Bucurii de sept - oct 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata !

quote:
Originally posted by cucuoancea

Am impresia ca vrea sa imi vina ciclul....Se tot lupta. Ieri am gasit cateva picaturi de sange pe chilot, dupa ce lohii nu am mai avut de vreo2 saptamani si mai bine. Deci nu cred sa fi fost de acolo.
Nu-mi vine sa cred, la Ana mi-a venit ciclul dupa 8 luni si si acum ii dau exaclusiv san.
Mi-a trosnit o idee, nu stiu ce sa zic, poate va dati si voi cu parerea. Pe ceaiul de chimion scrie ca e bun pentru reglarea ciclurilor menstruale si pentru amenoree (printre altele). Nu cumva de la atata ceai din asta imi vine ciclul inainte de vreme? Bine, in afara de picaturile alea n-a mai curs nimic, dar ieri m-am si simtit balonata si am avut dureri de burta specifice.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Si eu sunt in aceeasi situatie si imi pun intrebarea de ce?

Cosmina

Teodora Maria

Laliq

Felicitari noilor crestini si multa sanatate!

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dimineata,

LA MULTI ANI cosmina pentru implinirea a 2 luni de viata si teodora pentru prima luna!!!sa cresteti cuminti,sanatoase si sa va bucurati parintii.
LA MULTI ANI LALIQUE;fericire,sanatate si toate dorintele sa ti se indeplineasca.

multumim fetelor care ne-au felicitat la implinirea a 2 luni si celor care ne-au admirat in pozici.
am fost acum de dimineata cu el la medic si am facut 2 vaccinuri deodata,in mana stanga si dreapta.sper sa nu-mi faca febra saracutul.el acum este vesel,sta pe pat si vorbeste in limba lui.are 61cm si 5870g.

ma duc sa-mi fac o cafeluta.

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Neatza,
Al meu copil a dormit ok, ca de obicei, acum s-a trezit pe la 9 fara un sfert,mancat ,schimbat,stat cuminte,dar....gata...acum plangem ..ca de,suntem singurei...N-are decat sa planga ..sa vedem cat il tine.Urla frate..de zici ca nu-i adevarat.
Ileana, am gasit pozele de care iti vorbeam aseara, sunt aici

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LA MULTI ANI LARISA!, multa sanatate si numai bucurii sa ai de la Matei!

La multi ani COSMINA si TEODORA-MARIA!

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Nicol, excelente pozele!!! M-am amuzat teribil. Imi aduc aminte ca asa facea si finutza mea pe la un an jumate, o calarea pe ma-sa pe oriunde se aseza si ea sa se odihneasca, ii ridica tricoul in sus si sugea alternativ de la ambii sani.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

am pus cateva poze cu intilnirea dintre matei si prietenul lui victor de aseara.la un moment dat au inceput sa vorbeasca pe limba lor.imi venea sa-i mananc.

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LALIQ

Felicitari celor care au facut botezul in week-end si sa va traiasca micii crestini!

Lexi e o dulceata printesa ta!

Nicol super pozele cu atoservirea!

Acdyou cum sunteti?Ati inceput cu Biotics?Ieri am vrut sa-ti zic ca ar fi bine s-o suni pe dr. de fam sau pediatra/ul sa intrebi ce doza sa-i dai.Eu ii dau un pliculet, dar Alesio are 2 ani....

Noi suntem pe drumul cel bun....cel putin Nicolas.Diseara mergem la control cu piticii si sper din suflet sa fie ok....dar tare mi-e frica sa nu trebuiasca sa-i facem injectii si la Alesio...ca se aud raluri la plamani inca....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nicolstoy

Neatza,
Al meu copil a dormit ok, ca de obicei, acum s-a trezit pe la 9 fara un sfert,mancat ,schimbat,stat cuminte,dar....gata...acum plangem ..ca de,suntem singurei...N-are decat sa planga ..sa vedem cat il tine.Urla frate..de zici ca nu-i adevarat.
Ileana, am gasit pozele de care iti vorbeam aseara, sunt aici

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

ce haioase sunt pozele,nicol.ala mic este un dulce cum se tot intinde dupa tzitzi.

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Osana - frumosi bebelasi - parca sunt gemeni

Pufy - multa sanatate si satreceti cu bine de controlul de deseara si sa nu fie nevoie de injectii.

Nicol- exact asa facea si Dragos. Acum cand vede xca ii dau san la Victor e cam gelos dar nu mai vrea sa puna gura. Pana sa nasc ma ascundeam intotdeauna sa nu-mi vada sanii ca intotdeuna sarea si ii pupa. Acum doar pune mana si ma "tzatzaieste". Nu am nici o poza in care ii dau la Victor sa pape si Dragos ma tzatzaieste, dar am alte pope pe care le puteti vedea.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

cristina este diferenta de 1 1/2 luna intre ei.victor e mai maredar il ajungem noi din urma.

poze matei

Mergi la inceput