Aspirante optimiste, peste 35 ani - (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Sheri, ce sa fac...sunt intr-o perioada de " orientare". Adica ma cam orientez spre Szeged...deocamdata studiez, am ajuns la cap.3 si m-a molipsit entuziasmul de acolo(am citit cum au reusit Rh, Leliutza,Mi-ka)...Offf, de n-ar fi drumul asta asa lung pana acolo...
Dar,se pare ca merita...Asa ca,probabil, prin februarie fac un credit si..tzup in Ungaria.Vom vedea...

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

sheritra, persevereaza si vei reusi bafta!
'mana buna si ochi de vultur' pt. Mr.Big iar frailei ii urez sa se pensioneze naibii mai repede ca doar o data m-am ciocnit de ea si am plecat din birou plangand ; dezumflas'ar-i-se cocul!
facea: i-auzi, d-na dr., i-auzi! are copil! pai de ce mai vrea acu la varsta asta altu'? v-ati recasatorit?
zic: nu (deja ma simteam vinovata);
ea, oripilata: i-auzi d-na dr., i-auzi !!!
EDITEZ: puneti-i o coaja de ananas in cale, din partea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ok DJ_Mama, s-a facut, ii pun si o coaja de banana sa fie tratamentul naturist “complect”, o sa faca ca-n Stan si Bran! Ea e Bran, si io-s Stan, si apoi rad, si rad…
Coiful ei este atat de renumit ca a ajuns pt Giulesti o marca, un brand dupa care identifici etajul.
Astazi sa stii (asta ca sa te oftici) pe langa coif mai avea si un mot marfa de tot care-i tot intra in iris si se instala pe retina, dadea din cap cum da catelul meu din coada cand ma vede, adica repede, facand curent, lasand in aer matreturi si alte vietati microorganistice si biciuind peste fata pe nefericita care statea prea aproape de ea.
Avea niste chestii maro –jambiere cred- la genunchiorii (pana acum avea doar la stangul) probabil ca avea nevoie de un echilibru la picioare.
Eram cu Rami pe hol si mi-a aruncat asa, un zambet de primadona, cum sa-ti descriu emotiile, poate numai cand am auzit ca vine M.Jackson in RO le-am mai avut.
Ce sa va zic, de fudulie eram plina, se uitau toti cu respect la mine, mai-mai, imblanzisem scorpia. Si surasul a fost asezonat cu o smuceala de cap sa-si dea motul pe spate. Oau ! M-am indragostit !
Este vestita ca Vestul Salbatic pt incurajarile ei pline de umor negru, de atutudinea pedagogica tip Tovarasa Diriginta cu care ne deseaza pe noi, ditamai femeile, unele vorba ta si cu copii acasa ! Cruella!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mai scrie Sheritoooo mai scrie ca ma prapadesc de ras...de unde draku le scoti fatoooo??
si apropo de ACe..e ele ascutite..ee..da e buneee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Sheritra esti bestiala, m-am prapadit de ras, si sunt la serviciu. Dupa 12 inseminari ale mele toate la Giulesti deja cunosc personajul destul de bine. Tu poti sa faci echipa buna cu sotul meu care la fel are comentarii super haioase la adresa Gettei menite sa ma relaxeze inainte de inseminare. Eu m-am certat urat de tot cu ea acum o luna cand am nimerit la eco intr-o zi in care i se nazarise lui Tariceanu sa faca conferinta de presa la Giulesti si am stat in pozitie de drepti vreo 3 ore dupa care m-am dus la ea sa o intreb daca mai face eco in ziua respectiva, nu de alta dar imi mai pierdusem serviciul si pe la a 5-a inseminare. Si a tipat la mine ca daca nu-mi convine cica sa plec. Maaaama si atat i-a trebuit cand am zbierat o data la ea ca dupa cati bani mi-a mancat mie spitalul asta si ca nu-i permit sa mi se adreseze pe tonul asta ....a amutit, a chemat medicul la eco si facea semne ba, pe la spatele meu. E de cea mai joasa speta!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Sheritra si mie mi-e dor de tine iubita, multumesc de intrebare! Acum merge mai slabut ca e perioada de post si oamenii se pregatesc pentru sarbatori, tin banii la pusculita pentru luna decembrie, cam asta e!! In rest multa munca, multi nervi, dar si satisfactii, ca-n orice afacere! Tin pumnii pentru ET, sa dea Domnul sa fie cel norocos si sa te intorci sa ne povestesti cum a mers alaiul de asistente si medici pina la salon, pentru doamna Sheritra!
Zisa_Cami se cam apropie perioada testului, cum te mai simti??

Mergi la inceput

E o mare mascaricioaica, cel putin directoare adjunctiva a spitalului (mai degraba o conjunctivita pe organul vital al spitalului!)
Le umileste pe fete de te rusinezi si tu de rusinea lor, ca nu suntem niste prichindei mici si obraznici, iar la Giuly oricum este o disciplina de fier pe care o respectam : nu intrebam, ne grabim cum ne spun ei, ne dezbracam de pe hol…
Iese Fraila si zbiara in guara mare (pe hol ca la Obor tot felul de oameni : bolnave, lauze, barbati bucurosi, barbati zapaciti pt spermograme, tigani, vanzatori, ciorditori, tate, mahalagioaice, vrajitorese, casca-gura, ametiti, muncitori care nu repara nimic numai te freaca de colo-colo, ce mai, ca-n piata) :
toate pacientele d-lui Profesor la veceu sa goleasca vezica bine-bine (stau eu si ma intreb : adica s-o scutur ? Cum sa fac ? Dac-o intreb fara o suta mii in mana ma arunca pe pavajul de la Rapid). Asta cu un ton de Ceauseasca si cu voce de telefonista.
Barbatul meu face si el glume la greu pe socoteala ei, rad de mor !
Azi am intrat la ea de dimineata si i-am spus ca vreau sa ma verific daca am facuta programarea, deoarece nu mi-o facuse ea (pai daca avea telefonul decuplat !)
Normal ca ei i-am spus ca n-am sunat-o direct pt ca stiu cat de aglomerata este si ca n-am vrut s-o mai deranjez si eu, asa ca am sunat ldicolo.
La care ea : asa, ca tot nu fac alea nimic!
De aia mi-a zambit asa frumos pe hol !
Odata imi zice : v-a trecut dom’profesor pe caiet, ma ajuta si dansul ca stie cat de aglomerata sunt si nu mai fac fata!
Auzi-auzi ! A tras aer in piept broasca si se crede elefant !

Sheritra

Mergi la inceput

Ioana , stii cum o sa mearga toti dupa caruciorul meu?
Ca dupa manelisti la nunta, fara-numar, fara-numar! Ma rog, nu stiu cum fac astia, dar asa de culoare narativa. Dar le arat eu cum sa faca. Al meu cu aparatul pe umar si cu volumul la maxim, sa stie tot spitalul ca doamna Serica vine de la monta!
Mey ia uitati-va ce-am gasit eu aici, vitorul in roz, este in inglis, cititi voi ca eu nu stiu :

Scientists from the University of Pennsylvania have successfully grown stem cells that make sperm, which could eventually lead to new treatments for male infertility.
Hiroshi Kubota, DVM, PhD, and colleagues report their findings this week in an online edition of the journal Proceedings of the National Academy of Sciences.
The researchers, who work at the university’s school of veterinary medicine, conducted their experiments with sperm stem cells from mice. However, the same principle may also work with human sperm stem cells, say the researchers in a news release.
Sperm stem cells can’t actually fertilize an egg. Instead, they give rise to cells that develop into sperm cells that then do the job of fertilization.
Stem cells such as these are called adult stem cells and are not the same as embryonic stem cells.

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Sheritra,
am cazut cu scaunul!Doamne,esti mortala rau,rau...
Nu mai pooooooooooooot.Esti dementiala!
Parca-s nebuna,rad de se-ntreaba vecinii,probabil,ce se-ntimpla la stimata Duamna Mihailescu in casa!!!
Sa-ti ajute Dumnezeu sa fie bine!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Sheritoooo
fug sa'mi iau ACeele..revin

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput