Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Nusy, sper sa va primeasca sambata asta si sa aveti rezultatele cele mai bune...iar langa 3, sa mai apara vreo sapte zerouri.
Miki, ai grija cu calculatorul.eu l-am avut virusat cu calul troian.Si ce rau a fost cateva zile.....
Fetelor, va pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

zisaCami, mult noroc, sa aduci puiutii acasa si sa-i tii 9 luni! Si sa stai cuminte si linistita in casa.

Eu nu mai stiu ce sa cred, si la primul FIV si la al 2-lea, incepusem sa am greturi, etc, si cum am iesit din casa si am venit la servici, au disparut si ...gata.Cand/daca mai incerc, sper sa pot sta potolita, poate o sa fie mai bine....

Mult noroc tuturor,si multumesc de cuvintele frumoase,

v

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Cami eu sunt curioasa cum a iesit. Vreau sa stiu cati embrioni si cate celule au avut. Sa stii ca m-am gandit la tine si l-am rugat pe DD ca totul sa mearga bine la ET . Eu astept raza mea de soare. Mii de pupici .
Avalon ai vb cu Cami? Cum a fost? A fost OK?
Andra , calul ala Troian inca mai e in laptop dar cand dau scanare nu apare. Tu ce program antivirus ai? Al meu e NOD 32 dar cred ca imi tb unul mai bun.
Nusy aseara nu am mai putut intra pt ca am avut de spalat toata casa , mi-a facut brunetul un praf... de nu puteai sa stai. A-ti mai sunat la dr S? A ramas pe sambata programarea?
Mirelus mi-e dor de tine. Ce mai faci? Ai facut vaccinul?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cami ma gandesc la tine si iti doresc sa reusesti de data aceasta.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Buna, fetelor! Am vorbit cu Cami si i-am transmis gandurile bune si incurajarile voastre, a fost foarte impresionata si va multumeste. Cami are acum 4 puiuti la purtator si este foarte multumita de cum a decurs totul. Sa-i tinem pumnii in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Mikisor, inca n-am facut vaccinul, il fac maine sau luni (n-am mai gasit vaccinul in farmacie azi, daca nu l-am luat cand trebuia...). Nusy, ce faci, vii sambata in Bucuresti?
Cami sper ca esti bine. Cati embrionasi ai in burtica? Ti-am trimis un pm cu gravibinonul.
Avalon, tu ce mai faci?
Fetelor, azi noapte m-am trezit cu o durere groaznica de stomac, si pe la 2 noaptea sotul meu umbla prin farmacii dupa medicamente. Am reusit sa ma linistesc abia pe la 4 dimineata. Am crezut ca-i din cauza Lipanthilului (si doar mi-a zis Lachi ca-i prea tare), dar azi am fost la dr. si mi-a zis ca s-ar putea sa fie de la bila problema, ceva cu colecistul. Oricum trebuie sa fac o eco. Si nu-mi mai da voie sa mai mananc iaurt, fructe si legume crude vreo 2 saptamani. Asa ca eu ce mai mananc? Eu tot vreau sa ma pregatesc de FIV si vad ca nu mai termin cu altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Avalon . Bravo Cami, sa dea Domnul sa ramana macar unul cu tine (ar fi frumos sa fie 2 nu)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Miki, Ioana, Andra,Mirela: nu stiu inca daca venim sambata pentru ca iar nu reusim sa dam de dr. Ba suna si nu raspunde,ba intra casuta.Mai incercam.

Ioana, de obicei,sambata, ne cheama la cab.de pe Calarasi,acolo e un microscop mai performant.Poate ne intalnim.

Miki,poate reusesti sa intri in seara asta.Te astept. Valabil si pt.tine,Andra.

Cami, ma bucur mult pentru tine.Multa bafta,in continuare!

pushtoaicele!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Nusy nici eu nu reusesc sa dau de d-sul, desi am fost destul de insistenta cu telefoanele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

aflai si io de pe la alte usi..Cami e bine are 4 in burtica..io tin pumnii stransii!!stransii!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput