**Mamici de Mai - Iunie 2007**(10)
Raspunsuri - Pagina 8
chiquitita spune:
Arthurana, o fi asa cum zici tu, ma cam regasesc in ce descrii; aveam dureri din astea si ininte sa raman gravida, de aceea le pun pe seama uterului retrovers, pacatosul.
Tu cum mai esti? 
9+
mica0307 spune:
Cristalina felicitari pentru fetita. Meriti un carucior roz.
Arthurana chiar ne intrebam de ce fetele din America nu mai scriu nimic.
Si pe mine ma dor picioarele in zona inghinala. Si eu credeam ca e de la picior, nu de la bebe. Dar daca e de bine...
Chiqui nu stiu ce sa zic de urticarie. Mie mi s-a uscat foarte tare pielea, mai ales pe maini dar si pe sani. O sa intreb maine dr. Mi-am dat cu crema cu vitamina C si acum e ceva mai bine.
Mica
13+
http://community.webshots.com/user/mica0307
Vali5 spune:
cristalina, felicitari pt "dinamita cu codite"! V-ati gandit la nume?
Valentina
15+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
Arthurana spune:
Chiquita,
Nu te speria de uterul retrovers, milioane de femei au asa ceva. Mama mea a avut si totul a fost ok. Cand am ramas i-am spus doctorului ca mi-e teama sa nu am uterul retro...ca si mama, la care el mi-a zis ca nu este absolul nici o problema in timpul sarcinii, doar ca la nastera travaliul poate dura mai mult, dar se poate face si cezariana la nevoie. Unii doctori din Romania baga frica in tine...am multi doctori in familie si asa sunt ei...uneori cand am probleme nu le sp
un ca mai mult ma sperie...
dideip spune:
Fetelor sunt noua pe acest site si as vrea sa ma primiti si pe mine langa voi.Dar am o problema nu prea ma descurc pe acest site imi apar mesajele nemoderate, pozele nu se vad si imi vine sa ma urc pe pereti de nervi. Vreau sa va impartasesc bucuria mea ca sunt o graviduta noua si mi-ar prinde bine niste sfaturi, dar nu reusesc sa vb cu voi.Sunt o mamica de mai 2007.
chiquitita spune:
Arthurana, si mama mea a avut si nici nu l-a simtit. Eu cica il am cazut de tot pe spate...de aia am sangerat 3 saptamani si bag tona de utrogestan si sunt tintuita la patul asta nenorocit...offf.
9+
chris27 spune:
Ma simt stransa la usa...Lucrez intr-o fabrica cu mult prestigiu si salarii mizere...Am cerut sa fiu mutata din toxic (acum 3luni)si sunt mutata intr-un loc unde pe langa sarcinile obisnuite,trebuie sa car navete pline cu tot Felul de fieratanii...La INCEPUT,SEFUL MI-A OBLIGAT COLEGELE SA CARE INLOCUL MEU(NEDREPT FATA DE ELE).Ne-am certat,m-au intrebat de ce mai vin la lucru,daca nu car,daca nu fac...Intre timp am facut eco la o clinica privata si mi s-a spus ca am tot dreptul sa stau in medical,sa nu mai mai merg la lucru,ca placenta e jos inserata pe uter cicatriceal ...de acolo,contractiile...Nu mi-am permis de-a lungul sarcinii un medic scump...Si nici nu mi se pare corect sa dau spaga...Dar am aflat acolo ca au paciente pe care nici nu le vad la fata si obtin medicale...fara drept...Iar eu ma chinui,ca ele ma preseaza,ca daca am vcenit la lucru ,trebuie sa pot...tot...Sunt apta pentru tot!Plang,neputiinta mea e treapta lor de afirmare ...si defaimarea mea e renumele lor!Sunt o cetate castigata...m-au infrant,sunt victimele mele...si calaii mei!Nu am de ales,merg la lucru...Banii nu au fost si nu sunt punctul meu forte!Nimeni nu pune pret pe inima,oamanii chiar sunt produse industriale...Lupta pt supravietuire...mediul meu...Analizele ,un efort,toate ...
Arthurana spune:
Eu inca vomit dimineata(tocmai am terminat runda 1), dar iau un medicament prescris de medic, in fiecare zi, pentru ca de la atata voma in repetate randuri am ajuns sa ma deshidratez.
Inca nu mi-au venit rezultatele ultimeleor analize genetice,si doctorii de aici sunt super zgarciti cu ecografiile. ASta pentru ca daca asigurarea nu ar plati si as plati eu din buzunar ar costa enorm in jur de 1 mie de dolari o echo.
ASa ca asigurarea nu vrea sa plateasca mai mult de 4, pe durata intregii sarcini. Eu am deja 5 la activ dar fiind high risk mai inchid si ei ochii...
Mi-as dori sa pot sa-mi vad si eu bebelul cum creste, sa-i aud inimioara, dar nu se poate. Pot de fapt sa ma duc sa acult cu doplerul inimioara.
Pe 30 noiembrie mergem la o echo, deci mai am de asteptat inca 2 sapt. lungi. Sper sa treaca repede.
Arthurana spune:
Chris pui,
M-a indurerat mesajul tau! Doamne ce nedrept. Ce vipere de colege ai!!! Daca poti sta in medical de ce nu bagi medical?
Te inteleg perfect cand spui de bani, si mai inteleg si ca salariul ala mic asa cum este sunt mai bine decat nimic si ai nevoie de ei..
Daca ti-ai lua concediu ati putea trai din salariul sotului tau?
De impins fiare nici sa nu te gandesti, nu se pune problema.
chiquitita spune:
Arthurana, cate ai si tu pe cap... Iti tin pumnii sa fie bine pana la sfarsit. 
Chrsi27 cu partea materiala te inteleg perfect...si la serviciul tau...of ce chin. Dr tau nu iti poate da concediu? Macar un pic acolo? Nasol ca intervin chestii din astea si nu ne putem bucura de sarcina cum se cuvine...Fii tare ca trebuie sa fie bine pana la urma. Te
si pe tine.
9+