Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Dandusica si Bamboletta....multumim pentru ca ati impartasit povestea nasterii voastre!
Eu eram foarte curioasa deoarece eu voi naste normal fara anestezie...si cum unele au placerea de a te speria ...eu vroiam sa stiu de la voi daca durerea aia e chiar asa de nasoala...nu stiu de ce am impresia ca e ceva ce nu o sa pot suporta si la care nu o sa fac fatza...de aceea sper sa ne incurajati...eu am nevoie..sunt tare fricoasa...!

alexandra 39 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetelor, m am intors.totul bine.inca sunt bleaga pe stanga dar macar am scapat.ma mai duc odata vineri ca era cam inflamat si nu mi a pus nimic definitiv dar NERVUL E SCOS!!!

de vreo 2 zile davidutu era cam lenes,cate un piciorus sub coasta dar rar de tot.incepusem sa mi fac ganduri mai ales cu anestezia.dar cum ne am asezat pe scaun la dr, cum a inceput showul.si cat timp a lucrat tanti aia a muncit si el cot la cot.acum iar s a linistit dar, in continuare, per total, e mult mai calm decat de obicei. voi ati mai patit asa?sa fie vreo 4 zile de lene in total....

mi e atat de drag ca vad fetele discutand deja de cum hranesc bebeii, cat dorm,chestii din astea....de oameni mari...

asiza saru.mana pt info cu anesteziile. super.

dianocica, 35s cu david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ALEXANDRA,
draguta de tine...,sa-mi dai nr tau sa te sun sa te sustin cind ti-o veni sorocul...,ca nu vreau sa te stresezi deloc.Ai vazut cum noi ne-am pregatit psihic pentru o nastere fara dureri si cind colo...,am simtit si noi ...,ba una mai mult ,ba una mai putin...,ia stai tu linistita ca vei naste ...stii cum?!?FOARTE REPEDE!!!
Eu am curaj sa fac pariu cu tine...,pe ce vrei tu...,ca vei naste foarte usor!!!Mie mi s-a rupt apa la 3 noaptea si am nascut la 14.30 dupa amiaza...,deci la aproape 12 ore.Nu ma asteptam sa dureze asa mult..,sincer si uite ca a trecut si mai vreau un bb...,nu m-am speriat asa tare.FII TARE!!!
Ce zici...,facem pariu?

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

Dandusafrumoasa pustoaica ai, esti o mamica fericita si norocoasa; multumim pt ca ne-ai impartasit povestea nasterii;

Bamboletta multumim si tie; esti o mamica tare curajoasa

ma alatur si eu Alexandrei25 a inceput sa-mi fie olecutza frica; dar sunt si f curioasa sa vad cum sunt contractiile alea; mie personal mi-e teama ca n-o sa-mi dau seama cand se rupe apa; ca daca doar se fisureaza un pic....

Astazi am facut 40 saptamani FIX FIX si am fost la control; totul e ok, bebe e mare, e miscacios, colul e scurtat; si mi-a dat nishte ovule pt o scurgere pe care am observat-o si eu ieri si astazi a vazut-o si doctorul;

A zis ca daca nu se hotaraste bb pana sambata, ma interneaza si-mi provoaca nasterea; oricum, pana atunci mai sunt 5 zile

Am vazut o gramada de bebei noi FELICITARI TUTUROR FERICITELOR MAMICI

Ma duc sa mai citesc putin din urma , ultimul capitol nu l-am citit nici macar pe diagonala;

Dianocica s-ar putea sa fiu cam in urma cu stirile dar, ce-ti mai face maseaua?
Sambata am luat si patut, o sa-i fac o poza sa vi-l arat

Miro a venit acasa ? Scuze daca pun intrebari tampite dar n-am citit, v-am zis, ultimul capitol

Bianca 39+ si
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

Si mi-am schimbat si semnatura

Gata ma duc sa termin de calcat si ma intorc cat pot de repede

Bianca 40 si
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ALEX,
aaa ,stai ...,ca asta nu a fost povestea nasterii mele...,pai ar fi trebuit sa fie si mai lunga....,eu doar am povestit de epidurala...,mai incolo am sa incep sa pove si restul...,care...mai este...

Dandusa si printesa mica,Crinuta
poze crinuta
poze dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

florentina am terminat de mult visinata pe care o aveam de la craciun si nu ne atinsesem de ea....

noi la intoarcere am trecut prin obor ca mi a zis o prietena ca acolo au gasit o cadita foarte ok si cu suprt si cu pret decent. din pacate noi nu am gasit nimic, voiam neaparat sa aiba dop...si nu...mai cautam ...

dandusa esti o simpatica. si ai si o printesa cuminte tare. sa ti traiasca

laura esti incredibila. 40s+2z si la munca si la epilat...

cris deci pana la urma a iesit bine.cu controlul

biabaus imi pare asa rau pt treaba cu patutul.daca stiam ca e asa jos iti ziceam de la inceput, sa nu mai bati drumul sa l vezi. dupa ce ai plecat stateam cu alexandru si ne minunam amandoi de ce miniatura de pat am primit.ma bucur ca ai rezolvat si ai gasit ceva ce ti place

dianocica, 35s cu david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Fatima, Bebyta si RalucaFELICITARI mamicilor!
Sa aveti copilasi sanatosi, cumintei si mancaciosi si sa va refaceti repede!
Cristina! Sper ca totul merge foarte bine!

37+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Felicitari Nana! Sa-ti traiasca puiutzul si sa fie sanatoss!

37+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Dandusica...iti multumesc din suflet pentru incurajari si sa dea DD sa te auda si pe tine si pe fetele care mi-au zis ca asa va fo...o nastere usoara...sper din tot sufletu sa fiu bine si eu si bebe...punem pariu..........
Esti o scumpica .....ca si de obicei...

alexandra 39 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput