Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Fetelor,
Nu m-am asteptat la o asemenea sustinere din partea voastra, sunt pur si simplu impresionata, cu asemenea "galerie" e imposibil sa nu reusesc, nu-i asa?!
Initial voiam sa stau primele 3 zile in pat, dar dupa ce am vorbit cu dr. m-am hotarat sa nu stau deloc; mi-a spus ceea ce stiam din Canada - ca nu are nici o importanta si ca multa lume are tendinta asta, in ideea ca pozitia uterului ar fi culcata, dar de fapt el e in picioare cand noi stam culcate si este culcat cand stam in picioare.
Deci, am adus puiutii acasa, azi sunt cu 4 : 2x8 celule ( din care unul f. frumos, fara nici un fel de imperfectiuni; iar celalalt cu o usoara tendinta de fragmentare, care nu influienteaza dezvoltarea sa in continuare ); 1x7 celule si 1x6 celule ( ieri era mai incet, dar azi a recuperat si l-am pus si pe el intrucat era clar, frumos ).
Am uitat sa intreb azi de endometru, dar in ziua 9 de stimulare era 11, probabil ca era cel putin la fel sau chiar mai mare.
Nu stiu daca v-am spus ca din 7 foliculi mari ( restul mici ) am avut 5 ovocite f. bune, din care s-au fertilizat 4.
Liana am intrat mai tarziu decat as fi vrut aici
Avalon multumesc pentru ca ai fost alaturi de mine pe tot parcursul tratamentului si pentru faptul ca le-ai dat fetelor vesti despre mine.
Miki-miki mi-as dori din tot sufletul sa-ti recapeti optimismul! Nu trebuie sa uiti un lucru - tu ai sansa ta! Nu suntem aici la concurs, nu are rost sa comparam rezultatele si esecurile celor din jur si sa ne demoralizam! Cat despre botosei cred ca imi doresc si roz si bleu!
Victoria nu trebuie sa te stresezi ca nu ai stat la pat, nu are nici o importanta! Greturile le aveai de la Utrogestan, greturile de sarcina apar mult mai tarziu. Nu-ti mai face atatea procese de constiinta, pana la urma tot vom reusi!
Mirela ti-am raspuns la Pm.
Crinuta, Ioanatugs, Dj mama, Va imbratisez!
Nusy bine ca s-a rezolvat cu masina; acum poti sa te cocentrezi pt. bb.

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Cami, nu ai de ce sa-mi multumesti, pe mine m-a impresionat povestea ta cu mai mult timp inainte sa te cunosc, pentru ca dupa aceea sa-mi fii draga si sa te simt asa apropiata. Mi-as dori tare mult sa reusesti si sa-ti iei revansa pentru toate erorile din trecut, esti o persoana deosebita si meriti asta! Poate ca asa a fost sa fie, tocmai acum sa inceapa o noua viata pentru tine - aceea de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Cami super frumosi embrionasiii. Super-super ! Si mai sunt obtinuti si prin ICSI. Felicitari d-nei dr. Dascalescu. Parca as vrea si eu cu ea acum .
Eu iti urez sa fii mamica de azi, sa se prinda cel putin unul si sa stea 9 luni in burtica. Felicitari!
Sa stii ca dc e cazul fac 2 perechi sau chiar 3 de botosei. (roz, bleu si galbeni). Tu fii cumintica, sa bei multe lichide, sa nu te stresezi si lasa tel mobil intr-un sertar.
Pupici pe burtici!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mirela, multumesc pentru intrebare, ti-am raspuns pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salut fetele, va pup dulce de tot !
sint cam necajita, mi-a iesit la urocultura un microb in urina-PROTEUS- ESTE GRAV ?
as vrea sa il repet pt ca nu a iesit in primele 2 zile ci in a 3 a zi de dus urina. am citit pe net ca este microb intraspitalicesc, din maternitati. ei, eu am facut testul exact in laboratorul din maternitate si ma gindesc...l-or fi facut steril ?
dati-mi si mie ceva de care sa ma agat, abia sapt viitoare ma duc la doctor...
aaa, nu am nici un simptom din ce ma intreba laboranta: pipi des, usturimi...cestii de astea...iarasi am alte semne de indoiala....HELP !
IULIA 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Camitza abea scriu ,ptr. ca pumnisorii mei sta stransi ptr. tine si ptr. Camisorii cei mici !!!
Victoria imi pare rau ,dar..hai te roog "capul sus , si mergem mai departe!!"
Fetelor m-am programat ptr. data de 27 la eco . Sa vedem ce-o mai fii...
Va pup si va doresc un week-end SUUUPER!!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna dragelor,
Cu asa o sustinere din partea voastra ma simt ca si cum as fi tras deja lozul castigator ... totusi sa lasam felicitarile, masa si dansul pana la aflarea rezultatului!
Miki-miki intr-adevar d-na biolog M. Dascalescu a fost extraordinara, ca dealtfel toata echipa: dr. L. Dracea, d-na Geta. Poate si de aceea am asa un moral, pentru ca totul a decurs ca la carte si restul depinde doar de Dumnezeu! Oricum, daca nu reusesc acum - tot cu aceeasi echipa voi repeta figura. Sper insa sa nu mai fie cazul!
Poate faci 4 perechi de botosei ; dupa cum spunea si d-na dr. ca poate se prind toti, cate unul pentru fiecare incercare de pana acum; ca doar m-am antrenat destul!
Avalon mi-au dat lacrimile cand ai spus de "viata noua- aceea de mama"! Pana la urma, cu perseverenta, cu rabdare si cu credinta in Dumnezeu si in sansa noastra ne vom implini cu toate visul!
Iulia repeta analiza la un alt laborator, poate e o greseala, mai ales ca nu ai simptomele de care pomenea laboranta.

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Buna, cam devreme dar primiti cu colinda? V-am tot citit pe furis si parca ma simt mai apropiata de grupul vostru decit de optimistele de 20 de ani
Pe unele dintre voi, avalon, dj_mama,va stiu si de la endometru.
Am intrat si intr-un moment special la topicul vostru, asa ca vreau sa-i urez lui cami multa bafta. Sa te ajute Dumnezeu sa iti indeplinesti visul si sa ai parte de botoseii pe care ti-i doresti.
Sa ma prezint: turturica de 31,3 ani (tot leu, ca majoritatea) care incearca de 7 luni sa ramina insarcinata. Deocamdata fara rezultate. P-acia pe unde sint eu, femeile isi pun probleme de facut copii de-abia de pe la 35, asa ca doctorii ma considera (inca) tinara si nelinistita . Si ma enerveaza ca nu vor sa ma ia in serios decit dupa un an de incercari. In consecinta, nu am analize facute in afara de un amarit de PAP.
Insa am fost la un doctor care a fost de acord sa incepem cu ceva analize mai usurele, astept sa imi vina urmatorul ciclu ca sa pot face niste analize hormonale si apoi, prin perioada fertila, dupa ce prestam, voi merge la el sa imi faca un ecograf si sa vada daca gigeii lui sint harnici si mobili, daca pe la mine prin inauntru totul pare ok. Mi-a zis ca daca totul e in regula atunci ne mai lasa sa incercam pina la un an si de-abia apoi voi face analize mai serioase.
Mi-a interzis cu desavirsire sa imi fac teste de ovulatie, sa-mi masor temperaturi si alte cele. Mi-a spus ca stresul e unul din dusmanii principal si, cumva, il cred.
Cam atit despre mine, va doresc toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Cami, iti doresc mult, mult succes! Sper ca Mos Craciun sa-ti ofere cel mai frumos cadou posibil: cativa puiuti in burtik!

Turturica, bine ai venit! Poate aduci putin noroc cu tine si mai multe fete (inclusiv tu) vor pleca repede, in frunte cu Cami, spre odisee!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Fetele care stiti , va rog ,...
Ce mai stiti de Thabita ???? Nu mai este activa pe forum?? Ce se intampla cu ea?? Ptr. ca nu am mai vazut-o de mult pe aici!
Sper din tot sufletul sa fie bine sanatoasa !!! {red] tabi[/red] da un semn..te rog !!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput