**Mamici de Mai - Iunie 2007**(10)
Raspunsuri - Pagina 18
pauly spune:
Odie bine ai venit la odisee.spune-ne mai multe despre tine.![]()
mie mai nou mi foame si ma duc sa pap , evident,reusesc sa iau doua imbucaturi si mi se face greata.atunci ma las pagubasa, binenteles reiau procedeul mai tarziu.
9+
odie spune:
odie...aproape 25 de ani (in decembrie ) bb are 10 saptamani si 4 zile..n-am greturi, n-am pofte doar mananc putin mai mult si sunt destul de obosita. DPN este 08 iunie
Arthurana spune:
Dragele mele,
De doua zile am intepaturi in zona cervixului si o durere ca de intindere musculara exact deasupra osului pubian. Am sunat la doctor si asistenta mi-a zis ca mai mult ca sigur ligamentele se intand, dar ce legatura are asta cu durerea cervixului... Sincer nu ma doare tare. A avut cineva asa ceva?
Raza de soare spune:
ura, merge forumu'!...
pup burticile si bun venit noilor
! si...multumesc ink o dat' pt sustinere!
chiqi, n-ai idee cat ma bucur!!! ti-am spus k va fi bine? va fi!!!
Alyna, cred k sotul tau se gandeste la bb, sa nu-i faca rau..ma crezi dak-ti spun k n-ai de ce sa te temi?
cu toate varsaturile mele, care ieri s-au soldat cu curs sange din nas, sunt fericita!!!
am fost la dr..am asteptat 2 ore...
..da' bb e f bine, are aproape 3 cm! e cat o aluna de pamant si asa si arata.
i-au crescut bataile inimioarei de la 122 acu' 2 sapt la 185! Doamne, cat a crescut bble meu!! ma uit la eco si nu-mi vine sa cred..
mai merg pe 1 dec si in perioada 18-25 dec tb sa fac program pt Iosup la eco morfologica de 14 sapt.
si dr mi-a zis sa ma bage la perfuzii, da'...iar am zis pas..deocamdata. am descoperit k ma doare stomacul...ok, bun pan'aici. da' am descoperit si k dak fortez si mananc, vars mai putin.
tb sa pun 2 plombite si mi-a dat ok-ul, chiar si cu anestezie dak e cazul..
nu pot lua vitamine k nu le suport, da' pap fructe..asta-i f bine..
si...
...la 14 sapt!!! pana atunci...............
numaram zilele!![]()
haidi, fete, un' sunteti???????????
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
9+
Venus2007 spune:
quote:
Originally posted by odie
odie...aproape 25 de ani (in decembrie ) bb are 10 saptamani si 4 zile..n-am greturi, n-am pofte doar mananc putin mai mult si sunt destul de obosita. DPN este 08 iunie
Bun Venit! sarcina usoara si bb sanatos...si spor la scris ca te citim cu drag.
Esti in lista!
DidiAlex
Vali5 spune:
Buna dimineata!
Ce bine ca merge forumul!!!
Odie, bine ai venit si sarcina usoara! Si eu fac 25 de ani in decembrie.
Fetelor, asa de rau mi-a parut ca nu a mers forumul ieri. Tot am vrut sa va povestesc ceva si nu am reusit... Acum doua seri mi-am simtit bebicul!
Sunt aproape sigura ca el era. Stateam in pat intinsa pe spate si ma uitam la un film. In pauza de publicitate am inchis un pic ochii si ma gandeam la servici (aveam foarte multa treaba urmatoarea zi si nu stiam cum sa le rezolv pe toate). Si deodata am simtit in burtica, exact in partea de jos intre buric si pubis (unde se vede deja ca se umfla burtica), ca niste rotocoale din dreapta spre stanga. Am deschis ochii si m-am concentrat - rotocoalele se intorceau acum de la stanga spre dreapta. Niciodata nu am mai simtit asa ceva si de asta sunt aproape sigura ca era bebe. Am povestit mamei mele a doua zi si mi-a zis ca si ea crede ca e bebe dupa cum i-am descris. A fost o senzatie super! Abia astept sa mai simt! Aseara m-am intins in aceeasi pozitie, dar am adormit in 5 minute...
Va pup si sper ca sunteti bine toate!
Valentina
15+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Vali5
Acum doua seri mi-am simtit bebicul!Sunt aproape sigura ca el era..am simtit in burtica, exact in partea de jos intre buric si pubis (unde se vede deja ca se umfla burtica), ca niste rotocoale din dreapta spre stanga. Am deschis ochii si m-am concentrat - rotocoalele se intorceau acum de la stanga spre dreapta.
sigur era bb!! felicitari!

Mos Craciun in...pantaloni scurtiNunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
9+
mica0307 spune:
Netza burtici,
Marti am fost la eco si l-am vazut pe bebe (am pus pozele). E un grasan de 85 g. Din pacate nu a vrut sa imi spuna sexul, da eu parca i-am vazut puta. Marti am stat acasa. M-am simtit cam rau din cauza gatului. SI ieri nu a mers forumul.
Dr de familie mi-a dat reteta compensata pentru utrogestan (compensat 100%), no spa (75% )si elevit (61%) si le-am si luat de la farmacie.
Ma duc sa citesc ce ati scris.
Pupici,
Mica
14
http://community.webshots.com/user/mica0307
cristalina spune:
Neata din insorita Germanie...hehehe
Am venit la astia cu soarele!
Arthurana, se poate sa se simta dureri si de cervix tot de la intinderea ligamentelor...eu personal am simtit.
Vali, felicitari. Samburica mea a inceput sa miste de vreo 2 saptamani. Acum o simt zilnic....:)))
Odie, bine ai venit!
Nu am apucat sa citesc mai mult (io-s cam zapacita, aseara am stat pana la 22 -23 la romania in laborator la masuratori...o sa o las mai moale ca nu-mni da nimeni premiu).
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Vali5 spune:
mica, nu-i asa ca e o senzatie super sa vezi bebe in burtica miscand? Ti-am vazut pozele - e un dulce!
cristalina, in cate saptamani esti?
Dar ce se intampla cu toate celelalte fete? Mamicile de gemeni si tripleti pe unde va ascundeti? Si toate celelalte? Mai dati-ne de veste!
Valentina
15+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe