Bucurii de sept - oct 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 12
katia spune:
Osna super pozele, imi place mult bebele tau ![]()
Dia, laptele se tine 24 ore in frigider si 6 luni la congelator
Eloise no comment
pe vladutzu si ce sa zic....sa-i creasca parul 
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Vauva spune:
Katiatu faci sinteza saptamanii![]()

Tu si Katia cu ce va mai laudati?
Eu ma tot uit pe geam sa ies sa nu ies afara ca e asa de urat,lapovita si intuneric!
Alina&Bianca(25 August 2006)
"Making the decision to have a child-it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."
~ Elizabeth Stone
POZE
alessia80 spune:
Fetelor, nu va mai speriati de haraiala din gat! Haraiala apare cand le vine lapticul inapoi, sau au prea multa saliva. Ei nu stiu sa tuseasca pt a inlatura surplusul din gat. Daca pot respira si nu tusesc, asta e! Veti vedea ca daca le dati putin lapte, va disparea!
LEXI- frumossss!
OSNA- super pozitii- putin finess nu strica![]()
ELOISE- eu ii dau exclusiv san si ma fac cu pompa dimineata pt ca am prea mult! Habar n-am de ce am lapte: sani n-am avut mari niciodata, odihnita sigur nu sunt, mananc de 2X pe zi-azi am mancat ciorba atat!-ceai nu beau decat 2 cani, lichide sub 2l! ahhhh, cred ca de la cioco mancata in fiecare zi![]()
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
uite cum cresc...
gripo spune:
Eu ma alatur tristetii ANDREI, dar, spre deosebire de ea, eu am renuntat detot la alaptat, pentru ca dupa o groaza de chin si baut si luat tot felul de chestii mai mulgeam 30ml pe zi, cu chiu si vai si alea. Am cam plans si mi-a parut rau de tot, dar nu pentru imunizare neaparat(vad ca sunt copii care sunt alaptati exclusiv si tot racesc sau altele), ci pentru ca mi-e dor sa-l tin la san, sa-l vad cum intinde gurita dupa sanul meu, sa-i simt caldura sufletului, ce sa mai, e o intimitate extraordinara de care nu o sa mai am parte. Sufar teribil. Tot in brate il tin si cand ii dau bibe, dar nu e acelasi lucru, de altfel, ce sa mai explic, stiti si voi. Insa nu mai avea niciun rost, era chiar o picatura, si urla mititelu de foame, asa ca asta e, sanatos sa fie!
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
eloise spune:
quote:
Originally posted by gripo
Eu ma alatur tristetii ANDREI, dar, spre deosebire de ea, eu am renuntat detot la alaptat, pentru ca dupa o groaza de chin si baut si luat tot felul de chestii mai mulgeam 30ml pe zi, cu chiu si vai si alea. Am cam plans si mi-a parut rau de tot, dar nu pentru imunizare neaparat(vad ca sunt copii care sunt alaptati exclusiv si tot racesc sau altele), ci pentru ca mi-e dor sa-l tin la san, sa-l vad cum intinde gurita dupa sanul meu, sa-i simt caldura sufletului, ce sa mai, e o intimitate extraordinara de care nu o sa mai am parte. Sufar teribil. Tot in brate il tin si cand ii dau bibe, dar nu e acelasi lucru, de altfel, ce sa mai explic, stiti si voi. Insa nu mai avea niciun rost, era chiar o picatura, si urla mititelu de foame, asa ca asta e, sanatos sa fie!
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
Da, e ceva indescriptibil de frumos...cum papa ei cu pofta, tinandu-si manutza micutza pe san, cum ii auzi inghitind lacom si cum te privesc cu ochisorii aceia minunati! Offf...Si ideea ca il hranesti tu, din tine, asa cum il hraneai cand era in burta... Eh, dar asta e! E adevarat ca sunt copii alaptati natural care se imbolnavesc si copii alimentati cu formula care-s f rezistenti, depinde de organism.
Ce nu inteleg eu e cum de un act atat de firesc, natural, cume alaptatul, poate sa nu functioneze bine la un moment dat. Totusi vad ca sunt multe cazuri de mamici care dau completare sau numai lapte praf. Dar pe vreumuri cum era? La tzara cum procedeaza mamicile? La tzara femeile au mereu lapte... Sau tziganusii de exemplu sunt mereu alaptati fara probleme, nu stiu ei ce-i aia formula. La ei cum se poate si la mine nu
??? Unde gresesc?
Andra si
Vladutz (14.10.2006)Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
adameasca spune:
Eloise, si eu mi-am pus intrebarile astea referitoare la cantitatile de lapte produse de mine de mii de ori. N-am gasit raspuns... La luk am produs eu ce-am produs, pana pe la 2 luni, dar de data asta am fost aproape de 0. A fost ciudata lactatia la mine, instalata tarziu, extrem de putin lapte scoteam, si indiferent de cate eforturi am facut a scazut si a disparut.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
amarantina spune:
Fetelor zau ca de la atatea ganduri si stress nu aveti lapte, nu de la altceva. Mie in maternitate mi-a zis o asistenta batrana ca nu exista mame fara lapte, ci numai mame care fac greseli cand se instaleaza lactatia, eu n-am intrebat-o mai multe ca eram prea ametita si de ce sa nu recunosc cam dezinteresata.
amarantina spune:
Svetlana, la multi ani pentru Matei, tare e haios cum doarme el cu mainile in toate pozitiile sau cu picioarele pe sus.
Cu haraiala in gat eu m-am calmat de cand mi-a zis pediatra ca e ceva normal la bebelusi, si atat timp cat nu-s umflati ganglionii de la gat e ok. Din secunda aia nu am mai folosit nici batista bebelusului (ca eu ziceam ca de la mucisori face asa).
alessia80 spune:
Puteti sa ziceti ca sunt mama denaturata, dar chiar nu am sentimentele descrise de voi cand alaptez! Uneori ii dau lapte si cu bibe!Sunt fericita ca ii dau laptele meu k am tot auzit k e bine.La 6 luni pun punct, dar nu voi regreta ca nu mai sta la san! Important e sa creasca si sa fie sanatos! poate sunt eu dusa, dar asta simt!
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
uite cum cresc...
adameasca spune:
Simona, si fi-mea haraie si fonfaie ceva pe gat, de regula noaptea, dar am lasat-o in pace, nu i-am facut nimic. Nici pediatra n-am intrebat-o, asa am avut eu sentimentul ca e ok. ![]()
A venit David acasa? Cum a fost weekendul linistit? ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...