Bucurii de sept - oct 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
adameasca spune:
Pai teoretic nici Ilinca nu se mai trezeste pana pe la 4-5, poate char 6-7 daca am noroc. ![]()
Luk inca nu a renuntat la pampers noaptea, face pishu cu spor in ei. Dar nu-l fortez, o renunta el pana merge la scoala...
Gata, plec si eu la nani, pup si somn usor!!!
PS: la ce nunta ai trimis bietu' om duminica seara? 
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
nicolstoy spune:
LALIQ
MUULTI ANII TRAAIAASCAAA, MULTIII ANII TRAAAIAASCAAA,LAAA MUUULTIII ANIIII!!!!
Sanatate si bucurii alaturi de puiutzul tau si toti cei dragi!
Nicol -
Vladut (1 aprilie 2003) si
Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
nicolstoy spune:
E nunta unui prieten bun de-al lui asa ca n-a avut de ales....Ce crezi ca nu gaseam ce sa fac cu banutii pe care ii da acolo? ![]()
![]()
![]()
Somn usor si eu cred ca fug...vine el acasa, ca maine se duce la scarbici....
Nicol -
Vladut (1 aprilie 2003) si
Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
adameasca spune:
Laliq, da te bucuri de viata!
Cosmina si Teodora!
Ce liniste p-aci asta noapte...
La noi s-a dormit bustean, fi-mea 9 ore legate, dar acuma m-a fentat, n-a mai adormit dupa ce a papat la 7 jumate. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
matahut spune:
quote:
Originally posted by GETY
Cucuoancea, caldura de la burta noastra ii amelioreaza durerile de la colici. A mea e innebunita dupa asa ceva. Ar sta si cate 4 ore sa doarma pe burta mea. Numai ca acum s-a facut mai greluta si o tin mai greu. Incerc s-o fentez si sa o asez alaturi, pe pat. Cateodata imi iese, cateodata nu.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
A mea daca da de mirosul meu...vrea titi! Asa ca treaba cu pusul pe burta mea, mai rau o intarata. Dar pusa in patut pe burtica ei proprie....merge perfect. Si noaptea asta am aplicat metoda, speriata ca nu va mai accepta statul pe burtica. Dar a acceptat si a adormit de nu mi-a venit sa cred, in 10 minute, iar eu de obicei stateam cu ea cate o ora, doua pana adormea. A, si i-am legat si picioarle intr-un scutecel.,..A dormit legat 4 ORE, apoi 3 si vad ca doarme si acum (ultima trezire fiind la 6). S-o tina doamne doamne tot asa, ca doar de ieri e si crestina!!! Apropo de botez, tati atata s-a frecat cu camera aia in biserica ca tocami la momentul crucial - baldabacul...- a pus camera pe stand by..., evident fara sa isi dea seama
Altfel, slujba a fost foarte frumoasa, am simtit-o si asta conteaza pana la urama, iar Maruca...un ingeras de cumintenie, nu mi-a venit sa cred (Ana la botez - ca si in multe alte situatii... - a urlat NON STOP, preotul saracul nu mai stia cum sa o acopere cu vocea...l-a final, sfarsit, mi-a spus, aveti o fetita cu o persoanlitate....Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
gripo spune:
LA MULTI ANI TEODORA-CRISTINA SI COSMINA PENTRU PRIMELE LUNI DIN VIATA VOASTRA! SA FITI SANATOASE SI FERICITE!
LA MULTI ANI LALIQ! NUMAI BUCURII SI IMPLINIRI!
Noi raportam o noapte calma, cu somn profund si linistit.
Si pentru fetele ai caror bebei au fost botezati: SA VA TRAIASCA CRESTINII!!!!
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
adameasca spune:
Pupam si noi micii crestini! Sa aveti o viata norocoasa si fericita!
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
CamiSol spune:
Buna dimineata si de la noi!
Cosmina 
Teodora Maria 
Laliq 
Multa sanatate si noroc micilor crestini!
Mergem sa citim din urma si revenim cu raportul
.
Pupici!
_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut 
Cresc intre-o zi cat altii intr-un an... 
matahut spune:
Am impresia ca vrea sa imi vina ciclul....Se tot lupta. Ieri am gasit cateva picaturi de sange pe chilot, dupa ce lohii nu am mai avut de vreo2 saptamani si mai bine. Deci nu cred sa fi fost de acolo.
Nu-mi vine sa cred, la Ana mi-a venit ciclul dupa 8 luni si si acum ii dau exaclusiv san.
Mi-a trosnit o idee, nu stiu ce sa zic, poate va dati si voi cu parerea. Pe ceaiul de chimion scrie ca e bun pentru reglarea ciclurilor menstruale si pentru amenoree (printre altele). Nu cumva de la atata ceai din asta imi vine ciclul inainte de vreme? Bine, in afara de picaturile alea n-a mai curs nimic, dar ieri m-am si simtit balonata si am avut dureri de burta specifice.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
anangel_lexi spune:
La multi ani, laliq, sa ai parte de multa fericire si bucurii alaturi de bebe si de sot!

Cosmina si Teodora Maria la multi ani pentru 2 luni respectiv 1 luna!

Putzuruca, multumim pentru urari! Da-i Deei un pupic din partea noastra. 

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez Maria, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa a venit pe lume Maria