**Mamici de Mai - Iunie 2007**(10)
Raspunsuri - Pagina 7
Vali5 spune:
mica, te asteptam cu poze de la echo!
Valentina
15+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
lbelciug spune:
Vali draga, nu e nevoie de nici o cinste, ma bucur cand va pot oferi din cunostintele mele.
Mica, succes la eco maine. Sunt sigura ca va fi bine.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
dideip spune:
Buna fetelor,ma numesc Paula si as dori sa-mi postez si eu datele dar sper ca am nimerit unde trebuie. Va rog din suflet sa-mi spuneti si mie la cate saptamani poti vedea sexul la bebel si ce fel de echo trebuie sa fac(sunt o viitoare mamica care este cam curioasa de fel)Va citesc toate intrebarile si toate raspunsurile dar niciodata nu am indraznit sa intru pana acum cateva zile.eu dupa calculul de pe site as avea 13 saptamani si o zi si dupa calculul medicului 15-16 saptamani.
DATA NASTERII: 15.07.0979
U.M.29.07.2006
D.P.6.06.2007
Va pup si va doresc tot binele din lume la toate mamicile.
Vali5 spune:
lbelciug, lasa, ca o cinste nu te ingrasa!
La cat isi doreste un baiat... merita sa faca cinste la cei care ii prezic asta...
Fetelor, eu chiar cred ca am intrat in perioada de miere
Nu ma mai simt chiar asa de obosita (reusesc si eu sa stau treaza mai tarziu de ora 22, ca pana acum...), pofta de mancare am too much, iar week-end-ul asta...
in sfarsit - mi-a revenit cheful.
Doar durerea de spate ma mai supara. Am o stare generala de optimism si fericire - sper sa nu imi treaca prea repede.
Abia astept sa ajungeti si voi in perioada asta si sa scapati de starile de greata, oboseala, etc.
Valentina
15+
cristalina spune:
Buna ziua la burtici!
Avem una bucata dinamita cu coditze!
Ca asa a iesit la ecografie. Nu avea stare o secunda. Nu putea doctorita sa vada cordonul ombilical de cat de tare se frichinea.
Nu-l vad bine pe saracu' omu' meu! (pen' ca Maria e calare pe el non-stop...:)))
Era cam shocat oricum, cred ca voia baietel desi nu a recunoscut...:)
Am facut si triplul test dar iau rezultatele dupa ce ma intorc din Germania.
Ma duc sa vad ce ati scris.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
chiquitita spune:
Cristalina, te felicit si mi se pare super. Doua fetite e o minune!
Cu riscul de a fi stresanta mai posstez si eu o data: pe mine ma dor iar ovarul si spatele. Am impresia ca ganglionii aia inghinali sunt umflati. Am mai facut si o urticarie, fac frecvent, o fi periculoasa in sarcina? Care stiti sa-mi spuneti si mie?
9+
Vali5 spune:
chiquitita, eu nu ti-am raspuns pentru ca nu stiu ce sa iti zic. Spatele ma cam supara si pe mine, dar seara, cand ma doare cel mai tare, iau un nospa si stau linistita in pat. Cat despre urticarie... cred ca cel mai bine ar fi sa iei legatura cu dr tau.
Imi pare rau ca nu ti-am fost de prea mare ajutor! 
Valentina
15+
cristalina spune:
Cand ma dor spatele si ovarul stau linistita si iau no-spa...si bag si un supozitor de siguranta.
In sarcina pielea se usuca si apar mancarimi...tare suparatoare.Iti vine sa te scarpini de copaci ca Balloo!Asa ca pe un fond sensibil s-ar putea sa fie si mai urate. (Mie imi crapa mainile pana imi da sangele iar picioarele ma mananca de-mi vine sa urlu!)
Daca sunt bubite intreaba-l pe nenea doctorul...Daca e pielea uscata si te mananca da cu mult lapte de corp si creme. Din experienta iti spun ca ajuta!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
chiquitita spune:
Multumesc de raspunsuri! Problema e ca faceam urticarii si inainte. O sa o intreb maine. Imi e asa rusine sa o sun, toate intrebarile le pastrez pentru cabinet.
9+
Arthurana spune:
Ciquita,
Tu esti sigura ca ovarul te doare? Poate se intind ligamentele si de aia simti aceea durere, care radiaza si in spate.
Si pe mine ma doare toata zona inghinala, o durere ciudata, mai ales in anumite pozitii si daca ma apas...L-am intreabat acum 2 sapt pe doctor si mi-a spus ca este normal, ca la prima sarcina totul se intinde(pentru prima oara) si aceste senzatii sunt de junghi. Sper sa aiba dreptate. Uneori am dureri parca de cervix..cam pe acolo le simt eu...