Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Avalon sotul a mers cu mine ptr. ca era sambata si nu lucra…
Declaratia am dat-o o singura data si ramane la fisa.
Eeee..’duuamnei’ nu i-am dat nimic ptr. ca de procedura s-a ocupat dr. Dascalescu. (careia i-am dat…cu draga inima). Cu cateva min. inainte sa plece de la spital, duuuamna m-a intebat cine imi face IAD. I-am spus ca ,d-na dr. Dascalescu , si mi-a intors un mare spate….
Sincer…nu am stat 20 de min. ptr. ca inseminarea mi-a facut-o in sala de op. de la FIV. Si erau multe fete cu ET. Dar 10 min. tot am stat…asta este…
Camitza cu punctuletzul de leutz ,Andrabirni,Mickilina ,Nashica, Dj mamuca,Nucutza, Orchis, Lachione, profa, amzulica,agerica, Ioanatugs, Nusy, danyalo,Liana, Tabi,si toate fetele din listuza (pe care le rog sa nu se supere ca nu le-am enumerat!!! si pe care le iubesc la fel de mult!!!)

Sar'naaaa ptr. urari !!!! iar !!
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Copilutzule, daca nu duamna ti-a preparat sperma, atunci e bine de tot! Sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Feteleeee, vreau sa fac si eu programari la Giuly. Eco la Dracea , sperograma centrifugata la Dascalescu si control urologic la Damian la Cab de Planif Fam (langa Giuly).Este prea tarziu pt ziua de 13 dec? Mai apuc? Dar la spermograma in cat timp mi-o dar rezultatul ? As vrea sa mergem cu ea la dr Damian . Nu stiu in cer ordine ar tb sa fie programarile.
Avalonuuuuu tu ce zici? Camitzu e in patutz si nu poate sa-mi raspunda

Edit : tel sunt bune? pt eco si spermograma 0213161277 iar la Cab de Planif Fam (Damian) 0213161279

Miki

Mergi la inceput

Mikishor, cu cea mai mare placere ti-as raspunde, dar adevarul e ca nu stiu... eu singura programare la giulesti am facut-o pt dosarul de fiv la Marinescu in luna aprile sau mai pentru iunie (dar atunci aveam toate analizele facute), spermograma am facut-o la cabinet la Cocei in luna mai iar consultatia pentru inceperea tratamentului am facut-o la cabinet la dr.Dracea cu programare telefonica nu cu mult timp inainte pentru ca eu discutasem cu d-na dr. pe mail si asistenta de la cabinet stia de mine... apoi nu am mai facut nicio programare ca am intrat in 'program' totul a decurs de la sine... dar ce stiu e ca pentru spermograma se face destul de repede programarea, poti suna la giulesti chiar maine dimineata. Ordinea nu cred ca are importanta, doar ca ar fi bine sa ai spermograma cand mergi la Damian iar ecografia ta sa fie in jur de ziua 10 plus sau minus o zi. Oricum, grabeste-te cu programarile ca urmeaza perioada sarbatorilor. Bafta!

nr tel la FIV 021.316.12.77
cabinetul de sterilitate 021.316.12.73
centrala 021.316.12.81 interior 150 la care raspunde asistenta-sefa Geta
suna si tu la unul din numerele astea si te indruma ei, eu habar nu am pt spermograma unde trebuie...

Mergi la inceput

La spermograma rezultatul pe loc, in circa 20 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Zisa_Cami aveti grija de voi, multa sanatate!!
Avalon ce mai faci???
Nusy am rugat o fata sa-mi faca si mie programare la dr. Soare si maine sun sa vad cand ma cheama. Are acelasi nr. de tel. dar mai are o carteluta dupa care suna si acolo nu are nr. de tel. in agenda. Mai bine trimite-i un mesaj, in care ai spui cine esti si el o sa te sune inapoi. Sper sa ne programeze saptamana asta, ca suntem nerabdatori sa repetam spermograma, cat mai curand posibil.
Copilutzu multa bafta, sa iasa cu ochisori luna asta!!!

Mergi la inceput

Ioana, sunt mai bine, multumesc de intrebare Se vede ca mi-au mai trecut piticii, nu?
Si noi trebuie sa ne vedem saptamana viitoare cu dr.Soare... ce ziceati de cartela si de sunat? Sa trimitem mesaj inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Avalon multumesc , esti o dulcica. Sper sa rezolv maine cu programarea. Eu o sa fiu in z 12 pe 13 dec si pica miercurea. At stiu ca este si Damian acolo si tb sa fac eco in z11 sau 12 ca asa a zis Dracea sa vada cum mai e chistul ala. De aceea am ales ziua de miercuri.
fata blonda cu cizmulitze negre. Am tras cu ochiul pe la alte usi

Miki

Mergi la inceput

Miki, vad ca te-ai pus pe treaba cu fivul, bravo! Doamne-ajuta sa reusesti, m-as bucura pentru tine mult cand stiu cate obstacole ai depasit! Eu iti tin pumnii la eco chistul ala nesuferit sa nu mai fie iar sotul, cine stie ce surpriza iti rezerva, poate spermograma aia la medsana e fost eronata sau intre timp s-au mai schimbat lucrurile... ca si la al meu au fluctuat mult valorile... Te-am adaugat in lista de mess si poate avem timp sa stam putin la taclale zilele urmatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Avalon ma bucur ca esti mai bine si sper sa fie si mai bine! Dr. Soare e prins intr-un proiect TV si are mai mereu telefonul inchis si chiar daca-l are deschis nu prea are timp sa raspunda si el are in agenda nr. de tel. ale pacientilor. Dar mai nou si-a mai luat o carteluta dupa care suna el pacientii si daca primeste un apel cand nu e langa tel. si nu cunoaste nr., nu suna inapoi, trebuie doar sa insisti tu. Asta nu inseamna ca daca suna cineva si nu-i stie nr. nu raspunde, sa nu se inteleaga gresit, daca are timp raspunde, dar nu prea are timp de cateva saptamani. Mai bine ai trimiteti un mesaj, in care ai spuneti cine sunteti si ca vreti sa veniti la d-sul, asa m-a sfatuit prietena care mi-a facut legatura. Si eu v-am vandut pontul! Ma chinuiam de 3 saptamani sa-l prind la telefon si nici o sansa, acum abia astept sa vorbim cu d-sul, va spun maine cand ne programeaza.

Mergi la inceput