cat va costa femeia pentru curatenie

cat va costa femeia pentru curatenie | Autor: piticasigogosica

Link direct la acest mesaj

Cat platiti o femeie pentru curatenie?Pe zi,2 zile pe saptamana?Pentru cat face?Ce face?Sunteti multumite?
Eu am o mare dilema.Consider ca o platesc suficient,dar nu-si mai face treba,sau nu si-a prea facut-o niciodata.
Voi?

poze
Iri +12 si Iris

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada taba spune:

500.000 lei o daa pe saptamana, de la 8.30-9 la 5-6 dupa amiaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Merci Mada
si ce face de banii astia?
A mea sta de la 9-14,30(15.00) si ai dau 400.000 lei

poze
Iri +12 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana76 spune:

Eu ii dau 400.000 pe aproximativ 4 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu ii dau 500.000 lei la 4 camere, dar sta cat are nevoie, pana termina. Baile, geamurile, covoarele, aspira, sterge praful, bucataria si la sfarsit calca tricouri si camasi de-ale sotului, in general.

Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada taba spune:

Pai spala geamuri,faianta, gresie, praf, aspirator.
Ia la rand dormitoarele, baia, bucataria,holul cand e nevoie si balconul.
Adica face tot ce se poate face astfel incat sa fie curat. Si ce imi place la ea este ca are initiativa.
Daca as vrea ar si calca dar deocamdata nu am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

500000, sta de la 8.30 la ~15, face curatenie in 4 camere: aspirator, spalat pe jos si sters praful, curatenie in cele 2 bai de fiecare data (vine o data pe saptamina)+ spalat geamuri inclusiv balcon, faianta, dulapuri, in functie de timp. Vine de vreo 4 saptamini si sint f. multumita, ca la noi a fost muuuuuult de munca. Sa vad ce-i mai gasesc saptamina asta de lucru Probabil ca o voi pune sa dea jos perdeaua s-o bagam la spalat si s-o puna la loc si nu stiu, poate o voi pune sa mai calce cite ceva pt. Bogdan mai ales.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Eu ii dau 300 mii pe 6 ore. Vine de 2 ori pe saptamanasi face de toate: spala pe jos, geamuri, praf, calca, face baile etc. Sunt f multumita de ea.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali2000 spune:

Buna,

As dori sa imi recomandati si mie daca stiti o femeie buna pt. curatenie(o data la 2 saptamani)pt.curatenie generala(fara calcat).Si cam cat se da????Multumesc!!!!

Valentina si Sebi(3ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu cred ca e prea putin relevant numarul de ore pe care il sta efectiv si mai important e ce are de facut si la cate camere...

Da si tu mai multe amanunte.

Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Oricum nu as fi multumita de cum face, asa ca mai bine fac eu cum imi place, o data pe saptamana, sambata, si nu-mi fac nici nervi

Mergi la inceput