Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)
Raspunsuri - Pagina 22
andrabirni spune:
ZisaCami, felicitari inca o data!Pot sa-ti scriu un PM?
Nusy,Miki,Pisix,Avalon si toate fetele, va pup dulce, dulce.

copilutzu spune:
Oooo... Avalon.....mi-a batut apropo madam M ."binentzeles ca....trebuie sa-mi imaginez ca ea prepara sperma....." iar io.....facand pe proasta ..." daaaaaa...scuzati!!! ..nu stiam...."
dicatelea ...cotizatie frate ca de nu ...incuie usa....

Sa ma ierte Dumnezeu..dar acra este...![]()
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata! 
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'
miki-miki spune:
Copilutz dar pe ce criterii s-a ales donatorul? Te-a intrebat ce preferinte ai? Te-a intrebat grupa sanguina a sotului ?
Sper sa ne anunti ca esti
in curand.
copilutzu!
Miki
copilutzu spune:
M-a intrebat de grupa sanguina ...s-a uitat la sot ....si cam atat..
Si io pup Michilina !!1
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata! 
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'
Avalon spune:
Fetelor, Cami va multumeste tuturor si va roaga sa o scuzati cateva zile, este consemnata la pat din cauza ca e exagerat putin cu plimbarile au aparut niste mici sangerari. Sotul o pazeste cu strasnicie, dar mi-a spus sa va transmit ca va raspunde in mod sigur tuturor. Sa speram ca totul va fi bine.

Copilutzu, te-ai dus cu sotul la IA? Si trebuie sa semneze de fiecare data cand faci IAD acceptul? Si pana la urma i-ai dat ceva doamnei? Te-a lasat sa stai si tu macar 20 minute intinsa dupa aceea? Hai sa fie cu noroc, te pup si te astept cu o veste buna peste 2 saptamani!

zisaCami spune:
Buna dragelor,
Eu sunt ok, insa stau linistita zilele astea pana vineri la eco, pentru ca am cam tras o sperietura in ultimele 2 zile: am avut spotting-uri de culoare rozalie, iar sotul isi pazeste punctuletul ca un "leu", nu ma mai lasa la calculator si ma tine prizoniera in pat! ![]()

Copilutzu multa bafta si sa vii cu II! 
Cami
4 sapt. si 6 zile
miki-miki spune:
Cami asculta-l pe leul cel mare (a nu se citi RON
) si ai grija de leutz. Ti-ai repetat anal progesteronului? Eu am citit ca ac spotinguri au loc at cand e lipsa de progesteron. Dar parca ai spus ca faci Gravibinon nu? Continui sa-l faci?
Pup leutzul!
Miki
turturica spune:
cami, impresionanta povestea ta. Tu si sotul tau sinteti niste luptatori. Si-acuma are dreptate sotul tau, stai si odihneste-te, ai grija de punctulet 

.