Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Dianocica incearca sa mananci ceva usor, apoi du-te in pat si stai pe o parte (se recomanda partea stanga, dar la mine are efect cand stau pe dreapta), in 1/2 de ora ar trebui sa miste de min 4 ori, daca nu mai stai 1/2 de ora si daca tot nu misca fuguta la spital. Desi probleme trebuie sa iti faci daca nu il simti deloc timp de 8-10 ore. Chiar daca a miscat incet eu zic ca e bine... dar daca te simti stresata fugi la spital sa asculte inimioara. Nu dureaza mult si te linistesti si tu!
Am fost la epilat... acu' sunt frumusica.. pot sa nasc. Desi faceam misto cu cosmeticiana mea ca s-ar putea sa ma mai programez o data!
Bamboletta multam de poveste.... deci doctorita a venit repede. Dar eu mai vreau detalii... cat i-ai dat, cum, cand, a fost OK, te-a ajutat.... Chestii de astea! Dar bineinteles cand te lasa beblina. Cat despre al meu... ce pot sa zic... ii place la munca
Pupicei.... pt toate burticutele, pt mamici si mai ales pt bebelusi!

Laura si bebe strumf 40s+2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

nu mai stiu care din voi era panicata dar si eu numai la nenorocita aia de circulara de cordon ma gandesc

hai ca parca zice ca vine si el sa va salute...cum era aia, o data la 6 ore?sau de 6 ori pe ora? ca vreau sa cronometrez.la cate suturi mi am luat si coaste in pioneze n am fost niciodata atenta ca am zis ca noi n avem probleme din astea. nici la tigara nu s a mai deranjat.

dianocica, 35s cu david alexandru

Mergi la inceput

Dianocica oricum de acum se presupune ca nu mai trebuie sa simtim loviturile puternic, pentru ca bebe nu mai are loc sa isi ia avant. Cel putin asa mi-a spus mie doctorita prin sapt 36.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Carla, mie imi place foarte, foarte mult numele ales de tine si eu zic sa il pastrezi :)
Ce conteaza ca le va chema la fel? Va fi un motiv de distractie, cu timpul, vei vedea :)

Eu nu ma hotarasem in privinta numelui de Sfant si le-am dat tema de gandire tuturor, pana am ajuns la concluzia ca Maria merge cel mai bine si este si cel mai frumos. Ori Maria, ori Alexandra...am decis Maria pt ca este mai scurt si numele de fam este lungutz...asa ca, sa aiba loc cand isi scrie numele :)

Pupicei multi si cu drag :)

Pupicei, Ingeras 34+ Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Eu eram , Dianocica, cu paranoia: circulara de cordon. da nu te mai gandi la tampenii!!! Dr mi-a spus ca trebuie sa il simt o data la 6 ore, asa ca tu deja l-ai simiti de mai multe ori, stai calma, te rog! Sunt sigura ca nu e nimic rau.

ROXANA 36+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura hai ca m ai facut sa rad cu lacrimi. tu chiar ai fi in stare cu cosmetica....

hai ca parca s a trezit si somnorila. cred ca un ras bun ii trebuia nu stres

dianocica, 35s cu david alexandru

Mergi la inceput

Eu eram panicata cu circulara de cordon! Ai incercat cu cafea Hai ca ma iau fetele la bataie!
Deci ... daca chiar esti stresata du-te la spital, medicul de garda sau asistenta iti pune un fel de palnie pe burtica si asculta inimioara bebelusului. Nu dureaza mult si better safe than sorry! Nu?
Si eu am tras o fuga la spital pe la 32 sapt exact pe tema asta si nu s-a uitat nimeni chioras la mine! -ici si sa ne tii la curent!

Mergi la inceput

Roxanica2006 miscare?! N-am mai facut de multtttt! E drept ca merg la munca, dar stau mai mult pe scaun si e drept ca stau la 3, dar dupa ce ajung acasa..... miscarea consta in mutatul de pe canapea pe scaun, de pe scaun pe pat si eventual inapoi pe canapea. Asa ca.... deficitara la capitolul asta. Desi daca ar fi sa dau sfaturi (ca de' nu ma pot abtine... ) incearca sa faci cat mai multa miscare, macar cate 1/2 de ora de 2 ori pe zi. Cica ajuta foarte mult la nastere!-ici

Mergi la inceput

Eu pupic pe ziua de azi, ma duc acasa sa pap, ca e foamea mareeeee!
Ca de obicei, ne auzim maine, eu tot pe baricade! Ca de nascut.... in alta zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Pup burtici ,mamici si bebici!
Dandusa, Bambo multumim mult pt povestile voastre.
Citeam despre peridurala ca la nu tine. Vai de capul eu. Eu am sarit de 100!
Cat despre miscatul lui bb...dupa doua pahare de cola alearga toata noaptea (am patit eu zilele astea).
Danidani povestea ta m-a facut sa plang, dar bine ca s-a terminat si sunteti bine!

37+ cu Erica Elena

Mergi la inceput