**Mamici de Mai - Iunie 2007**(10)
Raspunsuri - Pagina 28
micam spune:
heyyyy, ce carutz albastru frumos am !!!!
multumesc !!!
va pup si w-e placut !!!
Madalina
14+
lbelciug spune:
dideip, T=dr. Tutunaru. ![]()
Alyna24, asa cum am mai zis pe forum, cafeaua e chiar indicata, deci nu te abtine daca poftesti la ea. O cescuta pe zi face f bine, mai ales la tensiunea scazuta specifica sarcinii. Cu bananele eu zic sa nu exagerezi, combina-le si cu alte fructe.
Chiar asa, fetele, voi ce mai mancati? Nici eu nu mai gasesc energia sa gatesc ca inainte, asa ac frigiderul e cam gol sau cu produse lactate cumparate.
androix, pe unde te ascunzi? Hai mai zi-ne si noua 2 vorbe despre tine.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
andicu spune:
Amely, iubita, scriu aici ca sa fiu sigura ca citesti!
Merci mult de mesaj, ma mai linistesti! stii si tu cum e, la inceput, reusita dupa atata timp, ma stresez din orice, chiar daca ma chinui sa fiu calma!
Sa stii ca mai trag si eu cu ochiul pe la voi, ca sunteti mai avansate ! ma rog pt tine sa fie bine si bebe la fel si de-acum incolo si sa ai o sarcina sanatoasa si la termen! 
Sarcini usoare, Gravidutze de Mai-Iunie, si fara probleme, sa aveti bebei sanatosi si frumosi! va ureaza o
de Iulie-August 2007.
Andreea
6+
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
Amely spune:
Chiqui, exact la explicatia asta ma gandeam si eu... sa fi ramas de la implantare? totusi, cheguletele astea au aparut la mine de multe saptamani (din sapt. 8). Daca ar fi sange mai vechi care a stagnat in uter si a coagulat, n-ar trebui sa se elimine dintr-o data? nu asa, cate un chegulet minuscul, pe rand... si tot asa de vreo luma jumate', ca m-a imbolnavit de nervi....
Andicu
dulce fata, Doamne-ajuta!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
14+
chiquitita spune:
Amely, daca ar fi fost probleme, ti-ar fi spus dr. Mie mi-a spus o prietena ca ea a avut sangerari maronii pana a nascut. Sunt o problema cand au o cauza, pe care dr o vede, asa ca daca dr a zis cae ok, pai atunci e ok.
Te pup si nu iti mai face griji, mamicuta frumoasa ce esti!
10+
pauly spune:
fetelor eu sunt foarte trista , nasul meu de cununie face by pass de urgenta la timisoara.am aflat asa dintr-o data si am plans de m-am stins.ieri lucra la casa (i-si construieste casa ) si azi ii in spital.m-o socat vestea asa de tare ca ma rog intr-una ptr el.dar mai stiu ca Dumnezeu ii mare si ne ajuta pe toti dar ne mai da si incercari.
scuze, stiu ca nu are legatura cu subiectul nostru dar trebuia sa ma descarc.
va pup fetele.
9+
chris27 spune:
Pauly,nu mai fi trista ca bebe simte...O sa se rezolve totul cu bine,ca D -zeu e mare...Hai ,nu mai fi necajita...Chiqui,eu zic ca patutul e mai bun daca se pliaza,sa fie tarc mai tarziu...Nu e obligatoriu...Nu stiu sa zic cand am simtit primele miscari ale lui Albert(4-ani).Devreme,oricum,ca mi s-a spus mereu ca nu am cum sa-l simt deja...si tot asteptand,miscarile au sporit in intensitate...Asa ca nu stiu ce data sa iau in considerare...
dideip spune:
Pauly, multa sanatate nasului tau si ma rog pentru el si eu. Tu incearca sa nu te superi si sa te enervezi foarte tare.Numai bine.
Paula(13 saptamani+)
pauly spune:
fetelor multumesc ptr cuvintele voastre calde, si eu cred ca Dumnezeu ii mare si il va ajuta.va multumesc din suflet , m-am linistit...trebuie sa ma gandesc si la bebe.
vad ca vorbiti de patuturi...eu inca nu m-am gandit, dar cel pliabil suna bine dupa toate avantajele prezentate de voi.cred ca si eu optez ptr el.
pupici
9+
poohy spune:
Pauly, multa sanatate pentru nas
O sa fie bine, o sa vezi. Stai linistita sa nu se supere si bebicu 
PS: cum pot sa pun si eu o floare rosie? nu am gasit decat una galbena intre semne
12+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg