Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dragelor
am o intrebare : eu simt niste pulsatii regulate in burtok dar mai ales noaptea . sa fie contractii ? sa fie sughitz ? sa fie din cauza tensiunii marite ?
voi patiti asa ?

noapte buna
D 37

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Si eu plec la nanita, va pup si vorbim maine dimineata!

carla2005 37+ cu Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Ce trebuie sa fac ca sa pot primi mesaje private? Nu stiu cum se pune PM-ul ala pe baruta! Help!!!

Teutz 34 Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!

In primul rand felicitari
proaspetei mamici Raluca
si bun venit pe lume Adinutza!

Dandusa ai revenit in forta!!! Ma bucur sa aud ca tu te simti mai bine si ai rezolvat si problema cu colicii Crinutei.
Am vazut poze noi cu Crinuta si mami+tati fericiti. Superbe!!! Mi-au placut mai ales cele de la baita. Deja ai dexteritate. E o dulce Crinuta si doarme ca un ingeras. Imi pare rau pt povestea cu epidurala. Bine ca a trecut si ma bucur sa aud ca te gandesti deja si la alt bb. Multi si pe curand.

Fatima felicitari pt printesa cea dulce. E o scumpa si i-am admirat si cerceii. Cocheta de mica printesa .

Alexandra sa-ti traiasca mama si sa o faci bunica cat mai curand, ca banuiesc ca asta e cadoul pe care-l asteapta de la tine!

Cristina deci aseara a fost alarma falsa. Probabil ca si Georgia o asteapta pe bunica sa vina.

Bamboletta asteptam si povestea nasterii tale cu epidurala.
N-am prea auzit nici o "poveste de succes" legata de epidurala. Probabil ca si povestea Mironei e asemanatoare cu a Dandusei . Mai asteptam insa, ca parca au fost cateva fete care au zis ca au nascut usor cu epidurala.

Luly 36s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Teutz te duci in meniul din stanga paginii, la "Mesaje private", acolo la "Options" si de acolo "Activeaza mesajele private".

Luly 36s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Felicitari Raluca!!! Bun venit pe lume Adina si o viata frumoasa si buna iti doresc!

asiza, multumim pentru vesti!

Elenalove, succes data viitoare, atunci! Desi nu se stie, mai poti avea surprize chiar si acum.
Oricum, sanatosi sa fie, faci tu ordine si in gasca de baieti!

Teutz, data trecuta am nascut cu rahianestezie, la fel va fi si acum. N-am avut deloc dureri de cap dupa aceea, desi am miscat capul in toate partile si in sala de nasteri si la reanimare. Am avut lapte repede si mult, nu mai stiu exact cat de repede si la cateva ore dupa operatie am inceput sa-mi simt picioarele (si am simtit si durerile, desigur).

danita, miscarile alea ritmice sunt din cauza ca bebe sughite. Mie nu imi plac, incerc sa ma misc, sa mangai burta, dar nu intotdeauna se opreste bebe.

aelita, esti bine?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

FELICITARI RALUCA SA-TI TRAIASCA PRINTESA

FATIMA E O DULCEATA DE FATA SA FIE SANATOASA SI NOROCOASA

MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL
[url=www.photos.yahoo.com/stelastratulat' ]poze bebe[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

fetelor merci f f mult de aprecieri pt bebelina mea. Da, seamana f f mult cu sotul meu. Si el e tare mandru de asta. Are intr-adevar par mare si icter care insa cred ca a inceput sa dea inapoi.

Acum sunt putin suparata si nu prea apuc sa intru pe internet si sa va citesc asa ca daca scap vreo intrebare sa mai ma intrebati odata.
Eu nu reusesc sa-mi vindec ranile de pe sfârcuri de la un alaptat la altul. Cred ca mai fac si alte greseli. Uite acum citeam in "Mama si Copilul" ca nu trebuie lasat copilul la un san mai mult de 15 min si eu o tineam mai mult ca cred ca ajungea si il rodea din instinctul de a suge nu de foame. Fetelor e mai greu perioada asta de cat orice alta perioada de cand am ramas insarcinata si pana acum. Nici durerile de dupa cezariana au fost floare la ureche fata de ceea ce simt acum. Mai mult e frustrare... Am impresia ca nu fac bine ceea ce fac si uite asa usor apare si depresia postnatala. De ieri plang f usor pt orice. Sper sa-mi revin repede.

POZE : http://picasaweb.google.com/adrian.alb/AnaNicoleAlb?authkey=c2yObK10--DE75vQ7XdLHokCkvc

Mergi la inceput

parerea mea e ca aveti nevoie de ajutor. Nu conteaza daca e mama, soacra, sau sora sau cine o fi, ca ne place persoana ca nu ne place, aveti nevoie de ajutor in primele saptamani asa ca nu refuzati nimic ce vi se ofera.

POZE : http://picasaweb.google.com/adrian.alb/AnaNicoleAlb?authkey=c2yObK10--DE75vQ7XdLHokCkvc

Mergi la inceput

teutzeu am facut rahianestezie la cezariana. A fost super ok. Am simtit doar o intepatura in spate si gata. Mi-a amortit toata partea de la brau in jos. Mi-am revenit f curand dupa operatie la aprox 2-3 ore. Nu am avut nici o durere de spate sau de cap si nu e adevarat ca nu trebuie sa te misti un anumit nr de ore.

Mergi la inceput