Bucurii de sept - oct 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 13

gripo spune:
 Pentru mine alaptatul nu este cea mai tare chestie decat pentru ce am descris mai sus, si pentru asta mor de parere de rau, dar in rest...pentru ca probabil nu am avut deloc ca lumea de la inceput, baiatul meu statea cate 1 ora la san, apoi si completarea, si cu ragaiala aferenta, pana am apucat sa invat ce trebuie sa-i fac ca sa-l adorm, nu mai apucam sa ma odihnesc de loc, dar am luptat cat am putut, am mai zis de ce. Adevarul e ca eu cred ca mi-a scazut brusc de cand mi-a zis pediatra ca regurgiteaza si mai mult si mai repede laptele de la san. La noi chiar a fost o problema cu regurgitatul si cu vomitatul inca din materinitate, a fost excesiv, si atat de rau mi-a parut cand mi-a spus, am simtit ca mor sa stiu ca ceva de la mine ii face rau, si de-a 2 zi, pa lapte, doar cate 30ml toata ziua, nici dupa noapte nu aveam mai mult. In fine, asta e. 
In legatura cu tziganusii si cu femeile de la tara, ati uitat de laptele de vaca.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
 VARSTA RADU ANDREI

amarantina spune:
 Ileana, a fost un we misto, ieri am fost in oras sa-mi iau ceva de imbracat pentru botez, mi-am luat o rochie dar e cam serioasa si e neagra. N-as fi vrut sa ma imbrac in negru.
Apoi am trecut pe acasa si iar m-am carat, de data asta la cafenea sa ma intalnesc cu alta prietena dar cand ma simteam si eu bine si-mi iesise din cap ca ma asteapta copilul acasa m-a sunat barbati-miu ca s-a sculat Irena si am revenit la realitate. Cred ca de-aia m-a apucat si durerea de cap.

alessia80 spune:
 Spre surprinderea mea, am reusit sa fac site lu' fiu-miu. Trebuie neaparat sa ne vizitati si daca aveti rabdare, timp si chef sa cititi povestea noastra!
Multi
 si o seara cat mai relaxanta....
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND                             
uite cum cresc...

adameasca spune:
 Simona, o rochie neagra si clasica te scoate din necaz oricand, asa ca nu cred ca-i cazul s-o regreti. Cat despre trezitul la realitate... Asta mi se intampla in fiecare dimineatza. 
 Ma rog, bine ca te-ai mai relaxat putin.
Inni, unde esti? Iar ai tulit-o la munte? Ca prea esti tacuta...
Alessia, ma uit acuma pe saitu' lu' Armand. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

adameasca spune:
 Alessia, povestea voastra este induiosatoare. sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de lucruri bune si frumoase in viata!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

katia spune:
 Fetelor are cineva (din bucuresti) cantar electronic si poate sa mi-l imprumute pe vreo 2 zile? Ca vreau sa vad si eu cat papa fiica mea ca mie mi se pare ca nu mananca suficient (si incep sa fiu stresata ca n-are de unde ca nu am lapte suficient)desi ea nu plange de foame decat inainte sa-i dau sa manance si mananca la 2,5 - 3 ore
Pls!!!
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

gripo spune:
 ALESSIA, nu-mi vine sa cred prin cate ai trecut si tu ca sa ai puiul asta mic!
KATIA, eu am d-ala clasic, sorry.
OSNA, l-as musca intr-una de obrajii aia grasuni pe Matei al tau!
INNI a avut botezul week-endul asta.
 VARSTA RADU ANDREI

eloise spune:
 Simona zau nu cred ca de la stresu' gandului ca nu voi avea lapte destul chiar incepe sa-mi scada lactatia. E ceva mai mult de atat. De fapt mie nici nu mi-a scazut, cam 60ml scoteam la fiecare 3h inca de la inceput, si vad ca asa a ramas. La inceput  scoteam cu pompa, apoi cand am reusit sa-l fac sa suga mi-am facut sperante ca daca incepe sa suga copilul secretia se va regla dupa nevoile lui, dar n-a fost asa.
Katia pai daca nu  plange de foame dupa ce papa, de ce te temi ca nu-i destul?
Sandra voi ce faceti? Nici un semn?
Andra si 
Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU

katia spune:
 Gripo, tu poti sa verifici cu cantarul acela cat mananca de la san? Ca daca nu are nimeni electronic, e bun si cel clasic. Eu am zis electronic pentru ca stiu ca e mai exact.
Eloise, sunt stresata pt ca daca bag pompa de exemplu inainte sa-i dau sa manance nu ies decat vreo 40-60 ml si gata, desi atunci cand trage fii-mea face 'spume' pe la gurita. Ea a luat foarte bine in greutate in prima luna (1,1 kg) dar eu tot stresata raman, asa ca vreau sa vad  ![]()
Silvia & minunea Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

gripo spune:
 KATIA, daca il cantaresc dupa ce mananca, se vede la cantar ca ia in greutate, dar nu cu exact cantitatea pe care o mananca. Daca te ajuta si asa, eu ti-l imprumut fara probleme.
 VARSTA RADU ANDREI