Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
dianocica spune:
roxanica ai fost mortala cu david. si noi am avut aceeasi problema, am zis uite un nume pe care nu l am prea auzit,sa vezi ce originali suntem noi, n o sa l cheme doar alexandru ca pe toata lumea. si cand colo, acelasi soc...am sch semnatura cu numele intreg...
fetelor pe mine ma sperie rau bebe. nu se mai misca deloc si l am luat la inghiontit+ture prin casa. si de abia de abia un piciorus mic si timid.si cand am sunat o pe doctorita i s a terminat bateria la telefon si acum il are inchis. dati mi o idee cu ce sa l mai stimulez. mi e asa fdrica sa nu fie doamne fereste ceva...
dianocica,
35s cu
david alexandru
roxanica2006 spune:
Fetelor, nu stiu cum sunteti voi, dar eu ma misc ingrozitor de greu, ma tot gandesc cum o sa nasc???Cum o sa am putere sa imping?? tot auzeam ca trebuie sa faci miscare pana in ultimul moment, sa ai un tonus bun si atunci si nasterea va fi una usoara. dar eu sunt o leguma.
Ma tot gandesc ca poate mai bine ramaneam la serviciu, poate am facut o tampenie cu prenatalul asta, macar la birou aveam un program,ma trezeam dimineata, faceam si eu o treaba, dar asa... lenevesc toata ziua, dorm, mananc si vegetez. Nici macar plimbarica aia zilnica n-o mai fac de cand s-a stricat vremea.
Voi cum stati la capitolul asta, faceti putina gimnastica, miscare, plimbare, cum va mentineti???
ROXANA
36+
DAVID MIHAI
Crinutz spune:
fetelor, am si eu o intrebare: vi s-a recomandat sa faceti vaccin antidifteric si antitetanic de catre medicul de familie? Am deschis un subiect nou dar am postat si aici pt ca aveti mai multa activitate la acest subiect si pt ca aveti aceeasi varsta de sarcina ca prietena mea. Medicul ei de familie i-a spus ca e un program national de vaccinare. A intrebat si ginecologul iar el nu a fost prea incantat dar nici "nu" nu a zis si nici nu stia de acest program. Asa ca ea nu prea stie ce sa faca acum. Voua, care sunteti in ultimul trimestru de sarcina, v-a dat acest vaccin? La voi in orase exista acest program?
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
roxanica2006 spune:
Dianocica, pe bune, nu te stresa, atata timp cat misca cat de putin nu cred ca sunt probleme. uite, toate fetele ti-au raspuns la fel, se pare ca daca sunt mai maricei uneori nu mai misca atat de des.
Ce sa-ti spun eu sa faci? Pai bea un pahar cu lapte, mananca ceva dulce, stai pe spate sau pe parea stanga, vorbeste-i, striga-l, pune mainile pe burtica goala, chema-l pe tati sa-i vorbeasca, pune-i melodia lui preferata, eu cam asa fac cand intru in panica.
sunt sigura ca totul e in regula.
ROXANA
36+
DAVID MIHAI
dianocica spune:
mie mi a zis dr sa fac antigripalul.atat.
miscare?care miscare? dupa 200m sunt lesinata, ma iau contractiile, tre sa ma asez...poate miscare prin casa...de la calc la tv...si inapoi...si tot nastere naturala...
dianocica,
35s cu
david alexandru
roxanica2006 spune:
Crinutz,despre vaccinul antidifteric nu stiu nimic, oricum nu l-am facut. Nici pe cel antitetanic. despre acesta din urma medicul de familie mi-a zis ca e obligatoriu, iar ginecologul mi-a zis ca nu mi-l recomada, chiar a facut glume spunanad ca ar fi util daca as naste pe camp.
ROXANA
36+
DAVID MIHAI
carla2005 spune:
dianocicastai linistita in legatura cu bebe, asa se misca el mai greu, si a mea are zile cand dabea scote cate un picior pe ici pe colo si apoi dupa o perioada din asta incepe sa sa miste de zici ca vrea sa iasa oricum miscarile sunt mai greoaie acum! Incearca sa stai pe partea stanga sa se oxigeneze mai bine...asa am auzit si eu ca e bine acu nu stiu daca are vreun efect!
Crinutz si mie mi-a recomandat medicul de familie vaccinul antitetanos de celalalt nu mi-a zis nimic, insa am vorbit cu ginecologul meu si mi-a zis ca el daca ar fi in locul meu nu l-ar face insa eu fac cum vreau. Mi-a explicat ca este intr-adevar o lege data de pe vremea lui Ceausescu cu vaccinul asta antitetanos cand femeile nasteau pe unde apucau inclusiv pe camp, lege care in ziua de azi nu s-ar mai justifica! Nu te obliga nimeni sa il faci, insa daca prietena ta stie ca o sa nasca intr-un spital cu conditii cat de cat unde nu exista riscul infectarii e mai bine sa nu-l faca! Eu una am refuzat sa-l fac.
Revin la problema cu numele, pe aici este foarte intalnit numele de Alexandra, noi l-am ales tocmai fiindca ne place si stim ca copilul nostru va fi unic. Si pe forum imi place sa vad ca am aceleasi gusturi cu alte mamici...dar cu prietenii astia ai nostri, v-am zis dupa ce zic ca nu le place, il pun tocmai pe asta si ii mai pun si Maria pe deasupra adica sa nu se potriveste doar un nume, ci amandoua
! Dar daca asa le-a placut lor?! Ce sa mai zici!
carla2005
37+ cu
Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
biabaus spune:
dianocica nu te speria, o sa se miste el, o fi dormind, e obosit; poti sa incerci sa bei ceva rece, poate il trezesti asa; si mie mi s-a intamplat acum 3 zile, pe joi cred, a avut 2 zile in care era ff lenes, numai seara cand venea taica-su acasa mai vorbea asa timid cu el; dar si-a revenit; probabil au si ei perioadele lor.
Bianca
40 si 
poze
dianocica spune:
cred ca a raspuns la un moment dat la suturi dar f f f timid.l am mai luat acum la o tura si tot asa.fff incet
dar macar zice ceva
la un moment dat s a impins un pic ca iar am simtit ca nu mai pot sa respir. pe el nu l am simtit dar recunosc senzatia aia...
ma mai gandesc si la nenorocita aia de anestezie ca mi a facut o acum fix 5 ore si de abia mi s a dezmortit buza, nu de tot. poate o fi ajuns si la el si l tine ocupat...
dianocica,
35s cu
david alexandru