Parchet laminat
Cu ce stergeti parchetul laminat?Eu il aspir dupa care dau cu o carpa umezita in apa dar ma tem sa nu il afecteze apa in timp.
Raspunsuri
ankalaura spune:
Ca sa nu mai fie atat de alunecos, poti sa faci operatiunea mai des, dar sa pui mai putin Pronto decat se indica pe eticheta, la cantitatea de apa.
Edit ca sa spun ca mai trebuie folositi papuci, ca altfel e alunecos si fara pronto
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
Flaflo spune:
quote:
Originally posted by ana06
Pronto- sprayul acela de mobila sau mai exista altfel?
Va multumesc pt. raspunsuri
Nu, exista Pronto solutie de bagat in apa special pentru laminat.
Minunea mea!
Flavia si Bianca
mamimac spune:
Fetelor,daca a fost montat parchetul melaminat peste cel vechi din lemn,cu o folie izolatoare f.subtire,atunci s-ar putea forma,in timp,mucegai?
ni-na spune:
Am si eu o intrebare:ati pus parchetul laminat peste cel vechi sau l-ati scos?Va rog mult vreau pareri pro si contra ca am obosit sa ma suceasca sotul:ba ca scoate vechiul parchet (in stare foarte buna,de fag dar de 30 ani)ba ca pune laminat dar toarna sapa,ba ca il pune peste cel vechi.Norocul meu este ca daca reusesc sa ii aduc argumente si sa fiu convinsa de ceva,de obicei ramane ca mine.Am nevoie in schimb de voi sa imi spuneti din experienta cum e mai bine.
multumesc
Miramar spune:
Parchetul masiv din lemn este mult mai nobil sa nu mai vorbesc de rezistent. De ce nu il raschetati si o sa arate ca nou. Bunicul meu avea parchet de fag de 50 de ani in casa. L-a raschetat anul trecut. Au inlocuit cateva bucati pe ici pe colo, au mai chituit in unele parti - rezultatul e spectaculos, zici ca-i nou.
Clover spune:
nina, parchetul de lemn nu are durata de viata. Se poate reconditiona parchet foarte vechi. Incearca sa afli cat de costa raschetarea lui.
Keep the promises you make to yourself.
elena2001 spune:
Ni-na,
acum vreo 3 luni parintii mei au vrut sa zugraveasca o camera si mama a tinut una si buna ca ea vrea parchet nou laminat iar tata nu vroia decat sa inlocuiasca o mica portiune unde se lasase parchetul din lemn....bineinteles ca a fost ca mama si bine a fost: pentru ca atunci cand au scos parchetul din lemn au constat ca toate grinzile erau putrete....casa este din 1973....si uite asa s-au hotarat ai mei ca la anul sa scoata parchetul si din celelalte camere....
Miramar spune:
Cu tot respectul - dar aici e vorba despre grinzi de lemn care au putrezit nu despre parchetul masiv in sine. Nu cred ca ni-na are grinzi de lemn in casa.