Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Copilutzu mersi frumos! Sa vii cu vesti bune de la eco, pe 27 nov.
Turturica bine ai venit printre noi si sa fugi cat mai repede la Odisee! Multumesc mult pentru urari!
Dr. tau are dreptate, incearca sa nu te stresezi!
Gabitzu37 multumesc mult de tot!

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Cami, sigur vei reusi!Trebuie sa se inmulteasca listuta noastra draga!
Nusy, nu am mai intrat pe forum.Mergeti maine la dr S?
Miki, multi pupici.
ZisaCami, Avalon, Copilutzu, Gabiu, Ioanatugs,Iuliabraila, Gabitzu, Mirela_1, Liana30,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Fetelor,
Am o mare nedumerire:i-am repetat sotului FSH,5,09-(valori normale1,3-11,08) dupa aproape 9 luni.De cateva luni, face si un tratament naturist.
In luna februarie, avea 14,26 -(val normale 1,00-8,oo).
Saptamana viitoare vreau sa repetam la o alta clinica FSH.
Poate credeti ca sunt nebuna, ca nu ma bucur, dar e prea mare diferenta.Adica acum cateva luni eram peste limite cu multisor, iar acum suntem in limite normale...iar la spermograma, 0 gigei.
Eu sunt foarte optimista in ceea ce priveste tratamentul dr meu , dar ar fi prea frumos sa fie adevarat; eu cred in Dumnezeu, poate sa fie o minune?
Va pupi si sper ca nu v-am zapacit cu FSH-ul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

oare de ce nu avem voie sa credem in minuni ?
IULIA 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Andra repetati analiza la un laborator bun din Buc. Nu se stie ce s-a intamplat cu proba, in ce conditii a fost transportata pana la laborator. Poate au pus si ei o valoare acolo din burta ca sa aveti un rezultat. Cocei recomanda sa se faca anal la Med Life (parca) si Bios am auzit ca e bun.
Iulia si tu repeta analiza la alte 2 laboratoare bune ca sa fii sigura ca nu ai nimic. Mai mult ca sigur nu ai nimic.
Cami vrei si botosei albi? Ii fac si pe aia sa stii? Dar nu-mi dai mie un puiut dc ti se par prea multi? Pupici pe burtici!

Edit
Am gasit un banc haios:
"Tineri casatoriti;
-Draga mea eu am regulile mele. Dimineata la ora 8 sa fie micul dejun gata, indiferent daca sunt acasa sau nu. La ora 13 sa fie pranzul gata, indiferent daca sunt acasa sau nu. Cina sa fie pregatita pentru ora 19, indiferent daca sunt acasa sau nu. Ai inteles?
-Da, am inteles. Am si eu o singura regula; luni,miercuri si sambata fac sex, indiferent daca esti acasa sau nu... "
Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Miki-miki tare bancul
Hai ca va spun si eu unul mic:
"Scufita rosie se ducea la bunicuta cand a fost prinsa de lup si violata. Dupa actul in sine Scufita Rosie spune:
-"Lupule sa stii ca te spun la bunicuta ca m-ai violat de 9 ori!"
Lupul:-"De ce minti Scufito, ca te-am violat doar o data!!"
Scufita:-"Da...ce.........te grabesti????"

Andrabirni e bine sa crezi in minuni, de ce nu??? Daca nu am crede in ele, viata noastra ar fi mult mai searbada si stearsa!! Tin pumnii sa iasa si a doua oara reultatul asteptat!!
Zisa_cami cum sa nu te sustinem iubita! Noi suntem aici cu toata galeria..
Liana30
Nusy eu nu am reusit sa dau de dr. Soare, tu l-ai prins la telefon??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Turturica, bine ai venit la noi in gashka!

Cami:

Ioana, nu am reusit sa dam de dr.A avut mereu telefoanele inchise. O lasam pe sambata viitoare,sper ca va putea sa ne primeasca atunci.

Andra, asadar sunt acasa,n-am mai plecat.Cu FSH-ul,intr-adevar e cam ciudat...in conditiile in care nu se produc inca gigei,sa scada atat de mult....e bine ca vreti sa-l repetati in alta parte...poate totusi iese la fel si atunci...e o minune!

Iulia, repeta analiza in alta parte,daca nu ai simptome nici eu nu cred ca e real rezultatul.

Fetelor, va pup, ma duc la treburile gospodaresti, ca am o gramada: mancare,curatenie,spalat....

P.S. :am facut CASCO!

Nusy

Mergi la inceput

Buna dragelor,
Ma bucur ca s-a inveselit atmosfera pe aici, vad ca va tineti de bancuri ... ca sa nu fiu mai prejos, hai sa va spun si eu unul:
"Tot mergand prin padure, iepurasul ajunge la barlogul ursoaicei. Acolo nu erau decat cei trei ursuleti, mama lor fiind plecata dupa hrana.
Iepurasul: - Ursuletilor, mama voastra e acasa?
Ursuletii: - Nu iepurasule, a plecat sa ne aduca de mancare!
Iepurasul: - Fiti atenti aici ... cand se intoarce spuneti-i ca am cautat-o si abia astept sa o violez!
Ursuletii: - Bine iepurasule, asa o sa-i spunem!
Vine ursoaica acasa, le aduce de mancare la ursuleti, apoi ii intreaba:
- Copilasii mei, ati fost cuminti? Ce s-a mai intamplat in lipsa mea?
- Pai nimic deosebit, doar ca a trecut iepurasul pe la noi si ne-a spus sa-ti transmitem ca abia asteapta sa te violeze!
Cum a auzit ursoaica, s-a inrosit de furie si a plecat prin padure, dupa iepuras. Il gaseste, in sfarsit si-l intreaba:
- E adevarat, iepurasule, ca le-ai spus copilasilor mei ca o sa ma violezi?!
Iepurasul: - Bineinteles si am de gand sa ma tin de cuvant!
Cand aude ursoaica una ca asta se infurie si incepe sa-l alerge pe iepuras, prin padure. Alearga, alearga ... si la un moment dat ramane intepenita intre doi copaci. Iepurasul vine tacticos pe la spatele ursoaicei, isi deschide pantalonii si cu o mana in sold, ii spune ursoaicei:
- Ehh ... nu de alta ... dar le-am promis la copilasi!!! "

Miki-miki nu mi se par prea multi, mai bine o echipa decat deloc ... lasa ca tu ii vei face pe ai tai, cat de curand. Ai sa reusesti, numai ca va trebui sa te hotarasti ce drum vei urma si sa treci la actiune! Sunt ok si botoseii albi!
Ioanatugs, Nusy

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Hai sa va mai spun unul:
" Doi amici se intalnesc pe plaja, ambii cautandu-si sotiile.
Unul dintre ei il intreaba pe celalalt:
- Cum arata sotia ta?
Acesta ii raspunde: - Pai e o blonda superba, cu niste sani superbi, cu un corp , niste picioare lungi si niste ochi ca marea ... Dar a ta cum arata?!
La care celalalt: - Las'o dracu' pe-a mea ... hai sa o cautam pe a ta!"

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Zisa_cami , bune bancuri.....mai vreau!!
Nusy nici eu nu am dat de dr. Soare, am sunat chiar si pe fix, la cabinetul acela si mi-au spus ca dr. Soare nu tine consultatii acolo si ca vine foarte rar pe acolo, sa sun pe mobil. Poate saptamana viitoare o sa aiba telefoanele deschise. Felicitari pentru Casco!

Mergi la inceput