Bucurii de sept - oct 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Neata si de la noi!

Gripo, Cami si la Bianca aud haraiala asta pe gat. Dar eu cred ca este saliva pe care o aduna.Nici eu nu mi-am facut griji pana acum ca nu are alte simptome.

Alessia80, Eloise, Lexi, Cami multumim de complimente!

La multi ani pentru sarbatoriti si multa sanatate pentru puiutii bolnaviori!

Lexi sa va traiasca crestina!

Fetelor la noi azi e sarbatoare nationala in Finlanda:Ziua Tatalui!asa ca noi astazi sarbatorim pentru prima data aceasta sarbatoare

Osna Matei are un zambet tare dulce in pozele cu jucarioara. Ce nume pompos are jucaria aia. De ce ii zice asa?

Ieri cica am vrut sa ma relaxez singurica (adica fara fi-mea)cu o prietena si ne-am dus la o expozitie de moda si frumusete(nu stiu cum sa traduc exact). dar n-am reusit sa stau numa vreo 2 ore jumate ca m-o sunat sotu sa vin repede ca Bianca urla si nu vrea sa manance.L-o dovedit fi-sa.Asa ca mi-am luat picioarele la spinare si am venit furioasa rau acasa(pe sot bineinteles). Fi-mea face figuri iar la mancare, n-o plans ea dupa mine, numa ca sotu nu stie cum sa o pacaleasca. Tare mofturoasa domnisoara am iar la mancare. Numa plimbata in brate mananca si cu povesti. Mie imi rupe deja spatele si zau ca nu stiu ce sa ii mai fac.Are si zile bune cand mananca foarte bine dupa care isi aduce aminte ca na ce bine ii la mami in brate sa ma plimbe si eu sa privesc in jur.

Alina&Bianca(25 August 2006)

"Making the decision to have a child-it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."

~ Elizabeth Stone

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Inni, multumim de indrumari. Am reusit ieri sa luam vaccinul.

Fetita mea a fost tare cumintica azi noapte. Sa nu o deochi... Ieri am fost la niste prieteni la curte si am tinut-o vreo 3 ore afara, a dormit dusa. Si azi noapte a revenit in sfarsit la programul ei de supt la 4 ore, nu au mai suparat-o prea tare nici colicii; a dormit in patutul ei, ceea ce e mare lucru ca de vreo 3 zile nu il mai vazuse prea bine.
Eu am inceput sa beau ceai de chimen si de anason; sper ca si de la asta i-au mai trecut colicii. Sa vedem cat o tine; si daca e asa, pai beau numai ceai din asta, sa fiu sigura ca nu mai vin colicii peste noi.

O intrebare: are careva idee cat timp putem tine lapte muls la frigider? M-am muls ieri dimineata ca Maia nu prea avea chef de papa ca ii era prea somn si nu stiu cat timp e bun la frigider.

Cami, Maia face asa la schimbat. Este disperata dupa papa; eu o schimb inainte de masa, ca dupa mai da afara laptic. Ei, pana ajunge la tzitzi, zici ca o tai. Plange pana se face grena la fatza. Dar parca in ultima vreme nu mai face asa tare; s-o obisnui si ea pana la urma ca asta e ritualul... Am incercat sa ii dau inainte, dar da afara cand o schimb si apoi iar mai vrea sa pape...

La Multi Ani celor care implinesc azi 1 sau 2 luni!

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

CRISTINA, pai eu fac un calcul cu aproximatie, cam cand e urmatoarea masa, si ii fac baie cu juma de ora inainte, asa am timp pe indelete sa-i fac tot ce trebuie, iar el sa se bucure cu adevarat de baita.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

quote:
Originally posted by Vauva

Neata si de la noi!

Osna Matei are un zambet tare dulce in pozele cu jucarioara. Ce nume pompos are jucaria aia. De ce ii zice asa?

alina i-am spus asa ca asta mi-a venit in minte si pe el il amuza cand ii spun de usrsuletul poggy.

are fiu-miu niste pozitii in care doarme de ne spargem de ras.eu una nu rezist sa nu-l pozez cand il vad asa.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Ai dreptate Osna, super mai ales in a-2-a. Prima pozitie o adopta si fi-mea.

"Making the decision to have a child-it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."

~ Elizabeth Stone

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LA MULTI ANI !!! ALEXIA MARIA, MATEI, ALLEN si TEODORA
Pufy insanatosire grabnica puiutilor tai!
Lili voi ce mai faceti? Ce a zis chirurgul de buricutul lui Mathias? Sotul tau e mai bine sper!
Sibylle micul Vladimir ce mai face?

quote:
Originally posted by katia

Eloise, foarte dragut bb samurai. Intrebare ¡V voi cum ii faceti sa stea parul ala asa ridicat? Ca e tare haios!
Silvia & minunea Katia

Pozici cu noi

Katia sa stii ca nu-i facem nimic la par, asa ii sta el, mai ales dupa baie cand il uscam cu prosopul sta drept in sus.

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Svetlana, e super haios Matei, mai ales in a doua poza... Fi-mea nu doarme decat intr-o pozitie: cu fata in sus. Daca o pun pe-o parte se trezeste instantaneu. Deja i s-a turtit capusorul putin.

Dia, eu stiu ca laptele muls in frigider se tine 24-48 de ore. Congelat 6 luni.

Vauva, poate nu i-o fi fetii foame cand ii dati voi de mancare. Cat mananca la o masa?

Cristina, fa-i mai devreme baia, intre mese. Ca sa nu mai urle. Si eu ii fac cu o juma de ora inainte de masa, dar ei indiferent cat de tare ii e foame, la baie si masaj sta cuminte. Inclusiv la imbracat, de cele mai multe ori. Dar daca o bag in sacul de dormit si n-am aparut cu biberonul intr-un min maxim e jale.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Fetelor pentru cosuletele alea multe si marunte de pe fatza bebelui ce se poate face? Incerc cu pasta de apa? Parca se inmultesc si nu dau semne sa dispara. Pediatra nici nu le-a bagat in seama, ne-a zis sa nu ne ingrijoram si n-am mai intrebat ce sa fac sa-l scap de ele. O fi de la grasimile continute de lapte?

Sunt cam necajita... bebe nu se satura cu laptele meu, trebuie sa-i dau completare. Degeaba ma bucuram asa tare ca am reusit sa-l intorc sa pape numai san. De 2 saptamani nu lua deloc in greutate, nici nu scadea, dar nu lua nici un gram. Am scos cu pompa sa vad exact cantitatea si erau doar 60ml, cum sa se sature copilul cu atat? Peste noapte e mult mai mult, cam 120, dar in timpul zilei... Pediatra a zis sa-i suplimentez cate 30ml la 4 mese din zi, dar nu mai mult, ca sa nu scada secretia lactata. Dar nici asa nu-i ajunge intotdeauna, cateodata plange de foame dupa ce a mancat de la mine si trebuie sa-i dau supliment iar... Of, e asa greu cu alaptatul asta pentru unele (pt mine de exemplu ) Atat de mult imi doream sa ii pot oferi laptele meu si sa-i fie suficient! Ce n-am facut pt asta... Am bagat la Galactogil de m-am ruinat, beau ceaiuri in prostie, lichide la greu, mananc bine chiar de m=nu mi-e foame si ma odihnesc cat pot... si tot degeaba... Cred ca statusul hormonal e cel mai important, in rest, celelalte conditii pot sa nu conteze!
De 2 zile de cand i-am suplimentat din nou cu Humana a si luat 150 grame. Offff. Imi pare rau ca n-am lapte suficient dar nici nu pot sa infometez copilul in speranta ca va suge doar de la mine, reglandu-mi lactatia dupa cat are el nevoie. L-am tinut aproape 2 sapt numai cu san si asta nu s-a intamplat... De ce la unele pers nu e suficient?

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Ileana eu ii dau la 3 ore 3 ore juma si cam astept pana cere ea.Problema ii ca prima parte, juma sau mai mult de juma, o mananca bine dupa care impinge sticla afara si o pun la eructat iar cand incerc sa ii pun iar sticla la gura incepe bairamul:o impinge afara plange, pana ma ridic cu ea si incep sa ma plimb. Ea mananca cam 100 , 120 are si perioade cand mananca 130,150-160 dar si 70, 80.

~ Elizabeth Stone

POZE

Mergi la inceput

Eloiseimi pare rau ca ai probleme cu alaptatul, dar las ca nu se intampla nimic daca ii dai cate un pic de supliment. Eu zic ca important ii sa se sature bebe.Eu i-am dat intotdeauna cat a cerut. Si eu la inceput am alaptat dar numai vreo 3 saptamani timp in care ii dadeam si supliment. Manca foarte bine la inceput buburuza mea, a reusit sa scape si de icter datorita poftei ei de mancare.Acum s-a mofturit, face o gramada de figuri!

~ Elizabeth Stone

POZE

Mergi la inceput