**Mamici de Mai - Iunie 2007**(10)
Raspunsuri - Pagina 21
mica0307 spune:
Liviana pai daca eco morfologica asta inseamna am facut si eu marti. Am fost la Dr Bechir care mi-a zis ca nu se vede sexul ca e prea mica sarcina. Si nu a insistat cu zona aia. Doar a masurat tot felul de chestii. Dupa cum spui tu eco morfologica.
Mica
14
http://community.webshots.com/user/mica0307
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Raza, ca sa-ti raspund neprofesional, la eco morfologica, se masoara fiecare oscior a lui Bebe. Intr-o sarcina sunt necesare 3 morfologice.
saru'mana!

Mos Craciun in...pantaloni scurtiNunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
9+
micam spune:
Fetelor, multumesc mult! Sunt asa fericitaaaa...
Vali5
ma tot gandesc la nume dar sunt atatea care-mi plac ca nu ma pot hotari.
ir-urile sunt rezistente pe arterele uterine care hranesc bebe-ul
poohy
mie mi-a masurat iosup pliul nucal la echo la 14 saptamani (era de 1,68 - am inteles ca e ok).
la echo morfo de 14 sapt. a masurat craniul, coloana vertebrala, membrele, torace, perete abdominal , cord etc. Stiu ca sunt unii dr care recomanda aceasta morfologica doar la 20 de saptamani.
lbelciug ,chiquitita 
pauly
- eu am facut 3D si cred ca o singura data am facut 4D cand dr. mi-a dat si o poza color cu bebe (pe la 12 saptamani)
raza multumesc !
- vezi ca am scris mai sus de echo morfologica
Va pup pe toate si aveti grija de burtici !
cristinamaria spune:
Ma bucur ca in general primim vesti bune!! Si ma mai bucur ca am inceput sa coloram listuta cu carucioare!!
Ce mai fac mimicile de gemeni si tripleti??
Fetelor voi chiar nu stiti nimic despre placenta jos inserata??
Nu stiu daca trebuie sa-mi fac griji sau nu?!
cristina
16+
mica0307 spune:
Cristina nu stiu nimic despre asta. Sigur dr nu ti-a zis sa stai in pat sau sa stai linistita?
Am auzit si eu despre kiwi. Este fructul cu cel mai mult calciu. Azi am luat si eu 2 kiwi si o gutuie ca imi era tare pofta.
Mica
14
http://community.webshots.com/user/mica0307
pauly spune:
Micam
multumesc de raspuns.abia astept sa fac si eu, am inteles ca la 4d se vede bebe cel mai bine.
despre placenta jos inserata stiu ca in mod normal pana la 28 sapt nu prea creeaza probleme, dar dupa daca continua sa fie asa poate duce la nastere prematura.cam atat stiu, sper sa-ti fie de folos.
9+
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by micam
la echo morfo de 14 sapt. a masurat craniul, coloana vertebrala, membrele, torace, perete abdominal , cord etc. Stiu ca sunt unii dr care recomanda aceasta morfologica doar la 20 de saptamani.
raza vezi ca am scris mai sus de echo morfologica
vazut! pupici multi!
Mos Craciun in...pantaloni scurtiNunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
9+
vas spune:
fetelor si noi suntem bine , si ne bucuram ca sunteti si voi toate la fel. Noutati nu prea avem, a mai crescut burtica si il simt si eu pe bebe mai ales cand stau culcata pe o parte. am descoperit ca nu.i prea place pe partea dreapta asa ca intorc spatele sotului si-i spun ca asa vrea bebe, imi pare rau trebuie sa fac ce transmite el.
noi mergem la eco doar luna viitoare si speram sa fi e totul bine, hematomul cel mic sa se fi mentinut la fel , sau mai bine sa nu mai fie deloc ( stiu ca bebe e mai puternic decat el) dar in rest e bine. Poate atunci aflu si ce e , pentru ca nu stiu cum sa vorbesc, cu el sau cu ea. vom fi mari atunci vom avea 18 saptamani . Vai fetelor ce repede trece!!!!!!!!!!! si ce frumos e.
va pup pe toate.
O sa fiu si eu mamica
piticasigogosica spune:
Salutare mamici
iar am stat ore sa recuperez ce ati scris si sa stiti ca sunt constiincioas ca v-am citit pe toate.
Eu azi sunt fericita,ca ma aniversez!
In rest suntem bine,azi ma cam deranjeaza burtica,o avea bebe emotii pentru mine
.
Dideip,bine ai venit!
Cristalina felicitari pentru fetita!
Quichi,tine-te tare,mai ai putin si treci peste perioada critica.Ma bucur ca e bebe bine.
Cris 27,tare imi pare rau de tine si din pacte in multe locuri de munca exista invidie.Ai sa treci peste toate.Ai grija de burtica.
Paflo cum e triplul test?Mai pus pe ganduri cu maioneza...
Pauly ,ma bucur pentru tine ca bebe e bine.
Alyna24 e normal sa visezi in sarcina ,visele erotice sunt din cauza lipsei...si eu le experimnetez uneori
si lasa sotul linistit!Eu nu vad pozele cu bebe.
Florentina ai grija de burtica.
Raza,succes le faci tu fata astora,bebe sa fie sanatos.
Amely ai aparut?!
felicitari pt bebel,creste mare si voinic.de data asta te iert....
Andradap din pacate nu am idee de ce spui,dar va fi bine 
Vali5 sigur era bebe,nu-i asa ca e fantastic.Si eu abia astept sa simt iarasi!
Mica felicitari si tie pentru flacau ,daca tot i-ai vazut putzulica ![]()
Micam felicitai pentru baietel!
Critina placenta jos poate crea probleme(nu stiu exact de ce natura)dar trebuie sa te menajezi de efort.
poze
Iri +12 si Iris
spic de grau spune:
Am trecut pe la voi sa vad ce mai faceti
.
Ma bucur tare ca sunteti bine. Vad ca incep sa se numere baieteii.
Sunt tare fericita ptr voi!
Acum incepe perioada cea mai frumoasa a sarcinii. Fara greturi, bebelusul care misca in toate partile... Ce fain!
Eu sunt bolnavioara. Dupa pierderea mea, m-am tot imbolnavit. Sper sa ma fac repede bine sa pot face analizele.
Cum a inceput postul, nu vrem sa facem inca nimic, probabil ca in functie de analize ne vom apuca prin ianuarie de bebe.
Va pup pe toate, si va citesc din umbra.
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)