Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Carla...parerea mea e ca a fost urat din partea lor sa va fure numele....dar acum asta nu inseamna ca trebuie sa renunti si tu la el....daca asta iti place........

alexandra 39 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Carla2005 ai trei variante:
1. renunti la nume
2. renuti la prieteni
3. iti bagi picioarele si nu te intereseaza parerea altora care s-ar putea sa spuna ca nu ai avut imaginatie!! In principiu eu asta as face!

Laura si bebe strumf 40s+2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Si asa sotul este foarte suparat pe kestia asta nici nu a vrut sa mai stea de vorba cu ei...! Iar cu numele m-am obisnuit asa de mult , fiindca de la 4 luni eu ii zic Alex Alexandra etc, incat daca i l-as schimba acuma as avea impresia ca e vorba de alt copil...m-am atasat rau de numele asta!

carla2005 37+ cu Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Carla2005, intr-adevar tare neseriosi prietenii vostri! Adevarul e ca si eu m-as supara foarte tare, daca as fi in locul tau, dar totusi nu as renunta la numele ales deja de la 4 luni, indiferent de ce ar zice ceilalti. Pana la urma, Alexandra voastra va fi unica!

Teutz 34+ Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Buna dimineata...,noi acum am reusit sa ne trezim...,prelungim somnul dupa cum doarme Crinuta...,ca doar ea este sefa acum...

FELICITARI RALUCUTA!!!

Sa va traiasca ADINUTA,sa creasca mare si frumoasa!!!

Am reusit sa spicuiesc si eu din urma cele patru capitole pe care nu le citisem...si m-am emotionat sa vad cit de multe v-ati mobilizat sa ma incurajati...si mai apoi sa ma felicitati!!!
Sinteti nemaipomenite toate si va multumim din tot sufletul ca ati fost alaturi de noi.
CRIS,
ai fost super tare...,am recitit si eu mesajul in care explicam ce paroasa este Crinuta mea...si m-am distrat copios.

M-am indurerat profund sa citesc despre MIHAELA ,am plins cu mama citind toate mesajele postate de ea....si pur si simplu nu-mi venea sa cred....,DE CE?Am ramas muta si sincer nici nu stiu cum as putea s-o consolez,nu-mi gasesc cuvintele necesare...,mi-ar place s-o vad ,s-o string in brate si sa-i spun ca D-zeu are grija si ca o va ajuta.MIHAELA,fii tare si ai incredere in D-zeu ,sa nu-ti pierzi credinta niciodata.Iti stau la dispozitie oricind,daca vrei un umar pe care sa plingi.

Apoi am ajuns si la discutiile voastre legate de FIX,FIX,FIX...,care de fapt nu a fost chiar asa...Ramasese semnatura de marti...,dar eu am nascut miercuri...,deci 40 si o zi!
Cel mai interesant a fost ca eu seara postasem un mesaj prin care spuneam ca urmeaza sa merg sa fac o baie cu spuma si am sa-l chem pe Claudiu sa ma spele pe spate,ceea ce am si facut si...s-a lasat cu "tipete si urlete"(o citez pe Cristina)...,a fost super relaxant si ...nu numai...,seara am adormit bustean ...si pe la trei chiar era sa m atrezesc cu Crinuta intre noi in pat.Concluzia?Daca vreti sa se intimple miine...faceti baie cu spuma ..cu sotul...,apoi iubiti-va in cada...si mai apoi veti vedea voi!!!

ASIZA,
Claudiu mi-a luat gripe water de la farmacie.Sa stii ca este super bunMa bucur ca-ti place comoara mea.Sa stii ca m-am bagat s-o spal singura ,pentru ca m-am simtit in stare...,adica nu am mai spalat nici un bb pina acum...,dar fiica-mea nu este slabuta tare si deci...parca nu o scap printre degete.Este super ...,la baita nu zice nimic,ii place foarte mult.Eu am spalat-o in cadita inainte sa-i cada buricul,dar nu am lasat sa cada prea multa apa pe zona respctiva...,la sase zile i-a cazut buricul si acum este bine.
Fetelor...,eu m-am dat din prima cu Bepanten pe sini si nu am nici o problema,este foarte bun.Eu stiu de la dr ca Vigantolul trebuie dat din a 14-a zi si asa am sa i-l si dau,Calciu Gluconic i l-am dat deja dupa 7 zile de la nastere.Sab simplex mi-au dat voie sa-i dau din spital ,dar la noi nu a avut efect,asa ca am schimbat cu gripe water.
Eu o pun la un sin si o las sa termine...,sa suga cit vrea ea...urmind ca data viitoare sa suga din celalalt...si tot asa...,dar niciodata nu o intrerup din supt.A facut niste falci...Miercuri o cintaresc sa vad cit a luat...

dandusa si
printesa mea, crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Madaluta ce stiu sigur este ca acea cadita cu suport de plastic incorporat este foarte incomoda atat pentru tine cat si pentru bebe. Cel mai bine este sa iei o cadita normala si separat un suport care se ataseaza, din acela gen sezlong, uite aici o www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2373652&cp=2255976.2256088.2256094&parentPage=family" target="_blank">poza ca sa-ti dai seama. Initial am avut aceasta caditza mai micuta pe care am folosit-o pana la trei luni numai, apoi am luat una din Carrefour, din aceea adanca pe care o folosesc si astazi.
Referitor la travaliu, poate incepe oricand, mie una mi-au rupt membranele la spital iar dopul l-am eliminat cu 10 zile inainte sa nasc si probabil s-a refacut intre timp.
Iar de dansat eu dansez in fiecare zi - nu e de rau, stai linistita. Chiar ieri nu m-a lasat fi-mea pana nu i-am imitat pinguinii din videoclipul ei preferat... ceea ce recunosc ca nu a fost foarte greu la felul cum arat si ma misc!

Carla, nu-ti mai face sange rau si pune-i copilului numele care va place. Asa prieteni nu cred ca isi doreste nimeni si poate pana cresc fetele nici nu vor avea ocazia sa se cunoasca!

Tina 35+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Fetele..pupici, ma duc la epilat si nu ma mai intorc la munca azi. Ne auzim maine!

Laura si bebe strumf 40s+2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna tuturor

cam tarziu ma prezint la apel, recunosc, dar am absentat motivat, am fost in campul muncii, si o sa mai merg o zi sapt asta, ma anunta ei cand.
mai interesant e ca dupa ace am ajuns si eu acasa suna telefonul ca sa semnez nu stuiu ce, ca fac ceva din urma, si le-am zis ca daca vor semnatura ma gasesc la 2 statii distanta, nu mai merg pana acolo nici sa ma bata careva.pai toata ziua ce au pazit?

sunt mai mult decat obosita, as tinde sa spun ca desfiintata, si trebuie sa si gatesc, nu am nimikc de mancare. am bagat o ciocolata sa mai aman foamea, dupa care o sa imi fac gratar pt acum si pt diseara o sa fac tocana, dintr-o bucata de carne pe care nu am scos-o inca de la dezghetat.

felicitari pt ralu

nu stiu daca merita sa rupi o prietenie pt numele copiilor, desi nu e deloc frumos ce au facut. cu toate astea, alexandra ta e numai a ta, asa cum si alexandra mea e numai a mea, desi finii au vrut sa o botezam pe finuta tot alexandra.

merg sa zac putin pana o sa cobor cu semnatura lu` peste. va pup

chris 36+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare burtici,mamici si bebei

Raluca felicitari sa-ti traiaca bebelina,refacere rapida

Dandusa-si eu ii dau printesei mele baby water si nu o mai doare burtica e foarte bun

Laura-tot pe baricade esti vad ca ii place la bebelin in burtik la mama cred ca o da fie un grasunel

Ramasesem si eu datoare cu povestea mea

Ce pot sa va spun despre epidurala doar ca a fost un adevarat esec dar sa incep cu inceputul
Pe 31 oct am zis hai sa montam si noi patutul bebelinei ca na se apropia momentul tot mai mult,eu am fost mai mult cu indicatiile dar tot am mai facut si eu cate ceva ca nu aveam stare
Incepusem sa am dureri de spate ca la menstruatie si se intarea burta din cand in cand dar nu era regulat,ma pun in pat si adorm ma trezesc pe la 2 fara ceva sa ma duc la baie,cand ajung in baie vad ca mi s-a rupt apa si eliminasem si dopul,ramasesem un pic incremenita nu-mi venea sa cred ca o sa nasc,asteptam sa nasca Laura,Ramona nu eu prima
In fine ma duc si il trezesc pe sot el cu o fata buimaca de somn sare in sus din pat si intreaba daca am dureri ,eu foarte zambitoare zic ca nu doar ca s-a rupt apa si ca trebuie sa mergem la spital
Pe la ora 5 eram deja la spital m-am internat,intradevar se rupsese apa dar nasterea nu era inca declansata
S-a facut dimineata a venit si doctorita m-a suit pe masa sa vada care este treaba nu aveam dilatatie deloc ,mi-a spus ca o sa-mi monteze cateterul mai tarziu sa fie montat in caz ca anestezista pleaca,foarte optimista m-am dus in salon si asteptam contractiile care erau neregulate,m-am mai suit de vreo 2-3 ori pe masa si abia dilatatie 2 aveam,pe la ora 12 ma cheama sa-mi monteze cateterul,am stat vreo 2 ore cu perfuzie si abia apoi mi l-au montat,nu m-a durut prea tare doar asa o intepatura si un pic de durere,in tot acest timp am stat in sala de nasteri pe un pat si am vazut vreo 4 nasteri naturale,ma cam speriasem un pic,dar in sinea mea ma incurajam si ziceam daca ele au putut o sa pot si eu
Pe la ora 3 au inceput contractiile mai dureroase,nu mai aveam stare ma plimbam pe hol de la un capat la altul si tot asa,m-am dus la asistenta si i-am zis ca am contractii regulate,speram ca ma dilatasem pana la 3-4 si sa-mi puna anestezic ,dar de unde mi-a zis ca este tot la fel dilataie 2 si ca mai dureaza pana nasc
Durerile erau din ce in ce mai mari incepusem sa nu le mai suport,a venit asistenta sa-mi faca injectia,imi pune mana pe burta si zice eee mai ai pana nasti dar eu nu mai puteam de durere,mi-a zis sa vin la 18.30 sa ma vada din nou pe masa,pe la 18.15 m-am dus in sala de nasteri ca nu mai puteam am zis ca nasc in salon cand ma suie pe masa dilatatie 8 cm,au ramas si ele mirate ma cobor de pe masa ca mai aveam pana la dilatatie 10 si incep sa-mi puna anestezic,asteptam sa-si faca efectul dar nici o alinare durerea era din ce in ce mai mare,intre timp au sunat-o pe doctorita care a venit in 10 min,m-am suit din nou pe masa aveam dilatatie 10,mi-a mai bagat anestezic dar nici un efect,nu prea ma credeau ca ma doare asa tare ziceau ca sunt eu alintata si ca nu suport durerea
Deci m-am suit pe masa la 18.25 si la 18.55 am nascut pe printesa mea era asa scumpa si dragalasa ca mi-a terecut orice durere
Inainte sa ma cobor de pe masa mi-a dezlipit leucoplastul cu care aveam lipit cateterul si surpriza cateterul era iesit din spate doctorita a ramas foarte mirata si a zis de asta tipai tu asa ca ai nascut natural deci in concluzie nu mi l-a pus bine anestezista si mi-a iesit si uite asa am nascut eu natural
Am avut noroc ca nu mi-a facut epiziotomie,am avut doar o mica fisura mai pe interior mi-a pus 1 fir si puteam sta in fund
Dar acum a trecut si important ca suntem bine

pupici

Bamboletta si bebelina Antonia-Gabriela
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna, fetelor!
Felicitari Ralucai! Sa-i traiasca bebelina, sa-i fie sanatoasa, iar ea sa se refaca repede de tot.
Am fost azi la spital...controale peste controale,iar teste de sange,in legatura cu tendinta mea de a face preenclampsie,avertizari....Le-am zis sa uite de inducere,ca eu nu vreau asa ceva.Acum ramane sa merg iar dupa-amiaza la maternitate, pentru o monitorizare,iar restul...cu dzeu inainte.
Azi ma duc la firma, ma duc la shopiing dupa aia,am un chef nebun de condus.In seara asta nu am sa fac baie cu spume,ca maine trebuie sa-mi iau mama de la aeroport,insa maine, dupa ce o aduc acasa, s-ar putea iar sa trag un jacuzzi de toata frumusetea. faza cu iubitul in cada, dandusa...se pare ca n u tine la mine. fac asta in fiecare seara, si degeaba. Si nu numai o data pe zi,de mai multe ori,insa tot nimic si gata. Om vedea ce-o mai fi.Oricum, mi-am propus sa fiu activa tare zilele astea, mai am unele lucruri de facut,vreau sa rezolv tot, iar dupa aia sa stau linistita. Aaaa,mi-am facut programare la electrostimulare,ca sa dau jos repede ,repede ce am pus pe mine.Abia astept sa-mi reiau activitatea de la birou, ca mi s-a pus pata pe niste cretine de la firma, care au impresia ca pot face ce vor daca eu sunt acasa.
Numai bine va urez, gagici, ca eu plec in oras.

38+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput