Bucurii de sept - oct 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
adameasca spune:
Alexia, Allen, Matei si Teodora!!!
Fi-mea si-a facut programul normal de 12 ore de somn de noapte, acuma de-abia s-a trezit... Si a inceput sa nu se mai sature cu 130 ml de lapte praf, da gata acum 160-170 la o masa. Probabil si pentru ca are o pauza mare masa noaptea...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
GETY spune:
quote:
Originally posted by inni
BINE ATI VENIT LA NUMERO 5
Lexi ... pentru fetita ei frumoasa.
Lullabay, Gety...bine ati revenit.
Ileana...capitolu' 4 iti fu cu noroc. Ai dormit si tu 6 ore legate
CristinaGoji...ai fost tare de tot cu mesaju'.."credeam ca numai eu..."
Raluca..te declar oficial...cea mai putin panicoasa mamica
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
Eh, Inni, Inni, intotdeauna ai fost tare activa pe forum, si ziua si noaptea. Eu ieri am stat mai mult cu Mariuca in brate, spre seara iar au dat iama colicii si au indoit-o de durere. Acum o sa-mi ia de la farmacie ceai pentru colici si ceai pentru stimularea lactatiei. Ca se pare ca-i putin. Acum sunt plecati cu Maria sa o boteze. Sper sa fie cumincioara si sa nu planga mult, mititica noastra.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
daaa, e enervant! de exemplu, eu in vara asta am refuzat sa vad imagini de la mare la tv. cum vedeam un rportaj, o e misiune o imagine, orice, schimbam programul! am suferit ingrozitor ca dupa atatia ani n-am putut merge la mare! aveam burta prea mare si mi-era greu rau sa merg cu trenu'! plus ca mi-era frica de vreo urgenta!
raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
Asa si eu. Ma gandeam ca daca o ia la vale si se naste prematur? N-o sa regret toata viata?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Cucuoancea, caldura de la burta noastra ii amelioreaza durerile de la colici. A mea e innebunita dupa asa ceva. Ar sta si cate 4 ore sa doarma pe burta mea. Numai ca acum s-a facut mai greluta si o tin mai greu. Incerc s-o fentez si sa o asez alaturi, pe pat. Cateodata imi iese, cateodata nu.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
CamiSol spune:
Lexi tare draguta Maria ! Sa va traiasca!
Pufy multa sanatate copiilor.
quote:
Originally posted by gripo
Neatza si de la noi!
Si fi-miu are asa pe gat, adica se aude uneori, nu tot timpul, de parca nu si-a dres vocea, nu stiu cum sa explic, de parca ar avea mucoasa inflamata. La in ceput am crezut ca e de la urlat, dar apare si dispare fara o logica anume, sa fie oare racit, voi ce spuneti? nu tuseste, nu are temperatura, nu stranuta mai mult decat de obicei, si are chestia asta de vreo 2 saptamani, sa-mi fac griji?
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
Si fi-miu la fel face , cum ai descris tu. Mi se pare ca are o mucoasa pe gat , in nasuc nu are muci chiar deloc. Cand i-am spus pediatrei ca mi se pare ca este cam fornait, la ascultat cum respira, nu stiu ce ia mai facut pe acolo si mi-a zis sa nu imi fac probleme ca nu are nimic. Si mai mult dimineata mi se pare ca este asa. Oricum peste o saptamana mergem iar la doctor si vedem .
Mamici voi va duceti la botez cu bb-ii la biserica??? Sau cele care ati avut botezul, ati fost???
_
Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...
gripo spune:
Exact, CAMI, fara mucisori, fara alte semne, atunci nu ma sperii, oricum saptamana asta ajungem la pediatra ca facem vaccinul de 2 luni.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
CristinaGoji spune:
gripo- si Vladut tot asa face cateodata, mai des noaptea, dar se intampla sa-l aud fornaind si cand mananca. Sper sa nu fie racit, ca in rest nu ar da semnale ca s-a racit. Oricum o sa intreb si eu pediatra cand mergem la controlul de o luna. Iar cu ragaitul noaptea - Vladut nu ragaie cand doarme, iar noapte de regula adoarme spre finalul mesei, asa ca nu ragaie, oricat l-as tinea ridicat.Eu il culc pe burtica si se mai intampla sa ragaie din aceasta pozitie.
Eu am o intrebare cu baita - pediatra mi-a spus sa-i fac baie inainte de masa. Si ma apuc sa-i fac masaj, gimnastica cam cu o ora inainte de masa, insa copilul e foarte infometat deja, ca nu poate rabda mai mult de 2,5 ore intre mese, si urla dom'le parca l-as taia din momentul cand incep sa-i fac baie si pana termin cu imbracatul si pusul biberonului in gura. si plange rau de tot - pielea ii devine rosie spre cianotic. Ce sa fac? Numai pe vineri ajung la pediatra s-o intreb. La voi se intampla asa ceva?
Multa sanatate la bebeii care s-au racit. Sa le treaca cat mai repede!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
katia spune:
Buna mamici si bebici!
Eu nu am reusit sa recuperez cap 3 si 4 decat partial asa ca va rog sa ma iertati!
Eloise, foarte dragut bb samurai. Intrebare ¡V voi cum ii faceti sa stea parul ala asa ridicat? Ca e tare haios!
Camisol, e normal la bb mici sa sa le mai fuga ochii. Nu-ti fa griji, o sa-i treaca. Eu pana pe la 5 ani am avut un strabism usor. Acum ma mai uit uneori urat dar ochii sunt, slava Domnului perfect sanatosiļ Si eu am uitat acu cateva zile sa-i dau vigantol....eu zic ca nu se intampla nimic!
Adameasca, voi chiar deveniti model, acum si cu circu asta!
Ramomar pupici
Vad ca multi puiuti sunt bolnaviori. Si copilul meu tuseste putin de ieri, sper ca nu i s-a intors raceala. Eu ma mir ca nu mai are colici. A avut cam vreo zece zile si gata si opricum nu o puteam linisti cu nimic, plangea saracuta pana o mai lasau durerile sau se obisnuia cu ele.
Referitor la botez eu o sa ma duc sigur. Noi o sa-l facem probabil dupa craciun sau chiar in ianuarie. Ma uit la voi fetelor ca respectati cu strictete toate legile astea bisericesti si va admir intr-un fel. Eu nu mi-am facut inca molifta nici la 8 zile nici la 40...sa vad poate o fi vreo zi calda saptamana viitoare si sa ma duc si eu la biserica!
La multi ani bebicilor Alexia-Maria bb de Mi-Ka, Matei bb de Osna, Allen-Cristian bb de aramona si Teodora bb de Lyana! Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de parintii vostri!
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
katia spune:
Cristina si Katia imi facea la fel la inceput (acum ii place prea mult baita si uita de mancare) si ii faceam baie cam la o ora dupa ce manca. Incerca asa ca nu e bine sa-l lasi sa planga la baita risti sa il faci sa nu-i mai placa. Succes!
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
osna spune:
eu cam cu 30-40min inainte de masa ii fac baita.el se culca in jur de 9 si pe la 8.30 fac baitaca apoi ii fac si putin masaj cu ulei,ii dau sa manance si se culca.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei