Parchet laminat
Raspunsuri - Pagina 2
elena2001 spune:
Cu tot respectul Miramar, cred ca s-a inteles foarte bine din mesajul meu ca m-am referit la grinzile din lemn si nu la parchet....am scris mesajul in ideea de a se lua in considerare si acest aspect....
Ni-na spune ca parchetul a fost pus acum 30 de ani, daca cumva sta la casa exista o posibilitate destul de mare ca parchetul sa fie pus pe grinzi din lemn....nu inteleg de ce trebuie sa-ti dai tu cu presupusul, ea stie mai bine care este situatia.....
Numai bine!
ni-na spune:
Multumesc pentru promptitudine.Aveti amandoua dreptate.Stau la bloc insa am aflat de la o vecina ca exista sub parchet o placa de pal care s-ar putea sa fi putrezit in timp.Imi cer scuze daca am fost ambigua.Am retinut esenta:trebuie sa scot parchetul vechi,sa verific starea suportului de dedesubt,sa mai cumpar un pachet,doua ca sa inlocuiesc eventualele probleme(dar si milimetrii de despartitura care s-au creat in timp intre placi)apoi raschetat si lacuit cu un lac bun.Aveti dreptate,daca am lemn,de ce sa nu il pretuiesc? Ma uitam prin magazine ca e de 3-4 ori mai scump decat laminatul.
Sarbatori calde in suflet si ceva zapada afara sa poata veni mosul cu sania!
Miramar spune:
Cu tot respectul Elena, eu din mesajul tau am inteles ca e mai bun parchetul laminat pentru ca ti-au putrezit grinzile de lemn de sub parchetul masiv.
In plus nu e nevoie sa fii atat de acida.
elena2001 spune:
Miramar, sincer nu am intentia sa ma cert cu nimeni.....primul meu mesaj a venit ca raspuns la intrebarea pusa de Ni-na , daca sunt persoane care au pus parchetul laminat peste parchetul vechi din lemn sau l-au scos .....iar eu am povestit experienta traita de parintii mei si am mentionat incidentul cu grinzile din lemn, care mie mi s-a parut foarte important.....ca se aplica sau nu nu in cazul lui Ni-na, asta ramanea de vazut si Ni-na era singura in masura sa raspunda....
Oricum,chiar daca ai inteles sau nu mesajul meu, sau poate este si vina mea ca nu am exprimat cum trebuie ceea ce am vrut sa spun, dar tot nu ti se justifica in nici un fel tonul ironic al mesajului tau.....
Si da, eu sunt de acord cu varianata parchetlui Nou laminat daca nu iti permiti unul nou din lemn pentru ca totusi, un parchet de peste 30 de ani nu-l poti rascheta la infinit si parchetul din lemn nu are durata de viata, asa cum mentiona si cineva intr-un mesaj anterior....si apoi ,daca tot trebuie scos........
Dar asta este parerea mea si chiar daca nu suntem de acord, nu trebuie sa dam cu rosii...
Oricum, eu am spus ce am avut de spus la acest subiect......
Numai bine!