**Mamici de Mai - Iunie 2007**(10)
Raspunsuri - Pagina 27
Amely spune:
Eseea, vai ce rau imi pare ca n-ai venit la mine... eu nu aveam cum sa te recunosc pt. ca nu ai pozici, dar mi-ar fi facut mare, mare placere sa vorbim! data viitoare sa nu mai eziti, da?
Tutunaru a spus ca nu-si explica de unde provin, dar el este f linistit, pt. ca a vazut ca bebe este bine si in grafic. Vrea totusi sa vada colul (control clasic), ca sa se convinga daca nu cumva e de la col. Dar cand am recoltat pt. PAP mi s-a zis ca arata impecabil colul, de aceea nu cred ca e de acolo.
Ufff... complicat cu sarcinile astea, si eu credeam ca va fi totul "nice and easy"...
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
14+
pauly spune:
Amely sper sa te lamureasca doctorul de la eco morfologica, pana atunci incearca sa nu faci efort si sa gandesti pozitiv.
Poohy incet ,incet vine si perioada in care o sa te simti mai bine...daca poti stai in pat si mai nchide ochii din cand in cand, de obicei cand stai la orizontala se mai amelioreaza starea de greata.(la mine functioneaza).
eu continui sa ma sperii de pofta de mancare pe care o am.
9+
dideip spune:
Fetelor ce faceti?? Astazi este Vineri si terminam cu muncile si voi nu dati nici un semn de viata.In loc sa fiti mai active ca vine weekend-ul si stam cu barbatii acasa si cu bebei linistiti?
Paula(13 saptamani+)
chris27 spune:
Arcadia,bun venit la odisee...Ma bucur de cate ori scrieti ca v-ati vazut puiutii si totul e bine...Amely,nu stiu ce sa zic de chegulete,ca eu nu am sangerat deloc de cand am ramas...In rest,visez urat de tot,as putea scrie scenarii pt filme de groaza(al meu nici nu mai suporta sa-i povestesc...)Le inteleg pe cele care lupta cu starile depresive,am exact aceleasi temeri ca si ele...Am inteles ca e si de la progesteron,cele care luam tratament pt sustinera sarcinii..
Eseea spune:
Gata Amely, pe data viitoare daca va fi!
Eu zic sa incerci sa stai linistita, din descrieri nu pare nimic grav! Stiu ca uneori e ff greu insa. Si eu m-am dus speriata luni la T, el zice ca sarcina merge f bine conform eco. Na, eu ce sa zic?! OFff...Ia vezi ce zice si Iosup...si mai du-te peste T la nevoie, sa-ti faca si control!
Fetelor, am o propunere: nu ati vrea ca mesajul cu listuta, etc etc sa fie de fapt al doilea??? e mult mai usor sa raspunzi la intrebari, daca le vezi pe ultimele! De lista nu e nevoie sa o vezi chiar mereu cand raspunzi, zic eu! Primul mesaj poate fi unul scurt, de ex "haideti la un nou capitol!" sau asa ceva...Cum credeti si voi acum...E o propunere doar!
17w
chris27 spune:
Paflo,felicitari pt.baietel!Seamana cu tati,asa zici?Cat ma bucur pt tine,ca l-ai vazut si e ok!...Iuliabraila si chiqui,sunt in ceata rau cu analizele de urina...astea au iesit mereu bine la mine,de cand ma stiu...Cum va descurcati fetelor cu treburile casei,ca eu sunt asa o lenesa?Sunt asa in urma cu treaba...
lbelciug spune:
Madi, pe bebe cred ca o sa-l simti intre sapt 16-18. Referitor la patut, eu recomand din propria experienta pe cel din panza deoarece:
- este pliant si il poti lua cu tine in cazul unei deplasari mai lungi
- nu exista riscul ca BB sa se loveasca in el. Ai sa vezi ca dupa 6 luni se va batzai o gramada si va face giumbuslucuri in el, va trage de margini, etc.
- in general cele din panza au si masa de infasat, plus avantajul ca se pot folosi mai tarziu ca tarc.
- cand nu mai ai nevoie de el, il strangi si-l depozitezi undeva, eventual in asteptarea lui BB2. ![]()
Paflo, felicitari pentru baietel! Asteptam pozele si filmele.
Chris27, eu nu iau utrogestan si tot am vise urate. Cred ca le avem mai degraba de la schimbarile din organism.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
dideip spune:
Fetelor ce este acela "T" pentru ca nu stiu si vad ca ati vb despre el?Pupici
(Doamne ce cxurioasa sunt sa aflu si eu ce sex are bebelul meu, dar nu mai este mult pana saptamana viitoare cand ma duc la echo)
Paula(13 saptamani+)
Alyna24 spune:
Buna,fetelor!
Abia v-am citit iar!Ieri n-am putut intra ca am avut multa treaba iar alaltaieri nu a mers forumul!
Odie, Arcadia-BUN VENIT PRINTRE MAMICI CU BURTICI!
Cristinamaria, sper sa fie teama la sotul meu si nu altceva!Inca nu mi-au trecut gandurile negre!Referitor la placenta jos si eu am la fel!Mi-a spus doctora sa am foarte mare grija, sa nu fac efort, sa nu car, sa am grija la contact sexual sa nu sangerez!Mi-a dat si cateva restrictii de mancare!Nu mi-a zis nimic despre o posibila nastere prematura sau altceva!Cica s-ar putea sa mi se ridice cu timpul!Asta mai vedem la urmat control in decembrie!:))
Mica, am vazut pozele, sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos!Ce nume o sa-i puneti?noi inca n-am discutat!Mai avem timp!
Felicitari pt baietel si tie, Paflo!
Doamne ce de baietei!
Va pup pe toate!
PS!Voi beti cafea vreun pic?Ca am pofat de cate o gurita cateodata!
Si voi cam ce mancati?Ca eu nu mai stiu ce sa mananc!Bananele sunt bune?Ca mananc cu kilogramele!
Pupicuri dulci!
14+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
chiquitita spune:
Paflo, felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos si sa va aduca bucurii! Mutumesc pentru sfaturile privind urocultura!
Alyna24eu mai beau cafae pentru ca am tensiunea mica. adr nu prae mai imi place la gust. Eu stiu ca bananele sunt bune, ca au potasiu parca.
Arcadia bine ai venit!
Amely daca dr tau a zis ca bebe e bine, cheagurile pot fi niste sange mai vechi care trebuie eliminat. Nu te speria, totul av fi bine!
lbelciug multumim de informatiile cu patutul
Chris27 te pup dulce!
Pauly si eu mananc de sting, e ceva de speriat, nu m-as mai opri!
Poohy imi pare rau ca te chinuie greturile. Uite, mie mi-au mai trecut de la Elevit si vomit mult mai rar.
10+