Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)
Raspunsuri - Pagina 10
vali_delide spune:
toate fetele.
Pai sa va zic cam cum stam. Si poate am noroc si din prima listuta merg mai jos, la a doua.
Diagnostic: infertilitate secundara. Sarcina oprita in evolutie acum 4 ani, la 12 sapt, 2 ani de AC, mercilon, acum un an am luat-o de la capat cu analizele. Trecuse mai bine de un an de cand nu mai luam AC si nik...
Din fericire, sotul meu sta bine, chiar daca prima analiza a fost recoltata acasa si a fost naspa, celelalte doua au fost ok...nu mai retin exact nr. si ce scria acolo, nu le mai am, au ramas la dosar,dupa laparo.
Asa ca, au urmat,pe rand, HSG, trompa stanga impermeabila, dreapta partial permeabila, cu aderente pe ovar si pe ficat.
Laparoscopia am facut-o la Giulesti, dar dr. meu s-a gasit sa se imbolnaveasca in ziua operatiei si m-a lasat de izbeliste, asa ca m-a operat o duduie f. recomandata pe listele de pe aici, dar eu am vazut-o doar la externare, si nu vreau sa-mi amintesc nici ce s-a intamplat,nici ce a zis.
Cert e ca nu a reusit sa repare nimic, am tot asteptat sa se intample o minune, dar nu prea mai e timp de asteptari
Pe 30 nov. am programare la Dr. Tutunaru si sper sa am puterea sa o iau de la capat.
Cam asta e...sau mai e ceva: atunci cand eram f. tanara ( pe la 21 de ani), am facut 2 intreruperi. Acum am ajuns sa cred ca DD ma pedepseste.De la 21 la 31 de ani, nu am mai ramas gravi, iar cand s-a intamplat, nu credeam ca mai e posibil.
Cam mult am scri.
Oricum,am curaj,sunt aici cu voi,am stat mult si v-am citit pana sa indraznesc sa va scriu.
Poate stiam ca daca incep, nu ma mai opresc
Valentina
Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...
andrabirni spune:
Fetelor, miercuri repet spermograma!Sa vedem daca totusi a aparut vreun gigel...
Nusy,un pupic dulce.
Miki, ceva nou?
Pup toate aspirantele de-aici.
copilutzu spune:
Pup gasca!!!
Pup si fetele noi venite si sedere scurta!!!
Sar'na ptr. info despre tabi
Nu prea ce sa va spun despre mine...Astept,...astept,....sa treaca timpul...
Pup gasca cu bebeusi cu tot!!!
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
danuda spune:
Buna fetelor...sunt si eu o aspiranta, dar trecuta de 40, adica de vreo 45. Am facut niste analize si am fost si la control, iar raspunsul a fost ca voi putea duce o sarcina pana la capat fara probleme, doar ca trebuie sa apelez la o donatoare de ovule. Astea sunt analizele: in ziua a 3-a a ciclului - TSH = 2,063; Estradiol = 20; FSH = 18,42; LH = 8,2; Prolactina = 15,93.
La monitorizarea ovulatiei in ziua a 10-a mi-au iesit urmatoarele valori: uter de aspect normal; endometru = 3 mm; OD - 15/7 mm fara foliculi ovarieni si OS - 19/15 mm foliculi ovarieni
Nu exista nici cea mai mica sansa de stimulare a foliculilor ovarieni in ceea ce ma priveste? Poate stie cineva ce as mai putea face.....
Multumesc.
Ioanatugs spune:
Danuda bine ai venit printre noi! Din cate observ eu, foliculi ovarieni ai, problema e la endometru, care la doar 3 mm, nu poate sustine o eventuala sarcina, nici prin FIV. Am auzit ca exista medicamente de marire a endometrului, se numesc parca Estrofem, sau poti incerca cu Maca, care e naturist si nu are de ce sa-ti faca rau. Dar medicul tau ce ti-a spus, doar FIV unica solutie??? Alte investigatii nu ai facut???
Nusy iubita si eu sunt hipotensiva si stiu cum e!! Dupa laparo la reanimare, ce crezi ca mi-a recomandat medicul, ca sa-mi revin??? CAFEA!! Eram singura cafegita din salonul de reanimare!
nusy spune:
Andra, iti tin pumnii! Pai daca tu ai intalnire maine cu dr.,inseamna ca am toate sansele sa dau si eu de el.Asta da,veste buna!!!!
Vali_delide: e bine ca te-ai programat la Tutu.Si pe mine ma bate gandul sa fac la fel pt.ca, atunci cand se va apuca de FIV, sa fiu deja pacienta lui.E bine si ca esti curajoasa.Bravo!
Danuda, bine ai venit...la tine FSH-ul este foarte mare, ceea ce inseamna ca stai prost cu rezerva ovariana.Nu am idee daca merge cu stimulare, insa l-am auzit pe dr.Soare povestind despre un caz care intrase la menopauza si i-a obtinut ovulatie prin tratament homeopat. Asa ca,ai putea sa incerci cu tratament homeopat,zic eu...
Ioana, mai suna la dr.,pt.ca o fata de pe forum a reusit sa dea de el ieri.Insista.
Pup toate fetele.Eu ,saptamana asta,sunt in concediu...relaxare totala!!!
Nusy
andrabirni spune:
Nusy, ti-am scris un PM.Te pupi dulce.
Fetelor, chiar daca nu prea scriu eu des, va citesc zilnic si ma bucur sau sufar alaturi de voi.
Pup toate aspirantele de-aici.
Nusy, Miki, Dj_mama, Copilutzu,Avalon,Mirela_1, Liana 30,Iuliabraila, Ioanatugs,danuda,Vali_delide, Goldi si toate care poate doar citesc DC.
danuda spune:
Multumesc pentru primire si pentru raspunsuri Ioanatugs si nusy , e clar ca sunt cam batrana, dar nu ma las……endometrul a fost masurat in ziua a 10-a acum nu stiu poate in timp se mareste, chiar nu stiu, trebuie sa citesc mai mult pe tema asta. Este interesant ca totusi am fost asigurata de medic ca pot duce o sarcina pana la capat fara probleme?!?!!? O sa mai cer si alte pareri de la alti medici si abia apoi trag linie si ved ce sanse am sau n-am.
Am inceput sa iau Maca de acum 2 luni…poate ma ajuta in timp, desi nu prea am mult timp la dispozitie.
Nusy, unde-l pot gasi pe dl. dr. Soare pentru un tratament homeopat??
Multumesc pentru sprijin si ajutor, sper sa pot fi si eu de folos cu sfaturi si, de ce nu, impartasind din experienta prin care trec acum.
Va pup si pe curand
vali_delide spune:
Buna, fetelor dragi.
Ma simt tare bine intre voi si de aici imi iau o mare doza de curaj si de optimism.Pentru ca stiu ca trebuie sa fiu ca si voi, luptatoare.
Ioana, multam mult pt. listuta...chiar imi face bine sa stiu ca sunt acolo si ca intr-o zi o sa migrez mai jos,, asa cum vom face toate, veti vedea.
copilutzu,andrabirni, nusy, miki,
danuda, bine ai venit intre cele mai optimiste fete. sa nu zici niciodata ca esti prea batrana...pai atunci, iliasca ce era? tutankamon? hai,incearca sa speri si daca ti se pare greu,noi suntem aici sa-ti facem
Si sa vin cu raportu', ca de-aia sunt pe lista,nu? Z25, cu semne clare de.Da' nu-i nimic, o luam de la capat.
Va pup pe toate, aspirante si. Sunteti un minunat.
PS: Numar zilele pana pe 30 cand tre' sa ajung la Dr.T
Valentina
Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...
nusy spune:
Danuda, nr.de telefon este 0722.525.672..insa,vezi ca de o perioada e cam greu de gasit pt.ca este f.ocupat. Ideea e sa insisti la telefon,pana dai de el.In general,incearca dimineata,pe la 10-11, daca nu...o tii cu telefonul pana seara.
Andra:bafta multa,sa apara gigeii mult doriti!
Nusy