Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)
Raspunsuri - Pagina 15
Idaira spune:
Tot ma invirt pe linga subiectul voastru ca o curca beata ,sa scriu,sa nu scriu...ma apropii dureros de tare de 35, ma primiti si pe mine?! Poate va aduc noroc ,cine mai stie?!
Sheritra,m-am amuzat copios,citindu-te...
nusy spune:
Idaira, bineinteles, bine ai venit.Asa e,poate ne porti noroc..tu noua si noi tie...Multa bafta!
Sheri,mama, nu stie Tulcea ce scriitoare a pierdut!!!!!Esti tare de tot! Bafta multa miercuri la ET.
Liano,olteanco, am vrut sa te intreb ceva pe mess...dar nu esti pe acolo...Poate intri mai tarziu...
Gabiu, iti tin pumnii maine la triplul test(parca asta trebuia sa faci,nu?)
toate fetele.
Nusy
Ioanatugs spune:
Idaira bine ai venit printre noi! da-ne si ceva detalii despre tine, ca sa te trecem in listuta!
Shertiro mama, desi urasc manelele zic si eu pentru tine: fara numar..., fara numar...la bebici sa ai in burtica...fara numar...!
Teo..
Idaira spune:
Ce-as putea sa zic...voi implini 35 de ani,in ianuarie
Pt prima data,dupa 9 luni,am ramas insarcinata in februarie,pe 17 aprilie am avut si primul chiuretaj...of,of,of,ca nici nu vreau sa-mi aduc aminte..si de atunci,tot incercam... Medicii imi spun sa am RABDARE,dar...stiti si voi cum e....clinic sanatoasa,s-ar zice...
Va pup!!
Ioanatugs spune:
Idaira esti pe listuta si urarea mea e sa ajungi cat mai repede la odisee, visul oricarei aspirante!
Liana30 spune:
Idaira bun venit
nusy mama si de ce nu mi'ai lasat si intrebarea?astept!!!
Sheritooooo tin pumniiii!!!
Ioana
miki poti sa apari ca nu te mai stresez cu intalneala
IULIAAAAAA ce ai facut?hai cu vesti bune!!!!
nashaaa te'ai virusat de tot?
Camitzooooo tin pumnii stransii..stransiii..si tie Lachiiii
crinuta mama pe la noi nu mai dai deloc?
piticutz,,moldoveancooo,,shehee,danyalo mii dor de voi..
si de tine bubulinoooo ce credeai ca te'am uitat????? stiu ca ne citesti..dar stiu ca nu poti sa scrii!!!lasa mama ca scriu io in locul tau..mult..mult..na!!uratooooo
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
danyalo spune:
Pup si eu toate fetele fara exceptie!!
Am avut o perioada de barlogeala( cuvant inventat de mine!) si nush daca mi-a trecut! Da de citit v-am citit litera cu litera! Nu prea am noutati! Sau da: de la stimulare am dat intr-o frumoasa dereglare CM de 44 si urmat. de 50 zile!!Acum ma dreg cu multi maca ( forever l.) si poate merge!
In alta ordine de idei: strang bani de FIV-uletz ! Asta fac... si sper ca martisorul sa ma gaseasca si pe mine fiv-oasa cu rezultat bun!
Cam atat!Am stat in barlog mai mult caci nu prea dadeam bine pe la niciun subiect cu pesimismul meu! Acum ca am inviat ... Z 8!!! ... pregatesc o maaare surpriza sotului pt. WE viitor( ca tot vine ziua nationala si suntem liberi si se nimereste taman la fix -ovulatie...nu-i spun nika..merg pe burta...poate e mai bine asa!)-- o sa mergem 3 zile prin zona Sibiului sa ne mai destindem...sa iesim din stresul capitalei si rutina zilnica! Va doresc bafta in tot ce vreti sa faceti si apoi sa culegeti roadele mult dorite!
Va pupa cu drag
dany
gabiu spune:
buna dimineata fetelor,
vad ca scrieti nu gluma, lipseste si omu' 3 zile si iaca paginile se umplu mai ceva ca-n cartea lu' sheri.
Eu bolesc de vreo saptamana in coace, m-am pricopsit cu o raceala si normal ca nu iau nici un medicament. Ma indop insa cu lamaie si miere si ma rog sa-mi treaca cat mai repede.
nusy, am fost ieri la C-ta sa fac triplu test, a fost o zi urata, cu ceata si la dus si la intors, ce mai, obositor rau!
Am vazut ca te indrepti catre Szeged asa ca iti urez bafta multa si reusita sigura. Oricum mai vorbim noi pana atunci!
sheri bafta multa miercuri la marea intalnire si asteptare usoara dupa.
liana bafta si tie dupa terminarea Ace -lor si drum intins mai departe
ioanatugs, mai mult decat clienti, iti doresc sa reusiti luna asta. Poate faptul ca sunteti putin mai liberi sa fie de bun augur, asa ca bafta multa
rami si tie numai bine si reusita iti doresc
bune venit noilor fete si normal, sedere scurta le doresc
va pup pe toate,
gabi
14+
piticul spune:
Buna dimineata, fetelor!
Mai intai de toate vreau sa le urez tututror fetelor noi: Bine ati venit si sper sa stati pe aici cat mai putin, sa treceti repede la gravidute!
Eu sunt tot in stand by, m-am intors din Italia, a fost o perioada minunata, am intalnit o multime de oameni interesanti si am vazut locuri frumoase. Am vazut Napoli, care este o nebunie de oras, chiar asa cum citisem in carti despre el. Dar din pacate nu am ajuns sa imi fac perfuziile utero-tubare din acest motiv si cred ca am si obosit putin deorece ma mai doare uneori burta. Acum astept urmatorul ciclu si imi fac programare la Giulesti pentru perfuzii. Uneori chiar nu le poti avea pe toate. Ieri ma apucase iar jalea gandindu-ma ca am pierdut o luna si nu mi-am facut instilatiile. Dar nici nu putem sa ne traim viata urmandu-ne doar obsesia de a avea un copil. Mai sunt atat de multe lucruri frumoase in viata. ( Cred ca de fapt acum incerc sa ma conving pe mine, mai degraba decat pe voi )
Va sarut pe toate si va doresc zile...cat mai fertile.
Liana,
Piticul