Bucurii de sept - oct 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
ena spune:
Buna.De ieri pediatra ne-a dat Nan HA completare dar dupa cel mananca la 3,4 min il vomita pe tot si pe nas si pe gura...A mai patit cineva asa...
Ii dam 60 ml cu o masura de lapte din 2 in 2 mese adica la 4,5 ore conform indicatiei dupa suptul la san...
Un sfat va rog...sa schimb laptele ?...A mancat decit 5 mese si in afara de prima restul le-a vomitat
ena si BOGDANEL
http://www.totsites.com/tot/bogdantudor
acd2you spune:
draga pufy, mersi mult. acuma stiu ce am de facut. sanatate multa la pitici. se pare ca e ceva general raceala asta. mi-am zis ca mai bine ma imbolnaveam eu decat sa ii vad pe ei cum se chinuie. doamne ajuta sa le trecem bine pe toate, fara urmari.
anangel_lexi spune:
La multi ani tuturor bebicilor care ieri si azi au implinit 2 luni respectiv 1 luna.
Am pus si noi ceva poze de la botez in link-ul din semnatura dar o sa mai punem si de azi, de la mir!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez Maria, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa a venit pe lume Maria
acd2you spune:
draga ena, ai pus o masura de lapte la 60 ml? de obicei o masura de lapte merga cam la 30 ml. asa ti-a recomandat pediatra? vezi si ce scrie pe cutie
CamiSol spune:
Alexia Maria, Matei, Allen Cristian, Teodora
_
Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...
ena spune:
Asa ne-a recomandat doctora pentru primele 2 zile 60 ml cu o masura si dupa 2 zile 60 ml cu 2 masuri....
Am vorbit acum cu ea si mi-a spus ca e din cauza biberonului ca mananca prea repede ...recomandarea ei a fost sa-i dam cu lingurita 30 ml cu o masura de lapte din 3 in 3 ore ca si completare...
Are cineva vreun sfat????????????????????????????
ena si BOGDANEL
http://www.totsites.com/tot/bogdantudor
acd2you spune:
draga ena, ce fel de tetina ai la biberon? eu ii dau completare cu tetina de ceai, nu de lapte, ca e mai mica.
ramomar spune:
neata si de la noi
pufymic multa sanatate puiutilor tai .
angel_lexi tare frumoasa micuta crestina, sa va bucurati de ea si sa va aduca multe bucurii!
gripo nici eu nu o pun pe Patri sa ragaie noaptea, pentru ca adoarme la tzitzi si nu o mai trezesc.
katia un de la Patricia pt. Katia. Multumim de aprecieri si voi sunteti frumusele foc.
LA MULTI ANI PENTRU TOTI SARBATORITII DE AZI, SA CREASCA MARI, SANATOSI SI CUMINTI!
ITZY asteptam pozici si felicitari pentru micuta crestina ! (sper sa nu gresesc, asa am retinut ca azi faceti botezul)
-ici si o duminica frumoasa fara multe plansete!
noi plecam in vizita la bunici!
mami fericita de PATRICIA MARIA(06.09.2006)
pozici
gripo spune:
Neatza si de la noi!
LA MULTI ANI ALEXIA MARIA, MATEI, ALLEN CRISTIAN, TEODORA!! SA FITI SANATOSI SI FERICITI!
SIMONA, merci mult, ieri nu am raspuns, ca am cazut franta, si l-am plasat pe fi-miu lu' ta-su si am dormit si eu 5 ore legate. Azi mi-e mai bine, ca de la atata oboseala acumulata ma lua si cu ameteli si cand stateam intinsa.
Vad ca multi bebei sunt raciti, va urez insanatosire grabnica, tare rau mai este.
LEXI, e frumoasa foc MARIA, sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Si fi-miu are asa pe gat, adica se aude uneori, nu tot timpul, de parca nu si-a dres vocea, nu stiu cum sa explic, de parca ar avea mucoasa inflamata. La in ceput am crezut ca e de la urlat, dar apare si dispare fara o logica anume, sa fie oare racit, voi ce spuneti? nu tuseste, nu are temperatura, nu stranuta mai mult decat de obicei, si are chestia asta de vreo 2 saptamani, sa-mi fac griji?
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
osna spune:
Alexia Maria, Allen Cristian,Teodora si puiului meu drag Matei!!!!!!!!!sa ne cresteti cuminti si sanatosi.
matei aseara a doborat toate recordurile.am fost intr-o vizita si a stat treaz de la 9 pina la 2 jumate cand am plecat acasa.celalat bebelus care a fost acolo a dormit ca un inger,al meu era cu ochii cat cepelela musafiri dar a stat cuminte,nu i-a trebuit tzitzi nici sa-l schimb.a dormit pina la 8 azi de dimineata si acum se chinuie tati sa-l adoarma.
plec sa bucataresc ceva ca azi am musafiri.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei