raspunzi cat mai repede la mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Bufi, eu cred ca e OK. Eu ii dau 50 RON femeii cind vine la mine, dar in ziua in care mi-a spalat geamurile a facut si curatenie in toata casa (dat cu aspiratorul, sters pe jos, sters praful, spalat baile). Mai putin nu cred ca ai putea sa-i dai, nici nu ar merita efortul pt. femeia respectiva.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Si eu am cautat menajera.
Pana acum n-am avut noroc, nici macar n-am reusit sa stau de vorba cu vreuna! Menajerele prietenelor mele sunt toate ok, dar acu' vor, acu' nu mai vor inca un job... n-am vazut atata neseriozitate. Bonele si menajerele bune sunt o raritate!
Buey, ce se intampla? Ma gandesc ca poate or imigra la noi in tara niste chinezoaice sau alte asiatice care sa faca treaba... ca ale noastre or fi plecat toate in Spania si Italia pe posturi de genul asta si la noi e penurie

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Eu ii dau 300 mii pe 6 ore. Vine de 2 ori pe saptamanasi face de toate: spala pe jos, geamuri, praf, calca, face baile etc. Sunt f multumita de ea.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT

woooooooow!Dar dansa e multumita de tine?la cate spui ca face...m-i se pare ca i se potriveste statutul de Sclava Isaura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by mamy_taty

quote:

Eu ii dau 300 mii pe 6 ore. Vine de 2 ori pe saptamanasi face de toate: spala pe jos, geamuri, praf, calca, face baile etc. Sunt f multumita de ea.

POZE CU PUI MIC SI IUBIT

woooooooow!Dar dansa e multumita de tine?la cate spui ca face...m-i se pare ca i se potriveste statutul de Sclava Isaura...

poze[blue]->[blue]

Da de sclava mea ai citit ca io ii dau 200.000 pe 6 ore...

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

quote:
Originally posted by Androix

quote:
Originally posted by mamy_taty

quote:

POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Da de sclava mea ai citit ca io ii dau 200.000 pe 6 ore...

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

NU,nu am apucat sa citesc,ca am ramas prea socata sa mai continui..dar daca zici tu..te cred pe cuvant..
mie una mi-ar fi rusine sa o spun public cu atata mandrie..profitati de persoanele fara venit si le exploatati,,parerea mea..stiu ca o starnesca orgoliul din voi "astea" care nu sunteti in stare ,macar,daca nu puetei sau avea timp pentru curatenie macar sa apreciati pe a altora..nici daca as avea bani nu as renunta sa sa imi fac eusingura toata treaba..poate in caz de urgenta:sa nu am maini si sa fiu tintuita la pat!rusinica..

Mergi la inceput