**Mamici de Mai - Iunie 2007**(10)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Dragi burtici,

Ma inscriu si eu la mamici de mai-iunie 2007 Am citit aproape toata odiseea in 10 parti, mi-a luat cateva zile Ce sa va zic? Sunt fericita, sunt una din norocoasele care n-au avut nici greturi, nici alte probleme La urmatoarea consultatie vom afla ce este bebitul, abia astept
Datele mele sunt UM 3.08.2006, DPN 10.05.2007, DN 5.04.1981.
Pistachio, am observat ca suntem nascute in aceeasi zi, si DPN-urile sunt apropiate

Va pupic pe toate si va mai scriu, acum am vrut doar sa ma prezint

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

[quote]Originally posted by Paflo

Salutare, burticute!
Avem noutati: se pare ca vom avea un baietel! E sanatos, frumos si...un pic nasos (ca taica-sau, hi, hi, hi)!Mi-au recoltta si sange ptr triplu test, sper ca totul va fi in regula si cu el. Promit ca in weekend pun si eu pozele cu bebitza (inclusiv filmele 4D), sunt tare faine!Ei, fac si eu acum ca cioara...bebitzul meu e cel mai cel!!!

Florina R.
Florina am si eu o rugaminte:poti sa imi spui unde ai facut ecografia 4 D si triplu test?Si eu sunt tot din cluj si as vrea sa stiu.La ce medic mergi si la ce maternitate vei naste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

' Neata!
Fetelor multumesc mult pt raspunsuri! Asa mi-a spus si doctorul : s-o las mai moale cu efortul si sa asteptam pt ca e posibil sa se ridice! Partea buna este ca se afla la 15mm de col. Am inteles ca destl de nasol este daca acopera colul!! Eu raman optimista! Sunt sigura ca va fi bine!!
Liviana eu sun multumita de ecografiile facute la Herghelegiu! Il gasesti la Medsana si Euroclinic destul de scump insa!
Paflo felicitari pt ! Noi am gasit si numele...
Arcadia bine ai venit! Mare rabdare ai daca ai stat sa citesti tot!
Multumim pt listuta! Daca sa putea... as face si eu modificari dar inca nu m-am prins cum...

cristina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata! cu scuzele de rigoare...pitico, LA MULTI ANI!!!
spic pupici si...insanatosire grabnica!
Amely, incearca sa te linistesti! vei vedea ca va fi bine...

bun venit noilor burtici!

fete, ziceti-mi si mie, va rog, unde sa-mi fac analiza de secretie si Papanicolau in Bucuresti si cam cat costa??? k la med de familie astea nu intra-n calcul..n-au aparatura..si habar n-am un'sa le fac.

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe ! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata gravidutele,

m-am trezit si ma pus sa ma cantaresc si m-am mai ingrasat putin.asta e , cred ca de la clatitele alea cu gem am mancat cam multe ieri.in rest mai am greturi usoare dar cred ca intru pe drumul cel bun, adica intru in perioada aia in care incepi sa te simti mai bine.
PAFLO FELICITARI PTR BAIETEL. CE-MI PLACE MIE CAND ADAUGAM CARUCIOARE.
Amelyiei ceva tratament de sustinere al sarcinii?doctorul tau e singurul care poate sa te ajute cu cheagurile,e o problema delicata.sfatuieste-te cu el sa vezi ce zice.si nu cumva sa nu intri pe forum..noi suntem aici sa te sprijinim, sa te ascultam ca si tu la randul tau ne-ai ascultat "problemutele" noastre.
arcadia bine ai venit la odisee, sa ai sarcina usoara si un bebic sanatos.

va pup

9+

Mergi la inceput

gata am adaugat caruciorul.

9+

Mergi la inceput

unde sunteti fetelor?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Pauly, multumesc, esti o draguta

Cheguletele astea au aparut prima data prin saptamana 8, de atunci se tot repeta, ba la 2-3 zile, ba la o saptamana, ba zilnic (in ultimul timp). Nu vin decat o data pe zi, cate unul maxim doua, sunt mici de tot si de culoare inchisa, cam ca un mucus altfel nu stiu sa le descriu, nu e sangerare propriu zisa, nu sunt insotite de dureri, nu se mai repeta in ziua respectiva oricat as forta. Apar numai cand sunt la toaleta, pe hartie, niciodata pe chilot. Nu sunt mai mari de un sfert de unghiuta, uneori arata ca niste firicele maronii amestecate cu utrogestan... Daca ma controlez imediat in zona colului cu un servetel alb, il scot imaculat, deci par sa provina din profunzime, adica din uter, dar nu sunt sigura. Dr. meu chiar nu are nici o explicatie. In fine, e tare ciudat, mai ales ca la eco nu s-a vazut nimic in neregula in uter, care ar putea provoca aceste mici chegulete. Si totusi ele exista, si se elimina din cand in cand, iar eu nu stiu daca sa ma sperie, sau sa stau linistita cum imi spune dr-ul.

Cred ca v-am innebunit... dar sincer am rascolit tot forumul, toate mesajele, si nu am mai gasit nici o graviduta care sa povesteasca ceva asemanator...

Acum sunt in asteptare, marti am eco morfologica si poate se lamureste Iosup care ar putea fi cauza.

Va pup si felicitari mamicilor care deja au aflat ce sex au bebelasii (Paflo)

A, si bun venit la odisee noilor gravidute!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

buna fetelor!

am facut si noi 17 sapt ieri!

eu am avut we trecut niste contractii Braxton Hicks, m-am cam speriat! am fost luni la eco, totul era f bine. Am facut cateva zile niste injectii cu nospa, acum vad ca nu mai am contractii. sper sa ramana asa!

felicitari fetelor care au aflat ce e bb!

Amely, T ce zice totusi de petele astea?? Te-am vazut luni la T, dar mi-a fost cam sa te interpelez.

17w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata!

Ma bucur foarte mult pentru fetele care au aflat ca au un nazdravan/o nazdravana. Eu cred ca o sa aflu prin ianuarie pentru ca luni mi se pare prea devreme.

Pauly, eu nu cred ca o sa vorbesc prea mult azi. Sunt in faza de plans de mila ca nu trece greata si capul si simtitul rau... Asa ca mai bine nu

12+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput