Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va pupacesc si eu pe toate,,
Tabitha este bine..doar ca a luat o pauza cam mare de DC in plus e taree ocupata..va pupaceste pe toate!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Fetelor,
Va pupicesc si sper sa avem o saptamana mult mai linistita si usoara.
Nusy, imi pare rau ca inca nu ai ajuns la dr.Poate reusesti sa te programezi saptamana asa.Un pupic de la mine.
Miki, cand te duci la analize, consultatii in Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna, fetele!
Ma primiti si pe mine pe aici? Ca sunt optimista si, mai ales, aspiranta...la cei aproape 36 de ani ai mei sunt convinsa ca va veni ziua in care voi avea mic si scump.
si multi la toate fetele

Valentina

Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Iulia, si eu sunt posesoarea unui Proteus, care iese f rar la analize, nu stiu de ce. Oricum, cel mai bine ar fi sa repeti si in alta parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Vali_delide, bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta..Spune-ne, daca vrei, si cate ceva despre cauzele infertilitatii voastre...asta, ca sa te treaca Ioanatugs in listuta de pe prima pagina cu toate datele.

Liana...cum te impaci cu AC? Bune,bune????

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Vali_delide bine ai venit printre noi! Asa cum spunea si Nusy, da-ne cateva detalii despre tine si sotul tau, de cati ani incercati, daca ai mai ramas gravi vreodata...etc.??? Mult noroc sa ti se implineasca visul cat mai repede!!

Mergi la inceput

Ioana, taurasule, pe aici erai???? Ce mai faci, ai mai sunat? Noi o sa sunam miercuri,sper sa avem bafta de data asta...ca tare mor de nerabdare sa vad gigelusii!!! Si pe voi,daca veniti in aceeasi zi la cabinet.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Nusy draga aici eram, ce sa fac ma lupt cu cafeaua, incerc sa ma las definitiv si nu prea pot, tot cere organismul meu cafea. La dr. Soare tot sun si tot inchise sunt telefoanele si mie mi-ar place sa ne intalnim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

goldi, multam de raspuns dar spune-mi :
TU AI CEVA SIMPTOME ? sau alte chestii ciudate care se pot intimpla ?
am repetat analiza la un lab mai performant(zic eu), dar dupa cite imi spui tu....nu mai stiu ce sa zic.
am fost azi la echo pt celelalte organe: ficat, vezica, rinichi, pancreas, tot tot: ficat marit, rest normal(sint operata de fiere). oricum va trebui sa fac analize in fiecare luna pt ficat....offf.
dar- L-AM VAZUT SI PE BEBE....ehh, io fricoasa, el relaxat intr-o parte..smecheru....mai am 3 sapt si poate aflu si ce sex are bebelica al meu(io am sentimentu ca este baiat).
va pup, IULIA 11+

Mergi la inceput

Ioana, rele vesti imi dai..pai daca de lunea are telefonul tot inchis...cam slabe sperante...eu pana miercuri nu incerc.
Cat despre cafea,te inteleg perfect...eu nu beau decat una singura pe zi,si aia mica, dar daca n-o beau...e dezastru..ca am tensiunea mica(9 cu 5) si ma pocneste o durere de cap... care nu-mi trece decat cu cafea

Nusy

Mergi la inceput