Bucurii de sept - oct 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Ne-am facut si noi album...suntem inca la inceput. Cand aveti timp, bagati un oki

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">Poze

Carmen ai doi copii superbi. Si au niste oki ...

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Va multumesc pt lamurirea cu laptele.
Armand e un scumpel; iar Teodor si Iustin sunt tare frumusei si ei. Ce le dati sa manance de ies copiii asa frumosi?!

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Nicol, sotul s-a ocupat...l-am intrebat si mi-a spus sa folosesti un program de editare foto (Adobe photoshop, Ulead photoimpact)

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sa ma laud si eu Am si eu o mica printesa

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez Maria, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa a venit pe lume Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Buna seara mamici, ca bebicii dorm,

La multi ani fericiti si sanatosi bebelusilor care azi au implinit o luna si doua luni.

Felicitari pentru crestinare celor care au avut botezul weekendul asta. Sa va fie bebelusii sanatosi si sa va bucurati de implinirile lor cat mai multi ani.

Despre alaptare: eu am avut un impediment de la inceput, in sensul ca Deea nu tragea bine din san si trebuia sa-l colectez si sa-l dau la biberon. Secretia lactata a scazut, iar acum cand mananca cum trebuie la san, nu se mai satura si ii dau completare. Sper ca putinul pe care il dau acum sa il pot da cat mai mult timp, pentru ca este f important sa se hraneasca cu laptele meu.

Lexi, frumoasa printesa ta. Sa fie sanatoasa si sa fie toata viata inconjurata de dragoste asa cum este acum.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">pagina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Am inviiins...se pare ca i-am doborat ...

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Nicol, tot respectu'! Bea si tu o berica in cinstea evenimentului.

Cat lapte ar trebui sa bea un bebe in 24 de ore? Stiu ca se calcula cumva pe kg/corp, da' nu mai stiu exact. Care imi zice si mie ce scrie in Capraru? Ca io nu mai am nici o carte de crestere a bebelului in casa.
M-am amuzat azi ca am vb cu o prietena care e studenta in anul 3 la kinetoterapie si injura de zor un curs de puericultura. Se vaita biata de ea ca au zapacit-o aia cu tipuri de lapte praf, cat tre sa creasca un bebe in primul an pe luni, cm, kg, etc, etc, etc. I-am zis ca ar trebui sa ma trimita pe mine la examenul ala, ca-s mai in cunostinta de cauza decat ea.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Ileana dormi?
Acusica stau si eu cu niste papica in fata,fara bere,si am tv pe acasa, e un concert U2 cred si nu suna rau...mai stau putin poate vine si sosu' meu de la nunti..sa-mi povesteasca si mie.

Legat de faza cu laptele,ce ai intrebat tu,habar nu am.Eu pe Vladut l-am alaptat pana la 1 an si 4 luni ,sper ca si la Alex sa reusesc cam pe acolo.La Vladut o faza super misto a fost exact inainte de intarcare, cand am fost la mare si pt el a fost autoservire.Fiind in costum de baie venea omu' si-si lua cand vroia,iti dai seama ca mergea in picioare.....avem niste poze de pe plaja senzationale...

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Nu dorm, i-am dat Ilincai ultimul bibe pe ziua de azi in somn si am pus-o in patutz, acuma mai stau 10-15 min sa fiu eu sigura ca nu se mai trezeste. Urasc sa ma bag in pat, sa atipesc si sa se scoale exact atunci. Asa ca m-am invatat sa mai astept ceva vreme dupa ce o pun la nani, sa fiu sigura ca a adormit profund. Si-l ascult pe Luk cum tuseste...
Vreau sa vad si io pozele de la mare de care zici, sunt sigura ca-s mortale.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Faza e ca nu stiu sigur daca erau facute cu ap digital sau nu..intreb sot maine si-ti zic...
Alex acum nu se mai trezeste pana la 4-5 sigur asa ca sunt linistita.Vladut doarme ok,cand ma trezesc la Alex il duc si pe el la baie sa sa nu udam "canapeaua" accidental.Cred ca sun la sosulica ...ii ajunge...

POZE

Mergi la inceput