Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)
Raspunsuri - Pagina 24
Avalon spune:
Ei, dr.Soare are nr sotului meu si e ok, credeam ca nu mai are telefonul vechi ca i s-a furat si si-a pierdut agenda... atunci poate ne vedem la dansul la cabinet, Ioana!
Liana30 spune:
va salut si io pe toate
asa deci Avaloaneee????pe mine nu ma treci in listutza?asa deci?
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
miki-miki spune:
Sunai de innebunii astazi la Giuly. Ba nu raspundea nimeni, ba ocupat, ba post tel deranjat temporar. Si o tinu apoi cu deranjat temporar toata ziua. Sunai apoi la nr celalalt si vb cu tante Geta care mi se paru f draguta si nu Baba-Cloantza aia de care vb fetele de la FIV. Ii apusai ca sunt pacienta dr Dracea si ca nu reusesc sa ma programez la eco si dc poate ............ . Imi zisa :"Cum sa nu ! Sigur ca va programez!". Dar nu stia dc pe 13 e dr Dracea in spital si la ce ora e si ramasa sa o caut atunci pe 13 la cab de sterilitate. Asta unde o fi?. Imi tb o harta . Mai intai facem spermograma, apoi cred ca eco la Dracea si apoi la Damian pt ca are numai dupa-amiaza ore. Spermograma unde se face? la ce etaj? iar sterilitatea la ce etaj e? Cabinetul cu eco e tot la etajul cu cab de sterilitate? Na ca va bombardai cu intrebarile
Avalonel pai stai mama ca inca nu incepui FIV-ul. Demarai si eu investigatiile la Giuly doar, ca ma supara Nusy cu NU al ei pana in martie. Si ca sa nu-i calc pe urme demarai treaba . Poate o molipsesc eu pe ea si uita de NU si-mi calca pe urme . Ce zici Nusy?
Liano esti geloasa? Pai dc stie fata ca o lasi cu ochii in soare , pardon in lustra at cand vb cu ea de aia nu ti-o da
Fetele eu in seara asta nu-l am pe Laptocica ca l-am dat la instalat programe Deci dc imi raspundeti citesc abia maine de la servici.
gashca!
Miki
Liana30 spune:
miki nu sunt fatooo geloasa...ete ca nu's..si daca te porti frumos iti fac harta sa ajungi la cabinetul acela de sterilitate
beyyy ce'i linistea asta????
hai la prezenta!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
miki-miki spune:
Liana te rog mumos. Dar te rog sa o iei de la poarta ca sa gasesc mai repede. Tb sa ajung si la Cab de planificare Fam care e langa Giuly si am cam multe cabinete de cautat si mi-e sa nu intarzii la programari.
olteanca inimoasa!
Miki
miki-miki spune:
Mai am o intrebare Camera unde se da proba pt spermograma e cat de cat decenta? Se sta la coada acolo? Al meu a facut o singura spermograma in viata lui la Medsana si erau dupa el la usa inca 6 si asta cred ca l-a terminat. Se gandea tot timpul ca tb sa intre altul in locul lui si.... nu se putea concentra iar tv cica avea numai purici. A iesit azoo si tot sper sa fi fost asta cauza de a iesit azoo.
Miki
Liana30 spune:
pai meyy miki daca trebe sa ajungi la cel de langa Giuly nu'i greu...iti explica moa..deci cum stai tu asa dreti in fata portii lui Giuly in stanga ta e o caladirea albaaa cu termopane..si sus scrie mareeeee Planificare familiaraaaa...acolo e..intri pe usa si dai nas in nas cu d'soara care raspunde toata ziua la tel si e foarte ocupeee..ii explici ei de ce ai venit si ea in loc sa te indrume te pune sa iei loc si sa astepti..tu sa casuni pe ea pana iti arata..acolo e..ai vazut ce usor e???dar esti sigura ca la cel de langa Giuly? si nu chiar in Giuly??..ma rog ala e ca altul langa Gyuli nu'i..
in privinta d'nei "s"e mai complicat ca inca nu am vizitat culoarele pe'acolo noi am facut'o la particuler ca sa se simta sotza bineeee..poate iti spun fetele mai multe ..
te pupppp!!!ca imi esti tareee graga
"Nimic nu-i imposibil!"
nusy spune:
Ioana: bineinteles ca i-am dat si mesaj, ba chiar de doua ori...si tot degeaba.Si la ce carteluta " noua" te referi? Cea de pe Zapp? Pai nu-i noua deloc...si de pe ea ne-a sunat de multe ori(deci are si pe asta agenda cu pacienti).Iar de proiectul TV nu se mai ocupa din octombrie....nu stiu ce sa mai cred.Tu ai reusit sa vb.azi cu el?
Miki: NU iti calc pe urme..pana in martie
Nusy
andrabirni spune:
MIKI, cred ca mai degraba ma inscriu eu la 3D...dupa vestile pe care mi le-ai dat...sigur ma "lipesc" de tine....vezi tu cum e, si apoi imi spui si mie.Rezerva-mi un loc...
va pup pe toate...
Liana30, dar la Budapesta se fave biopsie testiculara?Ce referinte ai despre Budapesta?
andrabirni spune:
Am gasit un super articol.Sper sa va placa.
http://www.sibiul.ro/stiri_email.php?id=6476