**Mamici de Mai - Iunie 2007**(10)
Raspunsuri - Pagina 6

lbelciug spune:
lbelciug spune:
 Vali5, am judecat dupa data conceptiei. Si la prima mea sarcina a fost la fel. De altfel s-a mai discutat pe forum care e legatura intre ziua conceptiei si sexul copilului. E un fapt demonstrat stiintific. Depinde insa si daca ai mai avut contacte sau nu si in celalalte zile de ovulatie...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)

lbelciug spune:
lbelciug spune:
 Cat priveste hainele cu care ma imbrac, deocamdata folosesc la maxim 2 fuste care imi erau inainte largi si care acum imi vin turnate. Curand insa voi trece la primii pantaloni de gravi, care sunt croiti normal, atata doar ca in lateral au elastic si nasturi pe care ii poti muta pe masura ce creste sarcina. Eu i-am pastrat de cand eram gravida cu Matei si pt ca m-am simtit atat de bine in ei, nu am renuntat sa-i port nici in lunile foarte mari cand nu mai stateau pe burta, ci sub ea. 

Vali5 spune:
Vali5 spune:
 lbelciug, daca e cum zici tu, sotul meu va fi cel mai fericit om din lume, isi doreste foarte mult un baietel (deh! sa aiba cine sa-i duca numele mai departe! Chiar a zis ca daca va fi fata o s-o invete sa faca pipi din picioare  )
)
Chiar nu am mai avut contacte in celelalte zile de ovulatie - de asta stiu data exacta a conceptiei. Toata saptamana dinainte am fost pana tarziu la munca si in pregatiri pt plecare la munte in concediu. Sambata noaptea am plecat in concediu, dar ne-a lasat masina pe la Baicoi pe DN1 si ne-au tractat tatii nostri inapoi pana la Constanta. Iar in seara de duminica, cand am ajuns cu chiu, cu vai acasa, de suparare pt ce am patit ne-am pus pe lucru  . Toata saptamana urmatoare sotul a fost in service cu masina si venea seara frant de oboseala, deci nu am avut nici o activitate, iar urmatorul week-end am plecat iar la munte (nu ne-am lasat) si iar o saptamana numai cu prietenii, nu am avut momente de intimitate.
. Toata saptamana urmatoare sotul a fost in service cu masina si venea seara frant de oboseala, deci nu am avut nici o activitate, iar urmatorul week-end am plecat iar la munte (nu ne-am lasat) si iar o saptamana numai cu prietenii, nu am avut momente de intimitate. 
Cred ca Doamne Doamne nu ne-a lasat sa ajungem la munte (unde nu am fi fost singuri deloc) - stia ca ne trimite un al treilea membru al familiei si ne-a trimis acasa sa ne punem pe treaba.
M-am intins cam mult cu povestile, sper ca nu v-am plictisit...
Valentina  15+
15+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

mica0307 spune:
mica0307 spune:
 Daniela bine ai venit! . Scrie-ti datele intr-un mesaj si fetele care au parola o sa te treaca.
. Scrie-ti datele intr-un mesaj si fetele care au parola o sa te treaca.
Iri nu am facut petrecerea inca. Saptamana asta ar trebui sa ne vina restul de mobila si sa cumpar si perdelele. Asa ca poate week-endul urmator...
Mica  13+
 13+
http://community.webshots.com/user/mica0307

chiquitita spune:
chiquitita spune:
 petrescu da-ne datele tale si te trecem pe listuta!
Fetele, pe mine ma dor iar ovarul si spatele. Am impresia ca ganglionii aia inghinali sunt umflati. Am mai facut si o urticarie, fac frecvent, o fi periculoasa in sarcina? Care stiti sa-mi spuneti si mie? 9+
9+

mica0307 spune:
mica0307 spune:
 Liviana eu incep sa am o mare problema cu hainele. Eu nu port fuste, asa ca ramane doar varianta pantalonului. Partea proasta este ca nu ma mai incap decat 2 perechi de pantaloni (una de blugi si una de raiati). Mi se pare putin cam devreme sa intru intr-un magazin de gravidutze. Cred ca nu mi-ar veni inca nimic de acolo. Asa ca tre sa imi iau tot haine normale care peste 1 luna nu o sa imi mai vina.
In seara asta ma duc la epilat. Ne pregatim ca maine mergem la eco. Desi sigur nu o sa mai imi faca eco vaginala. Dar daca... si e rusine. .
.
Mica  13+
 13+

lbelciug spune:
lbelciug spune:
 Vali5, sa-mi spui daca am avut dreptate. Eu votez pt baiat! 
Mica, varianta pe care am scris-o mai sus (pantalon cu elastic in parti) se preteaza f bine acum. Daca nu vrei sa porti haine speciale acum, atunci ramane varianta pantalonilor descheiati la primii nasturi si eventual o bluza mai larga ca sa nu se observe jlitul deschis. 
Apropo de haine speciale, iata un site de pe care va puteti inspira: http://www. gravide .ro/
Inca un pont bun: eu mi-am facut majoritatea hainelor de gravida la o croitoreasa. Avantajul: am folosit materialul + modelul care mi-a placut.

piticasigogosica spune:
piticasigogosica spune:
 Bine ai venit Daniela!
Mica f bine faci tre sa fi aranjata  .Maine merge si sotu la eco?!
.Maine merge si sotu la eco?!
Theolina ,ce mai faci????/Nu mai vb cu noi?
Chiar fetele din America ce mai fac?
poze
Iri +12 si Iris

Vali5 spune:
Vali5 spune:
 Daniela, bine ai venit in odisee! De abia acum te-am vazut, dupa ce te-au intampinat celelalte fete.
lbelciug, o sa te anunt cand aflu ce e! Si daca e baiat il pun pe sotul meu sa iti faca cinste cu o inghetata sau o bere, ce vrei tu 
Cat despre haine... desi la mine nu se vede burtica, nu ma mai incap pantalonii si am adoptat varianta cu 2 nasturi descheiati si bluza larga peste.
Valentina  15+
15+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

mica0307 spune:
mica0307 spune:
 Liviana m-am amuzat foarte tare pe site-ul cu haine pentru gravidutze. Mai ales de tanti care prezenta hainele.
Iri din pacate sotul meu va pleca maine dimineata din tara, asa ca nu va merge maine la eco. E prima data cand ma duc singura si nu prea imi place. De fapt nu sunt singura . Ne descurcam noi.
. Ne descurcam noi.
Mica  13+
 13+