cat va costa femeia pentru curatenie

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

quote:
Originally posted by Karina

Bufi, eu cred ca e OK. Eu ii dau 50 RON femeii cind vine la mine, dar in ziua in care mi-a spalat geamurile a facut si curatenie in toata casa (dat cu aspiratorul, sters pe jos, sters praful, spalat baile). Mai putin nu cred ca ai putea sa-i dai, nici nu ar merita efortul pt. femeia respectiva.

Karina + Bogdanel
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine Sarbatori Fericite!Asta inseamna sa apreciezi pe cel care depune eforul de a face munca in locul tau..m-i se pare o suma rezonabila..pentru genul asta de serviciu-ptr. o zi..

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Am un sfat pentru voi,cele care aveti nevoie de ajutor la curatenie:DACA VOI VA "FACETI" CA LE PLATITI SI ELE SE "FAC" CA MUNCESC..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

la mine vine o cunostinta si eu ii dau 30 ron/zi. vine o data pe saptamana si face curat, calca....
pupici.
un an nou fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by mamy_taty
NU,nu am apucat sa citesc,ca am ramas prea socata sa mai continui..dar daca zici tu..te cred pe cuvant..
mie una mi-ar fi rusine sa o spun public cu atata mandrie..profitati de persoanele fara venit si le exploatati,,parerea mea..stiu ca o starnesca orgoliul din voi "astea" care nu sunteti in stare ,macar,daca nu puetei sau avea timp pentru curatenie macar sa apreciati pe a altora..nici daca as avea bani nu as renunta sa sa imi fac eusingura toata treaba..poate in caz de urgenta:sa nu am maini si sa fiu tintuita la pat!rusinica..

Vezi sa nu ramai asa socata!
Pe mine personal scuteste-ma cu predicile, wonder woman!

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Androix

quote:
Originally posted by mamy_taty
NU,nu am apucat sa citesc,ca am ramas prea socata sa mai continui..dar daca zici tu..te cred pe cuvant..
mie una mi-ar fi rusine sa o spun public cu atata mandrie..profitati de persoanele fara venit si le exploatati,,parerea mea..stiu ca o starnesca orgoliul din voi "astea" care nu sunteti in stare ,macar,daca nu puetei sau avea timp pentru curatenie macar sa apreciati pe a altora..nici daca as avea bani nu as renunta sa sa imi fac eusingura toata treaba..poate in caz de urgenta:sa nu am maini si sa fiu tintuita la pat!rusinica..

Vezi sa nu ramai asa socata!
Pe mine personal scuteste-ma cu predicile, wonder woman!

bb2

Te scutesc draga!Dar de unde sti cum m-i se spune?chiar asa sunt alintata de cei din jur care MA CUNOSC si stiu ca la 24 ani sunt o mama si o sotie de invidiat!Multa sanatate si putere de munca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoaneta1 spune:

Nu cred ca e cazul sa vii cu jigniri. Asta este pretul pietei, nu e vina nimanui. Tu poate nu ai nevoie de ajutor la curatenie, dar altele poate sunt mai ocupate si au nevoie, e treaba lor, casa lor si banii lor.

La noi aici menajera costa 12$/ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La doar 24 de ani??? Wauuuuu! Ai de la mine o medalie, ca statuia vad ca ti-ai construit-o singura.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crenick spune:

sincer desi citesc de mult acest forum e prima data cand pur si simplu ma enerveaza niste replici.wonder women vezi-ti de treaba ta si sa o faci singura toata viata ca nu e nici o suparare pt. nici una din noi...'astea' care nu suntem in stare.Eu cred ca 20-30 ron pt. 6 ore de munca e ok. si nu e o bataie de joc la adresa nimanui.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Antoaneta1

Nu cred ca e cazul sa vii cu jigniri. Asta este pretul pietei, nu e vina nimanui. Tu poate nu ai nevoie de ajutor la curatenie, dar altele poate sunt mai ocupate si au nevoie, e treaba lor, casa lor si banii lor.

La noi aici menajera costa 12$/ora.

eU NU AM JIGNIT PE NIMENI..AM SESIZAT DOAR..CINE SE CREDE JIGNITA E problema ei!
12$ORA?pai si atunci cum vrei tu sa ma convingi ca la 6 ore de munca sau chiar mai mult 20-30 ron sunt ok???????Menajera americanca nu face tot atata curatenit ca si romanca??

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Androix

La doar 24 de ani??? Wauuuuu! Ai de la mine o medalie, ca statuia vad ca ti-ai construit-o singura.

bb2

Multumesc pentru medalie..statuia o am deja construita de Sotul meu,si va fi mult timp intretinuta de Printii mei
Hai..nastere usoara si sarbatori fericite!

Mergi la inceput