Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)
Raspunsuri - Pagina 25
Avalon spune:
Liana, desigur ca te pot adauga in lista mea, baga-ma in lista si eu o sa-ti dau acceptul. In legatura cu intrebarea ta, ei bine, nu , la ecografie nu se poate vedea infectia. Dar eu ma gandesc ca ti-a dat antibiotice pt ca la analizele pe care le-ai facut a iesit ceva. Te pup si iti doresc multa bafta in continuare!
Miki, ti-am raspuns pe pm.
copilutzu spune:
Mickilina iti raspunde moa...( incerc si io sa fie cat mai clara...incerc... )
Deci...cabinetul de sterilitate de care zicea Tante G. este : Intrii in spital pana uni sta portaritza aia acra (care te intreaba unde mergi), Tanti "acra" o sa stea cu spatele la geam . Aseee...Tu o sa iesi pe usa din spatele ei , te duci in drepata la ultima usa(tot pe dreapta) de termopan . Acolo , urci pe o scara in spirala .
De acolo ...te iei dupa sageti...
O sa intrati intai intr-o sala de asteptare.
Acum cu camarutza de recoltare a spermogramei. Asistenta ii da borcanelul cu o cheitza de la camarutza minune.( si o sa va explice...cam cu zgarcenie...sper sa nimeriti..) . Urcati pe scarita din fata usii FIV. pana la cab. sterilitate. , dar pana sa intre in sala de asteptare , este un holulet in stanga.Eee...a c o l o este ..prima usa sau a doua la stanga.
Cabinetul ptr. eco. este la etj.cu cab. FIV.
Sper ca nu am batut campii prea mult si sa fii inteles...ca incurcate mai sunt holurile Giulestiului....
Va tin pumni!!
Bafta multa!!
Pup gashca!!
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
miki-miki spune:
Fetelor sunteti asa dragutze... va pe toate. Pleca shefu putzin si deabia acum reusii sa bag capul pe aici. Calculator inca nu am acasa.
Avalon multumesc pt informatiile de pe PM.
Liana, Copilutzu va multumesc si voua
Am sa-mi fac o harta cu informatiile de aici.
Andra te iau de manutza? Uite Pisix e inaintea mea si eu ma iau dupa ea. Tu dupa mine si poi poate o iei si pe NU PANA IN MARTIE .
Camitza nu mai zici nimic? Te pazeste leul?
Andra ti-am scris la azoo.
Miki
Liana30 spune:
andra ti'am scris la Seghediste la Budapesta nu stiu nimik..
miki ma bucur ca te'ai lamurit!!
Avalon posibil sa fie asa..da eu am intrebat si mi'a spus ca au iesit toate ok..posibil sa nu imi fi tradus tanti bine..asta e..eu oricum fac ce zice ne'a dc a spus inca o luna de AC atunci sa fie inca o luna...doar stii ca io nu ma las si merg inainteee..
nusy pup io.
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
nasha_4as spune:
Copilash,baba e linga tine sa fie bine ,...
Liana am aparut/disparut ...
Mikilin sa ai succes pe 13 parca,nu...???
Camitza fata un pic !
Avalon,Piticutz si toate celelalte curajoase ...
despre mine: prestat ultima hsg din viata mea,partea dr ok-OD+trompa,partea stinga de kk...hidrosalpinx-deci:o noo spermograma la barbat+anal hormonale repetate+in cazul meu de inconstienta:posibila SEU...dar cu ce(asta e pt voi ),in schimb ma pregatesc de BAC cu fata...si ma las la voia lui DD!!!
andrabirni spune:
Liana30, am citi.Multam mult de informatii.Oricum , am sa te mai stresez si alta data.[flo
Miki, ca de obicei, esti prompta.
Nusy, cred ca o sa te ia Miki pe sus, la 3D.
Pisix, Avalon, Copilutzu si toate celelalte fete care ne citesc zilnic.
piticul spune:
Buna seara, fetelor!
Mos Nicolae sa va aduca tot ce va doriti voi mai mult, dar in primul si primul rand sa va aduca tuturor sanatate!
Am vazut vesti frumoase pe aici, tare ma bucur cand va vad optimiste si bataioase.Lumea e pentru cei optimisti si curajosi.
Nasha, bine ca macar o parte este buna. In ceea ce priveste riscul de SEU, asta e soarta noastra, a celor cu trompite cu probleme. Sa dea Dumnezeu sa scapam, macar pana acum ne-a ferit Dumnezeu.
Eu, una ,am obosit putin de munca, de ganduri, de alergatura. Astept sa vina sarbatorile, sa imi trag sufletul. Intre timp sper sa ajung sa imi fac si perfuziile la Giulesti.
Va pup,
PITICUL
Liana30 spune:
cioc..cioc..cioc..a venitttt MOSUL
hooooo..hooo.hooooo.dragele mosuluiiii..sacul s'a golit dar va aduc un maree pupic de la olteanca
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
copilutzu spune:
Auleeeoooo...lamuriti si copilutzu....
Ce este SEU???
Ca si io am trompa dreapta cu defect stricat.Nu se vizualizeaza de loc la HSG.
Dar dreapta....o frumusetze de trompitzaaaa...
Nashica??? Pitic??? SEU??? ...Ce e mama asta???
fetiliiiii !!!
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
nasha_4as spune:
SEU= sarcina extrauterina,dar stai linistita ca la tine nu cred ca e cazul!!!eu ma refeream la trompa mea dr ca e ok in sensul ca nu s-a reinstalat hidrosalpinxul la capat(asta s-a vazut la hsg) dar in rest nu e ok deloc...e filiforma si nu mai stiu cum(ma uit pe rezultat si iti spun) deci sansele mele pt o sarcina normala sint minime eu oricum sint detasata de mult de problema bb...am zis ca incerc pina la 40 de ani tratamente si atit...am o viata de trait si nu de chinuit!pup pushtime si revin ca trebuie sa plec...