Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Cami, ai sa reusesti candva (poate mai curand decat poti visa) si toate relele se vor sterge si vei vedea doar partea plina a paharului. Dumnezeu sa v-ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Cami, si eu sunt convinsa ca o sa reusesti candva. Un copil se pare ca nu vine atunci cand vrem noi, un copil vine doar cand vrea Dumnezeu. Nu a venit vremea inca pentru copilasul tau sa se nasca. Nu te lasa! Mult curaj!
PITICUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

nusy iubita, va citesc in fiecare zi dar nu am ce sa spun. Parca nici nu pot sa zic ca mi-e bine cand stiu prin ce treceti voi. Sunt alaturi de toate si va doresc sa reusiti cat mai repede.
ioanatugs mult succes azi
cami imi pare nespus de rau de ce am citit, sper sa poti trece peste necazul asta si sa o luati de la capat, cu succes
va pup pe toate si sa stiti ca nu v-am uitat

gabi

16+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Gabiutzu: ma bucur foarte mult ca tu si bebelul sunteti bine ... si esti o scumpa ca te gandesti si la noi,cele care inca tanjim dupa o burtica

Ioana: Astept vesti bune!

Cami:

toate pushtoaicele!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cami

Buna fetelor, dupa ultimul FIV nreusit nu prea m-am mai simtit in stare sa citesc si sa scriu aici. Ioanatugs mai sunt niste date despre mine (pentru prima pagina), care atunci cand ai timp, poate le poti modifica. Intradevar am 5 IUI nereusite si 2 FIV-uri tot asa. Deodata cu ultimul FIV mi s-a facut si o IUI (in ziua punctiei).... asa ca deja sunt 6 IUI nereusite (ultima acum doua luni). Si nu demult am implinit 35 de ani....
Va pup pe toate fetele de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

crinuta, n-are ce sa caute iconsul asta cand spui ca ai 35! Eu pot sa-ti spun ca esti o fericita sa ai doar atat; dupa 40 mai poti sa-l folosesti dar si atunci, doar daca nu esti optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Crinuta71, io ca o babutza ce sunt, de aproape 38 de anisori, te invit sa ca vin sarbatorile! Pai ce optimism e asta?!

In ceea ce ma priveste, daca nu vine bebe nici luna asta, o iau si eu pe calea inseminarilor... ca de, la frageda-mi varsta se necesita ca sa zic asa... Apropos, sunt ziua 13 si simt ca se apropie momentul in care ar trebui sa se intalneasca cu asa ca i-am scris lui Mos Craciun, poate pune un pentru mine in burtik!

Pana atunci doresc acelasi lucru tuturor duamnelor aspirante optimiste!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Crinuta71 am modificat si mult noroc data viitoare, sa nu-ti pierzi speranta!!!
Nusy, Gabiu va multumesc ca sunteti alaturi de mine si i-mi cer scuze ca nu aduc vesti bune!
Am fost la celebrul dr. Soare si pot sa spun ca e un om minunat, insa din pacate nu mi-a dat sperante mari si nici nu s-a pronuntat in vreun fel in cel priveste pe sot. L-a consultat si a observat ceva la testicolul stang, ceva tare si ne-a dat trimitere la dr. Costache pentru o ecografie, sa vada despre ce e vorba acolo. Pe langa asta multe alte analize de facut, tot petru sot, hormonale, sumar de urina,...etc, pentru ca suspecteaza si o infectie nu stie de unde, asa ca stam ca pe ghimpi si mi-a cam picat cerul in cap! Sunt tare pentru el si nu i-am aratat ca sunt disperata, din contra, l-am incurajat, el e putin speriat de tot ce aude, dar hotatarat sa faca tot ce-i zice dr. Of, cam asta e,...incerc sa ma adun pe mine si sa fac o lista cu tot ce avem de facut,...e greu...dar nu ne lasam noi asa usor! Despre mine si analizele mele, numai cuvinte de lauda, cu toate ca eu stiu ca nici eu nu sunt perfecta, dar a zis ca eu stau f. bine, in comparatie cu problemele sotului si ca nu prea mai am de facut nici o analiza in plus. Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioana, dar spermograma v-a facut-o? Imi pare rau ca nu ai vesti bune,dar e bine ca face aceste investigatii si,in functie de rezultate, ii va da si tratamentul corespunzator.Astept PM(daca n-ai uitat,cumva)

Nusy

Mergi la inceput