**Mamici de Mai - Iunie 2007**(10)
Raspunsuri - Pagina 22
mica0307 spune:
LA MULTI ANI IRIIIIIIII!!!!!!

Rusine sa ne fie ca nu ne-am dat seama pana acum. Si eu mi-am mai si notat. Da ce sa facem... ne-a cuprins fericirea pe toate si![]()

Pupici,
Mica
14
http://community.webshots.com/user/mica0307
pauly spune:
LA MULTI ANI IRII! Sa-ti dea bunul Dumnezeu sanatate multa atat tie cat si bebelusului tau, sa vaeti parte numai de fericire si bucurii.
9+
poohy spune:
LA MULTI ANI PITICA!
Sa ai sarcina usoara si bebic frumos si mancacios :)
Rusine ca nu am vazut pana acum!
Mi-am facut o lista cu urmatoarele sarbatorite pe noiembrie... In week-end daca ma simt bine fac o lista cu zilele de nastere :)
12+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
piticasigogosica spune:
MULTUMESC mamicilor
!!!!!
Stiu ca sunteti fericite si aste e de bine si normal,asa ca va iert ![]()

Am plecat acasa mai devreme ![]()
poze
Iri +12 si Iris
dideip spune:
Fetelor,de cand am ramas insarcinata am o pofta nebuna de a manca Gutuie cu sare.Deci in fiecare zi, inainte de a ajunge la servici, ma opresc la aprozar si imi fac necesarul de fructe.2kiwi care sunt nelipsite dimineata pe stomacul gol sa nu am probleme cu constipatia, 2 gutui si 2 mere, dar in fiecare zi le diversific. Saraca vanzatoare se mira in fiecare zi de mine si imi zice de dimineata ca voi face un copil vitaminizat. Eu sunt secretara la o firma de confectii si sunt foarte apropiata de cele 175 de fete din sectie. Printre ele sunt si5 fete gravidute, dar nu mananc nimic fara sa nu le dau si lor, pentru ca stiu ce greu este sa iti doresti si sa nu ai posibilitate sa iti cumperi. Astazi le-am facut o placere cu gutuile(nu stiu care este problema cu gutuia, dar toate gravidele poftesc la acest fruct)nu stiau cum sa imi mai multumeasca.Fetelor va rog din suflet sa imi spuneti unde pot face si eu echo 3D sau 4D,pentru ca doctora nu mi-a zis nimicsi banuiesc ca aia trebuie sa o fac eu undeva si sa o platescsi am auzit ca este cam scumputa.
Paula(13 saptamani+)
Vali5 spune:
piticasigogosica
Eu... mai
si uit mereu sa ma uit pe listuta sa vad cine mai e sarbatorita... Te pup si sa fii fericita alaturi de familia ta, sarcina usoara si copii sanatosi. Si sa fii mereu iubita!
micam, ai destul timp pana la nastere sa te hotarasti ce nume ii vei pune. 
cristinamaria, eu nu stiu mai nimic despre placenta jos inserata. Imi pare rau! Poate gasesti pe net ceva articole despre asta. Eu nu prea am timp ca as cauta si ti-as trimite. 
vas, ma bucur ca si tu si bebe sunteti bine! Sunt sigura ca va fi totul bine la urmatorul echo.
spic de grau, ce ma bucur ca ai mai trecut pe la noi!
Sa te ajute Doamne Doamne sa ai un copilas cat mai repede.
Valentina
15+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
dideip spune:
LA MULTI ANI IRI, TOATE CELE BUNE, MULTA FERICIRE , MULTE BUCURII SI BEBEI SANATOSI. 
Paula(13 saptamani+)
chiquitita spune:
LA MULTI ANI PITICA SI GOGOSICA !. (cu scuzele de rigoare ca n-am fost atenta).
Cred ca ar fi mai buna o lista cu sarbatoritele fiecarei luni, sa scoatem DN din lista si facem una separata. Asa am vazut la alte mamici.
Cristinamaria, daca nu ma insel, cu mine in spital era o mamica care avea asa ceva, si statea in pat fara sa faca efort. Poate da nastere prematura.
10+
Florentina Roman spune:
Cristinamaria,eu am placenta jos inserata, am avut ceva probleme chiar zilele astea, dar medicul m-a incurajat spunandu-mi ca sunt sanse sa se ridice pe masura ce creste bebe.Chiar am o cunostinta care a dus o sarcina intreaga asa si copilul s-a nascut fara probleme.
Chiquitita, spre rusinea mea, dupa ce am nascut primul copil si pana am ramas din nou insarcinata, nu mi-am mai facut nici o analiza de urina, dar acum, la a doua sarcina, totul era ok.Mi-a zis atunci un medic ca oxalatii astia pot sa para si daca manaci anumite alimente ca rosii, salata verde, loboda...
12+ si Tudor(5.07.2002)