Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

fetelor citesc si ma uit la pozele voastre si ma minunez de frumusetiile voastre de bebelushi

felicitari! felicitari! felicitari!!!!

eu ma pregatesc sa nasc dupa 16 noiembrie...

almo, sunt ABSOLUT deacord cu tine! trebuie sa acceptam ajutorul...cu toate ca eu am preferat sa ma "chinui" singura cu 2 copii cand o sa nasc, decit sa accept pe soacra sa vina la mine :(
Cand am nascut acum 3 ani am avut soacra la mine si mi-a prins bine la dieta !!!adica in 6 luni cat a stat pe capul meu am slabit SUPER!!! de data asta am zis mai bine grasa,relaxata si frumoasa..decit cu soacra pe cap

pup si refacere cat mai rapida

Elena37+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Almo,am vazut-o si eu pe Nicole,grasuna si superba!
si da,seamana cu tati!
bebyta,sa va traiasca Tudor Matei ! FELICITARI!
Mirona
,esti bine?
danidani,am plans citind povestea nasterii Emmei .FELICITARI!!! cineva acolo sus va iubeste !
dolores,estio eroina la cat rezisti tu acolo in spital! bravo,mami,Davidutu o sa fie mandru de mamica lui!
fatima
,FELICITARI! Sa va traiasca Eva Ioana !! oh,ce mogaldeatza are mama!!! s-o mananci,nu alta!si ce sexy era mami cu 24 de ore inainte in costumul cu inimioare!
Eva s-a nascut de Sf.Mihail Si Gavril .ca si Rares Mihai al Ramonei.
sper ca mamei tale sa ii dea o forta nemaipomenita de acum in colo,ca sa o vada crescand multi multi ani de acum incolo!
nana
,FELICITARI! Sa va traiasca Amalia,sa creasca mare si frumoasa !
asiza
,sa imi povestesti despre modificari,si pe unde gresesc,ca atunci am deschis noul cap. si am fugit,ca nu aveam timp,si am vazut ca tu nu erai .
dandusa,e la noroc si cu epidurala,nua vem, ce face...unele nu simt nimic,altele simt aproape tot..nu stiu daca e doza sau organismul nostru..
bine ca ai scapat!
alexutu,eram pe fuga.acum sunt aici sa te pupacesc!
donia,sunt bine, azi!

ieri am fost la ziua unui copil. ei,si acolo am mancat ceva probabil alterat,ca toata noaptea am avut dureri de ..nu stiam nici eu de ce sunt,stomac,sau altceva,ca erau peste tot.pe langa arsurile de nu-mimai dadeau pace.pana la urma mi-am datseama ca era stomacul,ca mancasem ceva aiurea ,dar initial m_am speriat sa nu fie altceva.
ei,si am stat asa toata noaptea,ma mai lasau,mai atipeam,ma trezeam iar in dureri.
dimineata eram mai bine,dar mi_A fost frica sa mananc pana spre seara,cand muream deja de foame si am mancat ciorba de peste pregatita de al meu .asa ca am fost cam slabita,si am niste arsuri ,sunt si mai rele ca pana acum...

am vazut un film,si m-am puspe citit din urma,de la capitolul celalt,ca va sarisem cateva zile.
ma bucur ca voua macar v-a placut rochita,eram pe cale sa o deshir .

sa vedem daca ma lasa arsurile astea sa dorm.

va pup!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

sunt la ora de muls..de unde mi-era teama ca n-o sa am destul..tati o adoarme pe pisicuta...e cam miortaita..nu prea reusesc sa o fac sa eructeze..si cred ca de aia e asa..donia, tu cum ai facut cu Roxana? o asez pe umar, vertical, orizontal pe burtica, ii masez spatele, o bat usor..nimic, nu vrea..
almo, ce scumpete de fetita aveti..si ce de parut are..sa va traiasca..ai dreptate, e tare grea perioada asta..si eu am avut o mini-depresie in spital si inca trec prin niste momente mai dificile..dar acasa mi-e de mare ajutor sotul..el e foarte calm, eu sunt un picut mai panicata..dar sunt pe calea cea buna..acum, de cate ori plange aparent fara motiv, inspir adanc, si o iau pe rand..elimin motivele..mami si socrela vin doar sa-mi gateasca, iar eu imi concentrez atentia asupra bebelinei..asa ne-am inteles, sa nu intram in conflicte de opinii..si oricum nici ele nu se prea pricep..au uitat de acum aproape 30 ani...

mama e fascinata de eva, sta si se uita la ea asa, lung..ca de altfel toata familia..

cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

fatima, o tineam pe umar si o bateam pe spate... nu tocmai usurel, ca odata m-a vazut fratele meu (el avea deja doi copii mai marisori) si a inceput sa strige: "Ce dai tu asa de tare in copil???" Bineinteles ca nu dadeam cat sa provoc durere, dar cat sa provoc o oarecare unda de soc, capabila sa miste putin aerul din burtica. Maaaama, si cat aer scotea uneori!
Si mai ce ceva. Eu o alaptam din ambii sani, iar cand o luam de la primul san o stimulam sa ragaie si abia apoi o puneam din nou la celalalt san. Iar dupa ce termina masa cu totul iar o puneam la ragait.
Succes iti doresc, sa nu se chinuie micuta si sa nu planga nici mamica!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

almo, nu ai crema pentru mameloane?
Pentru mine Garmastanul a facut minuni, ca eram si eu la pamant inca de cand am venit din maternitate. Si am inteles de la alte canadience ca echivalentul Garmastanului se numeste aici Lansinoh, sigur il gaseste sotul tau pe undeva.
Si Roxana a avut icter, avea exact culoarea fetitei tale. Nu a trecut prea repede, dar nici n-au fost probleme din cauza asta.

aelita, bine ca ai aparut, incepeam sa ma nelinistesc. Bine ca n-ai facut vreo toxiinfectie alimentara! Ce iei pentru arsuri? Hai mai, ia ceva, nu te mai chinui in halul asta!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neata fetelor!

almo imi pare atat de rau. trebuie sa te mobilizezi si sa te gandesti ca e totusi o miunune de copil si ca toate eforturile merita. si mie tot de asta mi e cel mai frica...

cris banuiesc ca deja ai plecat la munca asa ca iti tinem pumnii

biabaus ce se mai aude? nastem si noi?

panaa tot in expectativa?

miro e totul ok? mai treci pe la noi

dianocica, 35s cu david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

neatza gagici

la mine iar o noapte aproape alba : arsuri si durere in capul pieptului cat se poate ! dimineata mi-am incalzit laptele facut masa asa ca o mama, sandvichiuri tot tacamul;) facut cald in casa , baut laptele si m-am asezat in pat ... am adormit pretz de max 10 minute cand a sunat telefonul ( la fel a fost si ieri desi a fost duminica) si sigur era colegul sotului meu ..... bb s-a speriat , m-am trezit si eu normal, m-au apucat niste nervi cu plans de numa ..... apoi burtokul vreo 45 minute a avut acele miscari ritmice .. totusi nu cred ca e sughitz ! mm mvoi ce ziceti ?
azi vreau ori sa schimb numarul de telefon ori il suspend definitiv !

cam atat ptr prima ora .....

D37+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

FELICITARI, RALUCA sa-ti traiasca Adinuta si sa va bucurati de ea.

Ramona oare ce face? ca ieri a iesit din spital ... cred ca e prinsa cu bb Rares.Mami curaj si hai si ne mai povesteste si noua cum a fost.

Hai fetele cine mai urmeaza????? Laura esti la servici sau deja esti pe baricade???? Cristina nimic, nimic?????Panaa parca si tu asteptai???? pentru toata lumea.

Hai fetele!

Mariana - 37+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetelor, mai am doua ore si innebunesc, ma sui pe pereti. ma doare maseaua de mor. am inceput si sa am emotii, ma gandesc numai la tampenii, fac scenarii horror. sa mi tineti pumnii

dianocica, 35s cu david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Dinacocica bafta, sa nu-ti fie frica, lasa ca trece si asta si o sa te bucuri de bebica!! De masea nu stiu ce sa-ti spun...

Fatima ai o minune de fetita, sa-ti traiasca!!

Raluca felicitari, o multime de mamici noi de vineri pana acum!!

33+

Mergi la inceput