Bucurii de sept - oct 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Am uitat sa zic Alessia vazut saitu' lu' Armand si eu si Katia si placut mult. Impresionanta poveste!

Silvia & minunea Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Gripo, mai astept pana maine seara ca poate are cineva electronic pentru ca eu stiu ca mananca dar exact cat mananca vreau sa vad! Daca nu si nu accept oferta ta Multumesc!

Silvia & minunea Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Seara fetelor...cine e pe aici...

Al meu copil,ala mic,de vreo doua ,trei zile s-a prostit cred.Nu mai doarme frate ziua nici sa-l pici cu ceara.Bine ca doarme noaptea bustean macar....Fura cate 10 minute,max 30 si gata.Casca de i se rupe gurita ,dar nici ca ar inchide ochii.Chiar in acest moment urla de zici ca-l tai nu alta.Ca nu vrea sa stea nici singur,in brate frate...si chiar si asa il mai apuca urlatu'.Acum tb sa-i dau lui Vladut sa pape asa ca n-am ce-i face ..si intre doua linguri de mancare mi-am zis si eu oful la voi Sotu meu e la nunta unui bun prieten si eu alerg prin casa intre doi copii...Ei ce zici de asta...a tacut,aa ba nuu,a tacut fix 5 sec,iar urla.Gata fug si pana la el ca nu se mai poate

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Nicol, Alex al tau tre sa se ia de mana cu Ilinca mea, idem si la fel este la capitolul somn. Cat despre alergatura intre doi copii, tare imi suna cunoscut. Aseara ma chinuiam sa-i adorm in acelasi timp. Striga Luk, ma duceam la el, Ilinca se enerva ca nu o mai leagana nimeni. Ma duceam la ea, leganam pana atipea, iar striga Luk. Ma duceam la el, Ilinca se trezea si se enerva ca nu mai leagana nimeni... Si tot asa vreo juma de ora pana a venit tati sa ma salveze, ca nu-i dovedeam.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

A adormit si el acum...la mine in brate...numai bine ca mai stau 10 min si tb sa-i fac baita...

Ca pt duminica seata....
-Chelner!
-Da, domnule!
-Poti sa-mi mai prajesti putzin puiul asta, ca-mi mananca toata salata!

Se uita Ion peste gard si il vede pe Vasile jucand tenis cu Agassi. Spre surprinderea lui, Vasile iese castigator fara efort. Il intreaba pe Vasile de cand joaca el tenis de este asa de bun.
Acesta ii raspunde ca la lacul din spatele casei lui este o broscuta care iti indeplineste orice dorinta dar sa aiba grija ca este cam surda, sa vorbeasca tare.
Se duce Ion la broscuta si ii spune ca vrea mult aur. Cand ajunge acasa constata ca in batatura avea un taur. Se plange la Vasile:
- Surda tare broscuta ta, am vrut mult aur si mi-a dat un taur.
- Si tu crezi ca eu am vrut sa fiu tare-n tenis?

La un proces plictisitor din cale-afara, cand toti aproape ca
adormisera, un betiv exclama catre procuror:
- Sa ma pupi in fund !
- Afara !
- Nuuu ! Aici, sa vada toata lumea !

Unu isi cumparase un BMW full-option si fericit, hai sa ii faca proba pe o autostrada.
La 100km/h se gandeste: "Slabut".
La 200km/h, se gandeste "Se poate si mai bine".
Ajunge la 300km/h si un papagal se izbeste de parbriz.
Asta pune frana speriat, aduna papagalu de pe jos, il duce la veterinar, scapa cu viata papagalu si il duce omu la el acasa in colivie.
Dupa vreo 2 saptamani se trezeste papagalu din coma.
Se uita in stanga, vede gratii, se uita in dreapta vede gra tii, la carese gandeste :
"Bagami-as...L-AM OMORAT P-ALA CU BMW-U!"

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Mistoo Ileana...
Sa mai zica cineva ca nu facem miscaree....

Eu incerc sa nu-l legan,cu Vladut mi-a iesitAcum ma duc sa-i pregatesc baita si in acelasi timp sa-i dau si laptele lui Vladut si sa vad apoi cum il bag in pat ca o sa fiu la alimentat cu gaza asata...Vai, sa-l vezi cat de bine doarme acum.....

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumim pentru complimente! Am mai adaugat cateva poze de azi de la mir, in acelasi link.
Inni, pentru mesajul din prima pagina. A fost asa, ca pentru o mama nebuna, nu?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez Maria, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa a venit pe lume Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ne-am facut si noi album...suntem inca la inceput. Cand aveti timp, bagati un oki

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

quote:
Originally posted by alessia80

ELOISE- eu ii dau exclusiv san si ma fac cu pompa dimineata pt ca am prea mult! Habar n-am de ce am lapte: sani n-am avut mari niciodata, odihnita sigur nu sunt, mananc de 2X pe zi-azi am mancat ciorba atat!-ceai nu beau decat 2 cani, lichide sub 2l! ahhhh, cred ca de la cioco mancata in fiecare zi

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

uite cum cresc...

Parca ma descrii pe mine Si cu alaptatul la fel. Imi pare bine ca pot sa ii dau san. Si eu sper ca la 6 luni sa pun punct.Mai vedem ce o mai fi.

Dragut sait, dragut Armand, draguta poveste, draguta mamica!

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Ne-am facut si noi album...suntem inca la inceput. Cand aveti timp, bagati un oki

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">Poze

Intrebare, intrebatoare...cum ai facut ca sa apara pozele ambilor flacai?Asa as fi vrut si eu dar n-am stiut cum sa fac

POZE

Mergi la inceput