Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

La multi ani Nicolete si Nicolailor!
Ati fost cuminti sa va aduca mosu' bunatati? Al meu mos a fost mai darnic cu BB decat cu mami...si mami tare s-a mai bucurat!
Sa va aduca la toate DARUL acela!
Pupici!

Maria 27+ & BB Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Va pup fetelor. Va multumesc ca m-ati pus pe lista de gravidutze. Mi-a facut mare placere.

Eu intre timp am trecut prin diverse momente: mi-am facut un dublu test care a iesti catastrofal, am facut apoi o amniocenteza care din fericire a iesit bine.

Ecografia de la 14 saptamanai a fost OK iar saptamana viitoare merg la eco morfologica de la 19 saptamani. Sper sa fie si aceasta OK.

Oricum puiul meu este FETITA (pentru ca a fost determinat prin amniocentezei este 100% sigur). Desi stiam dinainte, pentru ca la ecografia de la 14 saptamani dr.Pop mi-a spus ca este fetita, fapt care s-a confirmat .Eu asta imi doream si Dumnezeu a tinut se pare cont de dorinta mea.

Va pup din suflet si va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mari-lu
Val oauuu fetitza ce frumos..stai mama linistita ca va fi bineee..te pup..

breeeee ce se intampla cu voi??iar somati?trebe sa tip tot timpul dupa voi?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Liana, dar tu ce mai tot faci de merge asa greu? cand treci la fapte "efectiv " ?

Ioanatugs
, trece-o la gravidute si pe Cristiama, 37 ani, a reusit prin a treia inseminare facuta de dr. Cocei; chiar daca nu este pe lista initiala, poate nici n-a prea scris pe aici dar trece-o ca sa mai lungim lista burticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

DJ mama, iti multumesc mult!!

Nici nu-mi venea sa mai scriu ca eu nu facem nimic fata de voi fetele care ca chinuiti atat. Nu aveam nici macar ovulatie fara stimulare.

Si am ramas insarcinata din prima IA cu dr. Cocei dar am pierdut sarcina la 7 saptamani.

Dupa ce am avut luni de zile in care sa ma gandesc ce s-a intamplat am ajuns la concluzia ca am facut pregnilul prea repede si luna asta mi-am fortat norocul si nu l-am mai facut de loc!

Asa cum ziceti multe din voi, acum simt ca e bine. Nu pot sa explic asta, doar ca am o stare de calm si liniste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

CRISTIAMA sa va ajute Dumnezeu, sa fiti sanatosi si multumiti-i mult ca a ingaduit si v-a trimis acest dar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

CRISTIAMA FELICITARI!! SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!!
Nusy tauroaica mea draga, tin pumnii sa reusesti pina la urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Cristiama: felicitari si sarcina usoara!

Ioana: multumesc mult si te dulce!

Gabiu: ce mai faci,scumpa mea? Nu mai stiu nimic de tine, mai spune ceva!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Cami
Te asteptam sa revii at cand poti tu.
Te imbratisez.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Zisa_Cami
Nusy am emotii pentru maine mari de tot, iar sotul e fiert!! Sper sa fi dat ceva rezultate atatea naturiste cate am bagat in el si n-am ce sa spun, le-a inghitit saracul ca un robotel! Daca vrei sa vorbesc de voi maine, trimite-mi un PM cu numele voastre, sa-i spun ca tot incercati sa-l sunati si ca nu dati de el. Eu asa am reusit sa iau legatura, tot printr-o prietena, e f.ocupat dar nu stiu cu ce!

Mergi la inceput