**Mamici de Mai - Iunie 2007**(10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Felicitari Madalina! Sa-ti traiasca baietelul sa creasca mare si frumos si sa ai sarcina usoara :)

Eu o sa am doar masurarea pliului nucal la 13 saptamani fix, nu vreau triplu test, si apoi ecografia morfologica de la 20...
Pana acum nu auzisem de ecografie morfologica de 14 saptamani. Puteti sa imi spuneti mai multe despre ea?

Mie mi se pare ca simt bebeul. Poate doar pentru ca ma gandesc prea mult (deh, capul). Cand stau linistita si intinsa in pat o vreme mi se pare ca ceva se misca dintr-o parte in alta prin burtica si se mai si loveste de ceva (usurel de tot)... Totusi e cam prea devreme pentru asta, nu?

Azi noapte am avut un vis ciudat. Nascusem, bebeul era super ok, eu la fel, numai ca pana la 8 saptamani se pare ca bebelusii trebuiau sa fie tinuti intr-o pozitie ciudata (mana intinsa si nu stiu cum sa ii apuci cu 2 degete... semana cu mancatul cu betigase chinezesti). Si eu nu reuseam si pace! Mama si sotul nu aveau nici o problema, imi tot ziceau ce usor e... Si eu nu puteam si plangeam ca o bleaga :))

pupici,
Anca

12+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

poohy, m-ai facut sa rad cu visul tau

Valentina 15+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
ce bine ca merge din nou forumul. M-am plictisit ieri fara voi. Ce mai fac burticile?

Bravo, chiquitita, ne-ai adus vesti minunate. Ma bucur tare mult pt tine, insa fii atenta cu tine si in continuare.
andradap, nu am auzit de asemenea inegalitatea, insa mergi pe mana doctorului, eventual dupa 2 sapt daca nu-ti da vesti bune, mai cere si o alta opinie. Eu sper insa sa nu fie cazul si sa ai parte de noutati bune. Curaj!
Dieip, interesant tipul cu 2 kiwi pe zi dimineata. Cred ca merit aincercat. Multumim ca ne-ai zis.
Odie, sigur ca te primim! Welcome! Noi doua avem DPN apropiat, al meu fiind pe 9 iunie.
Vali5, ce frumos ai descris primile falfairi ale fluturasului din burtica. Asa-i ca e minunat sentimentul? De acum incolo asta va fi micul vostru secret.
Mica, felicitari! Te asteptam cu noutati de la eco. Dar cum adica "nu au vrut sa-ti spuna sexul"? Ai fost la Iosup si a refuzat sa-ti spuna? Cat priveste Elevitul, eu am descris cum il percep eu, nu e musai sa fie si la tine la fel. Merci pt info despre maternitatea CMU. Mie mi-au zis ca si daca merg la spitalul de care apartine doctorul care ma vede la CMU, pot beneficia de gratuitate intr-o rezerva privata pt ca CMU deconteaza. Totul depinde insa si daca acel salon e liber la mom can dnasc eu. In fine, mai vedem, e drum lung pana atunci.
Fetele, cu mai mult samburei, nu ne aratati si noua pozele de la eco? Ce cool trebuie sa fie!
Micam, felicitari pt baietel! Ce minunat e sa stii ce ai in burtica. Si eu abia astept momentul!
Hehe, poohy, ce vis ciudat. Stai linistita, pe BB trebuie sa-l tii cu toata mana si cu coloana pe antebratul tau, deci nici vorba de tinut cu doar 2 degete!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

Micam felicitari ptr baietel, sa fiti sanatosi amandoi.

am si eu o intrebare,.la cate sapt a-ti facut eco 3d si 4d?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Andradap , abia acum am vazut mesajul tau. daca doctorul a zis ca se intampla frecvent, stai cuminitica si linistita pana la urmatoarea ecografie

12+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Micam felicitari!
lbelciug
poohy si eu am ras de visul tau

10+

Mergi la inceput

lbelciug , asa este - e un sentiment minunat sa simt bebicul in burtica. Nu imi vine sa cred ca e o mica fiinta in mine. E minunat! Abia astept sa simta toate fetele bebicii.

Valentina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

fetili...iertati nestiinta.. da' ce-nseamna de fapt, eco morfologica? (si-abia e-nceput'..stati c-o sa mai intreb pe parcurs..deh, nu ma pricep)

multumesc iar pt incurajari..partea cu "fuck them" a fost !

avem alt baietel? mamico, felicitari!

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe ! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Raza, ca sa-ti raspund neprofesional, la eco morfologica, se masoara fiecare oscior a lui Bebe. Intr-o sarcina sunt necesare 3 morfologice.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Fetelor, doar ce am aflat ca o foarte buna prietena de-a mea este insarcinata. Sunt super incantata!

Valentina 15+

Mergi la inceput