Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 12
LindaZ spune:
Buna tuturor! Eu scriu rar aici, dar din timp in timp tot v-am citit. Felcitari celor care au nascut si isi tin bebeii in brate acum si mult curaj celor care urmeaza. Eu voi naste la Polizu, la inceputul lunii decembrie prin cezariana (ca asa a fost si prima data de nevoie), inca nu am stabilit data nasterii. Mai naste cineva la Polizu? Poate ne intalnim ...
Am citit ultimele pagini despre numele Alexandra-Maria ... eu aveam doua prietene care aveau fetite Ioana (una e si finuta mea), dar mie tot numele asta imi placea, asa ca pe fetita mea o cheama la fel, dar diferenta dintre ele e de cativa ani. Oricum, eu n-as schimba numele care imi place fiindca l-au ales si prietenii, treaba lor ce nume pun, ca doar nu e trademark. Acum ca o sa avem un baietel e mult mai greu ... indata apare si noi inca nu ne-am hotarat la un nume. Poate ne spune el cum il cheama
Mihaela 36+ si Ioana (27.06.2004)
danutz spune:
Buna mamici si burtici!!!Felicitari Raluca pt bebe, sanatate multa!!!
Asiza multam frumos pt info-urile despre anestezii. Utile, om vedea si cu practica cum va fi.
Vreau sa intreb, nu exista nimik ce poti lua ca sa previi/combati arsurile? Ca m-am trezit iar azi noapte cu niste arsuri mama mama si de dormit nu a mai fost chip...
Danutz, 37+
doradora spune:
merci, dar nu am scapat, ca de asta trebuie sa ma mai deplasez o data. dar o sa treaca. nu mai zic ca am aruncat un ochi prin doasre si am descoperit multe chestii lipsa, si azi s-au mai facut din ,,reparatii``.
si bebelina mea s-a mai lenevit de la o vreme incoace, poate nu o mai fi avand atata spatiu. am constatat insa ca noaptea e mai activa. si azi, la birou. amarata, in loc sa zac in pat eram cu fundul pe scaun. cred si eu ca nu i-a placut!
chris 36+ alexandra
carla2005 spune:
Eu mi-am revenit cat de cat cu numele fetei...asta e daca si lor le-a placut pana la urma numele asta, asta e, kestia e ca noi avusesem discutii cu ei pe tema numelor si chiar au zis ca nu le place...plus ca noi aveam DPN la o zi diferenta si e cam ciudat cand ne vom intalni in we, fiindca ne intalnim mereu, sa ne vezi ca strigam o alexandra si vin doua .
carla2005 37+ cu Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
roxanica2006 spune:
Dianocica, ma bucur ca ai scapat de chinul cu maseaua. in legatura cu diminuarea miscarilor bebelusului sa stii ca si mie mi s-a intamplat ieri. Misca, dar asa usor si lenes, din cand in cand mai dadea cate un piciorus, eu fiind obisnuita sa miste puternic, sa-mi deformeze burta si chiar sa ma doara cand se foieste cu tot corpusorul. asa ca m-am speriat aseara de mama focului , am tras si un plans strasnic, si probabil am stresat copilul ca a inceput saracul sa-mi traga niste suturi, dar le-am suportat fericita nevoie mare. Azi in schimb de dimineata e foarte activ, asa ca m-am linistit de tot.
Nu stiu ce explicatie sa gasesc, poate au si ei zile mai vesele si agitate, zile plictisitoare si triste, stiu si eu.. Sau nu mai au atata spatiu de miscare...
Dar eram socata pentru ca dr. mi-a zis ca urgent la spital daca simt ca nu misca, si bineinteles, mi-am creat in minte tot felul de scenarii care mai de care mai groaznice.
ROXANA 36+ DAVID MIHAI
roxanica2006 spune:
Carla, nu te intrista pentru numele fetitei tale, daca va place pastrati-l , chiar daca mai sunt sute de Alexandre, a voastra oricum e unica.
dar noi mamicile de David ce sa mai zicem??? Pana sa intru pe forum ma miram cat de originali am putut fi, eu cu tati, ce nume unic si deosebit am gasit: David. La mine in SM e o nebunie cu Andrei, David nu prea auzisem,dar acum vad ca aproape 90% dintre noi am ales numele asta pentru barbatelul din burtica. Sa fim sanatoase si noi si toti baieteii David! si nu numai!!
ROXANA 36+ DAVID MIHAI
dianocica spune:
roxanica si la mine tot scenariile sunt problema. pe de o parte ma gandesc ca tre sa fiu optimista si sa nu l stresez.pe de alta parte ma gandesc ca poate e instinctul ala care tre sa ti spuna daca ceva e in neregula.si cum sa nu l asculti...nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie dupa ce nasc. sa vezi atunci ce de chestii o sa mi se mai para...
dianocica, 35s cu david
biabaus spune:
Dianocica stai linistita cu patutul, mi-a facut o fff mare placere sa vin pana acolo, sa-mi aduc aminte de batatorul unde ma credeam Nadia Comaneci , de locul in care am intrat cu bicileta intr-o masina (parcata, evident :))) de m-am intins ca o pleasca pe capota, de bunica celei mai bune prietene, cu care mai tarziu fumam pana tarziu in noapte in bucatarie..... ai ca am inceput sa devin melancolica....Nu mi-ai zis ce-ti face maseaua. Ma bucur ca-ti merge netul acum. Patutul insa nu stiu exact daca o sa-l puteti folosi pt ca e destul de incomod sa te apleci, si spatele...noi ne-am facut o comoda cu 4 sertare si am comandat-o, ne-am dat noi seama ulterior, putin cam ingusta, incomoda (adica opusul lui "comoda" :)) pt infasatul lui bb, si ma gandeam eu ca o sa-l schimb pe pat, dar mi-am dat seama ca e criminal sa te apleci (sau cel putin acum cu burtokul asta asa pare) Asa ca am luat o masa de infasat care se pune pe patut, pe marginile lui, si e perfect ca inaltime.
Bianca 40 si
poze
marcelac spune:
salutare,
FELICITARI RALUCA, sa va traiasca minunea!!!!
iaca pe noi trebuia sa ne vada azi vechiul doctor dar era in operatie si ar fi trebuit sa mai asteptam peste 1 ora... asa ca nu am stat.
sper doar sa nu se gandeasca bblina sa vina acum pana nu apucam sa povestim cu noul doctor toate cele (joi ar trebui sa mergem la monitorizare)
eu de vreo 2 zile sunt moale ca o leguma, as sta numa in pat si as citi, nici sa dorm numai pot, abia dorm cateva ore noaptea...
si mai am ceva de terminat pt birou si parca nu mai functioneaza nici un neuron, nu ma mai pot concentra de nici un fel...
iar despre vise ce sa va spun... eu am visat ca am inceput sa nasc la vechiul doctor, adica eram la el in clinica si avem contractii si dureri si m-a enervat si am chemat salvarea sa ma duca de urgenta in alt spital. Si pana sa vina salvarea m-a pufnit rasul ca ce faza fac si eu, chem salvarea la un SPITAL! si m-am trezit.
In alta noapte nu aveam cu ce sa o imbrac pe bblina ca din toate hainele pe care le avem nu ii era bun nimic...
pitici, pitici, pitici
marcela 36+
carla2005 spune:
Si la mine bebelina s misca parca mai rar si mai incet, mai impinge din cand in cand cate un piciorus asa de iese cu toata burta sau scoate fundul as prin burta de o deformeaza de tot insa nu cum misca ea acum o luna doua cand probabil avea mai mult loc!
carla2005 37+ cu Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!