**Mamici de Mai - Iunie 2007**(10)
Raspunsuri - Pagina 19
mica0307 spune:
Liviana si mie mi-a schimbat dr acidul folic cu elevit. Azi ar trebui sa iau prima pastila. Am vazut cat e de mare, da e chiar asa de rau? Am intrebat la CMU. Costa 1.300 euro nasterea si cred ca am o reducere de 20%. Da nu cred ca merg la ei.
Dr mi-a dat sa fac triplul test in saptamana 30.11-5.12. Cam am emotii, nu mai vreau sa ma panichez.
Chris27 m-a intristat foarte tare mesajul tau. De ce nu iti iei concediu medical (75% din salariu) sunt obligati sa iti dea, mai ales in conditiile in care muncesti. Sau daca nu incearca sa treci la program redus de 6 ore/zi (platit tot 8 ore/zi).
Raza nu au cum sa te dea afara. legea e de partea ta. Asa ca fuck them.
Ieri am anuntat si eu la serviciu. Am avut emotii, mai ales ca am decis sa mergem la pranz sa mancam exact in restaurantul in care am mancat in ziua in care am facut chiuretajul. Ce concidenta. Da a fost bine, toata lumea m-a felicitat si s-a bucurat pentru mine.
Nu stiu daca mai intru azi. Tre sa imi vina mobila de bucatarie azi si ar trebui sa ma duc acasa.
Pupici,
Mica
14
http://community.webshots.com/user/mica0307
Vali5 spune:
mica, asteptam poze cu bucataria ta. Spor la treaba azi!
Valentina
15+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
dideip spune:
Ce ma bucur pentru voi fetelor ca sunteti bine.
Vali5, Sora mea mi-a zis ca asa simti prima oara cand misca, si se simte cel mai bine atunci cand stai relaxata si intinsa dupa o zi obositoare. Felicitari.Eu ma duc peste 2 saptamani la echo si atunci cred ca aflu si ce am, pentru ca nu am rabdare pana nasc.Va doresc o zi buna fetelor.
Paula(13 saptamani si o zi)
Florentina Roman spune:
Salutare la toata lumea!
Am pandit ieri toata ziua, doar-doar o merge forumul...
Ce m-am mai enervat cand am citit in ce conditii lucreaza Raza sau Cris;eu am noroc de colege si de o sefa super.
Pana la urma, saptamana asta nu am fost la serviciu, am stat mai mult in pat si a cam incetat si sangerarea... ma rog, mai iese ceva maroniu.
Chiar voiam sa va intreb pe cele care ati trecut prin asa ceva: medicul mi-a zis ca e posibil sa mai am astfel de sangerari, chiar trebuie sa stau in pat de fiecare data? Zilele astea am stat ca pe ghimpi, nu-mi place sa stau ziua in pat, de fiecare data gasesc cate ceva de facut prin casa... In plus, daca stau mult in pat incepe sa ma doara capul...
12+ si Tudor(5.07.2002)
Florentina Roman spune:
Mie mi-au trecut greturile de la Elevit, acum le iau dimineata cand ma trezesc si vad ca de vreo doua zile nu mai trebuie sa vomit cand ma ridic din pat.
Chiquitita, mie mi-a iesit la prima sarcina tot timpul oxalatii aia in urina si medicul imi spunea mereu sa beau mai multe lichide...Eu si acum beau apa doar ptr ca stiu ca trebuie, nu de sete.
12+ si Tudor(5.07.2002)
cristinamaria spune:
Buna dimineata!
Andradap nu stiu ce sa-ti zic ca nu-s de meserie dar ma rog sa va fie bine! Bafta si te asteptam cu vesti bune!!
Alyna24 si eu sunt mai buna la dat sfaturi decat in practica! Oricum hormonii tropaie acum si e scuzabil! Cat priveste teama sotului tau...m-am convins ca 99,9% din barbati au aceeasi teama si cred ca e normal...
Odie bine ai venit...
Vali5 felicitari!! Si eu simt seara niste fluturari! Mama mi-a explicat ca il simt de fapt pe bebe![]()
Eu am fost ieri la doctor si am aflat ca am placenta cam jos inserata deci... mai subtire cu efortul.... O sa mai citesc dar daca stiti ceva in legatura cu asta luminati-ma si pe mine!
cristina
16+
pauly spune:
buna dimineata fetele,
ce mult ma bucur ca merge forumul.am fost ieri la doctor si bebe e ok....mai mult...
da din picioruse...vreau sa va marturisesc ca a fost cel mai emotionant moment din viata mea,il iubesc mult.
aaa si surpriza e un pic mai marisor decat ar trebui.noul meu DPN este 16.06.2007 dar nu stiu sigur daca sa-l modific.
felicitari fetelor care si-au simtit puiutii.
ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine ca sa pot sa simt si eu fericirea voastra.ma bucur mult ptr voi si va pup
Arthurana si eu simt intepaturi, chiar ieri cand am fost la eco l-am intrebat pe doctor si mi-o zis ca nu-i nimic, sa stau linistita ca ii normal.
am uitat sa va spun insa ca am placenta jos inserata, dar m-o asigurat ca max intr-o luna se ridica, pana atunci sa nu fac efort deosebit.si ca de la problemuta asta am mai simtit eu durerile "de ovare".si mi-a redus din tratamentul cu utrogestan, dar gravibinonul il iau in continuare, pana se ridica placenta.
Raza de Soare bafta la dentist..fa-ti dintisorii frumosi...si eu am fost la control si totul e ok.
pupici
9+
chiquitita spune:
Ce bine ca merge forumul!
Raza, o sa o intreb si eu pe dr cand putem sa
.
Florentina, dar dupa sarcina oxalatii mai apareau? Eu nu mai sangerez dar tot stau non-stop in pat.
Odie, bine ai venit!
Arthurana si eu aveam asa dureri.
10+
micam spune:
Salutare la toate gravidutzele! Fetelor, de cand ma chinui sa va spun ca o sa am un baietzel !!!!
N-a mers forumul si asa ciuda mi-era ca nu puteamsa va scriu !.... Am fost marti la echo morfologica si totul e ok, doar Ir-urile un pic marite dar se pare ca inca nu e motiv de ingrijorare.
Amely si mie mi-a dat dr Biomarin o sa incep sa iau de azi (stii cumva si la ce e bun??). Cand l-am intrebat daca sa iau viatmine (Elevit) a zis sa iau "daca vreau eu neaparat".
In rest... toate bune , urmeaza sa merg la echo la 20 saptamani desi sunt convinsa ca nu o sa am rabdare pana atunci si o sa mai fac o vizita la dr.![]()
Va pup pe toate si aveti grija de voi !!!
Madalina
14+
Vali5 spune:
micam, felicitari pentru baietel! Iti pun si tie aceeasi intrebare pe care am pus-o la toate care au aflat ce vor avea: cum o sa-l cheme? Sa-ti traiasca si sa fie cumintel! Ce sunt "Ir-urile"?
Valentina
15+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe