**Mamici de Mai - Iunie 2007**(10)
Raspunsuri - Pagina 29
chris27 spune:
Arthurana,esti bine?Ca te simt necajita si am impresia ca se intampla ceva cu tine...Sper sa scrii curand ...ca tot ma gandesc la tine...
chiquitita spune:
Pauly, nu mai fi trista! Sanatate nasului tau.
Poohy, scrii flo intre paranteze drepte si iese o floare rosie.
10+
cristalina spune:
Eu am patut de lemn...O sa ramana si la samburica mica...
Va sfatuiesc sa luati pliabil...:))))
Pauly, sanatate nasului tau!
Scuze ca-s asa pe fuga, lucrez acilea ca nebuna sa-mi termin probele de masurat...
Pupam burtici mici si uram numai sanatate la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
chris27 spune:
Draga Razade soare...Am un pupic special pentru tine(am citit ce-ai raspuns cuiva la In unu sau in doi...).Te apreciez tare...acelasi lucru l-as fi scris eu...
lbelciug spune:
quote:
Originally posted by cristalina
Eu am patut de lemn...O sa ramana si la samburica mica...
Va sfatuiesc sa luati pliabil...:))))
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by chris27
Draga Razade soare...Am un pupic special pentru tine(am citit ce-ai raspuns cuiva la In unu sau in doi...).Te apreciez tare...acelasi lucru l-as fi scris eu...
Multumesc!

pauly, stai linistita, sunt sigura ca nasu' va fi bine! nu mai p'ange, ca se supala si bebelinu'...

in alta ordine de idei...mi-e rauuuuuuuuu!...
cu arsuri!
fetili, nu ma uitati, va rog, cu analiza de secretie+papanicolau!!!ziceti-mi si mie, va rog, unde sa-mi fac analiza de secretie si Papanicolau in Bucuresti si cam cat costa??? k la med de familie astea nu intra-n calcul..n-au aparatura..si habar n-am un'sa le fac.

Mos Craciun in...pantaloni scurtiNunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
9+
poohy spune:
Raza, eu stiu ca medicul ginecoloc racolteaza secretia si tot ce trebuie pentru papanicolau. Cel putin la mine asa a fost.
12+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
Amely spune:
Raza, eu de ex. le-am facut la Euroclinic si m-au costat cam 130 RON.
...dar atentie ca dr. de familie iti poate da trimitere la spitalul/policlinica de unde apartine, sa le faci gratuit. Mie asa mi-a dat, dar cand am ajuns acolo dimineata la prima ora (dr-a respectiva avea program de la 7.30) mi-a zis o asistenta ca d-na dr. nu ajunge niciodata mai devreme de 9-9.30, ca merge intai la Giulesti sa-si vada gravidele si de abia dupa aia vine si la cabinet.
Ori asta ar fi insemnat sa mai stau cel putin 2 ore s-o astept, plus ca intarziam la birou, plus conditiile din spitalul respectiv care mi s-au parut destul de precare. As fi putut veni in alta zi, mai tarziu, dar deja intrerupsesem utrogestanul de 2 zile ca sa nu influenteze frotiul, si vroiam sa-l reiau cat mai repede. Asa ca am decis pe loc sa merg la o clinica privata, noroc ca a vorbit sotul care cunostea tot personalul de acolo si m-am dus fara programare. Mi-au recoltat imediat, in conditii mai mult decat civilizate, atat PAP cat secretie (aproape ca nu am simtit, asa delicat s-a petrecut procedura de recoltare). Le-am spus ca sunt insarcinata dar oricum ar fi umblat cu grija, sunt sigura. Rezultatele le-am avut cam in 3-4 zile.
Chiqui mic,
dulce fata si iti multumesc pt. incurajari, si eu sper sa fie bine... de simtit, simt ca e ok
PS astazi ar trebui sa primesc verdictul pt. dublu test de la Genetic Lab, si mi-e o frica de mi s-au inmuiat genunchii...
Tineti-mi pumnii!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
14+
andradap spune:
Buna fetelor... I s-a mai zis cuiva in saptamana a 15-a de sarcina ca fatul are cei doi ventriculi cerebrali inegal dezvoltati... si ca daca aceasta inegalitate nu dispare in 2 saptamani atunci poate fi vorba de o hidrocefalie??? Va rog spuneti-mi!!! :(